חוויות!!!

מיקה86

New member
חוויות!!!

דבר ראשון,סיון דיי התבאסתי שלא באת,וכנ"ל לגבי האחרים (שני סוגי אחרים-אחרים אלו שלא באו,ואחרים אלו שבאו והתבאסו שלא באתם). בכל מקרה היה מאוד נחמד,נורא נהניתי לפגוש שוב את אלו שכבר הכרתי וכמובן לפגוש אנשים חדשים. אני מעכשיו רשמית חברה של שירן (משהו שהיא צריכה להתגאות בו,עיין ערך "חברה שלי":) היו לנו נספחים,מאוד חמודים.... ובעוד שכמעט כולם המשיכו לסנטר אני חזרתי לי הביתה,ללמוד. אז לכל אלו שלא באו,לא נורא,יהיה עוד מפגש בפסח (אני חושבת),ולכל אלו שכן באו,היה מאוד מאוד נחמד. תמונות בהמשך.

אבל אני כבר פתחתי שירשור :(

וקיוויתי שתכתבו את החוויות שם
וואההה לא שמים עליי.

Stillwater

New member
אז ככה...

היה ממש כייף, כמובן שהרבה יותר מהמפגש הקודם! מיקה שיעשעה אותי נורא עם החוטיני-יגאל-סמים-סירופ מייפל! ו...סתם, כולם ממש אחלה! והאנשים שחזרו בקו 48... אני מצטערת, פשוט לא ידעתי שיש תחנה ליפני! סוריי!

טוף... :]

אני אתחיל בזה שממש נהנתי במפגש והיה ממש כיף לפגוש את האנשים מאחורי המסך... :] חבל שהילדה שחולקת איתי את השם [תורידו ו' אחת...
] לא היתה...
עדי! שימי תמונות!

היה לי פשוטטטטט כיייףףףףףףףףףףףףףף

חחחחחח.... מיקה! אם תמשיכי לעשות לי בושות אני לא אהיה יותר חברה שלך!! הבנת????? "מיקה, חברה שלי" חחחחחחחחחח... מצוגעת! וסיון יא.. @#@#$% למה לא באת??? מ פ ג ר ת !! בלעע... ומיכל גם!! ונאור וגיל- גיל לאן נעלמת??????? ועומר!!!! יש לנו חשבון לא סגור.!! היה כיףף ויש לי תמונות מצחיקות!! (אומגה!!!!! חחחח...) וזהו ואני אוהבת את כולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם.. ואני רוצה עוד פעם!!!!!!!!! אההה וקניתי דיווידי של מ ש י נ ה!!!!!! ואני מתרגשת!!!! טוב זזתי לראות אותו יאללה ביי ביי!!!!!!

אהה ובבוקר אני וענבר ראינו בעזריאלי

את עמית!! הסולן של כלא 6 !!! חמודדדדדדדדדדדדדדדדדד חחחחח...

OpticalIllusion

New member
שלום אנשים !

טוב אני אצטרף לשרשור החוויות מהמפגש ואני רוצה לפתוח ב: הזהרו מאומגות - זה כואב - מי שהיה יבין על מה אני מדבר ... ההגעה שלי למקום לא הייתה כ"כ ברורה לי - אני עולה על קו 27 (רכבת צפון- גני התערוכה...) וחושב לעצמי שזה לא יקח הרבה זמן להגיע לשם. מסתבר, שהוא מקיף חצי עולם והתחנה האחרונה שלו היא גני התערוכה (DAMN) ... מרוב הפיתולים שהנהג הזה עשה אני עדיין מקבל פידבקים ומסתחרר מדי פעם
... כשהגעתי, את השלט באמת אי אפשר היה לפספס , בייחוד כאשר חבורה של שמיניסטים התנחלה עליו ....
... לאחר מכן , מן הסתם, ישבנו ודיברנו... ונדדנו ממקום למקום באזור - מן המדשאה למתקני המשחקים... ובמתקני המשחקים , כנראה שהוחלט להתנקם בי מסיבה לא ידועה ... ילד מטומטם בגיל היסודי , נכנס בי כשירד באומגה .... בפעם הראשונה - פיספסו אותי , בפעם השנייה - פגע ... טוב שזה לא כאב ועמדתי עם הגב אליו ... אח"כ הלכנו לדיזנגוף סנטר .... המקום ע-נ-ק
ונאלצתי ללכת מוקדם יותר כי יש נהג מונית שאני מכיר והוא הביא את הבית
... ובזאת מסתיים המפגש ...

painapple

New member
ת"א/מחוץ לבית, 10:30 עד 21:50.

