חוויות!!!

shay1986

New member
חיחיח מסכים...

חיחי אנשים כמה דברים רשמתם