לפני שאני אתחיל להעסיק אתכם עם ה"חוויות" שלי, רק רציתי להגיד שנהניתי. ולא כמו במפגש הקודם ששתקתי ונהניתי. אני דיי בטוחה שלא סתמתי את הפה הפעם. וזה היה נחמד .) התחלתי לכתוב, ואז החלטתי למחוק הכל ולעשות some major קיצורים. 10:30-יוצאים מהבית במטרה להספיק לרכבת של 11:07. 11:12-אחרי פקק שגרם לי להפסיד את הרכבת, המשטרה עוצרת אותנו בכניסה לכפ"ס כי אנחנו שחורים (או כי יש לאבא שלי משאית. ולמי שתהה, לא, אנחנו לא שחורים). 11:35-רכבת מחכה ברציף? נעלה עליה. זאת הרכבת הנכונה?? יו! אחלה. 12:15-עזריאלי. 12:25-שייייייייייירננננננצייייייייייייייייייייייק!!!!! בטאוור רקורדס, ומלא אנשים על הגג. 12:35?-אורהההההה! ליד הסופר פארם. 12:49-אנוכי רצה לקנות פילם אחרי חיפוש מתסכל של הקוסמוס הארור. 12:55-אנוכי, שירני, אורה ונדבוש על הגג, בדרך למטה. המכונה של הכרטיסים בגדה בנו, אך לא התייאשנו ואחרי הצקה קלה לשומר קיבלנו כרטיסים. 13:15?-הגענו לגני יהושע. חבורה (דיי גדולה עליי לציין) של אנשים חיכתה לנו ליד השלט. התיישבנו, הכרנו, ואז יצאנו ל"דשא האחר". היה נחמד, מעגל, סבב שמות, סבב תמונות, עוד קצת תמונות, עוד קצת תמונות, שוב, תמונות, ואז משחקים. ואז גן שעשועייייייים!!!!!!! ואז אומגה. אני מעולה, ונדבוש, פעם הבאה תרים תרגליים גם הפעם הראשונה .)) אחרי כמה שעות טובות הלכנו לסנטר, ונפרדנו מכל אחד בשעה שונה, חלק ב4, חלק ב5, חלק ב6, 6 וחצי, והיו כאלה שבכלל ב8 וחצי. לסיכום. היה כיף בטירוף. כל אלו שלא באו, בואו למפגש הבא, היה כיף ויהיה כיף שוב. לאלו שכן היו. אתם אנשים מקסימים אחד אחד. שמחתי לפגוש אתכם. הקדשות מיוחדות (כי לא אומרים דברים כאלה פנים אל פנים) : שירה-תעשי לי ילדים. טל-אני אוהבת אותך. שירה שוב-תמסרי לעמית שאני אוהבת גם אותו, ת'נקס מותק .)) נדב-
(תמונה אחת שווה אלף מילים לא?) פשוט אוהבת. דיד-את באמת צריכה הקדשה? נו טוב, צרפי וסכמי את כל הנ"ל, בשלי, הרתיחי, ותפגשי אותי מאחורי איזה שיח
לא סתם, די לדברים המעוותים שלנו. you know i love you the best (. אם השמטתי משהו, דחפו לי אותו להודעה בשיא האלימות. אני כנראה אשן לי ואחזור אליכם מאוחר יותר. אממ.. אני חושבת שסיימתי. ורן, פעם הבאה אל תאחר כל כך .) לילה טוב לכולם. ורק שתדעו שוויתרתי על קונאן כדי לכתוב את זה

shay1986

New member
לי אישית...

זה היה יום מדהיםםםםםםםםםםםם.......... פעם ראשונה מאז הרבה זמן אני נהנה ... (לא בן אדם של חברה גדולה) הכרתי סוף סוף ת'אנשים אחרי המסכים! ומקס זהירות אוגה מאחוריך!!מואהאהאהא!!! אז תודה לכולכם אתם נפלאים היה לי יום מדהים והכל בזכותכם!!! Love u all!!

למעלה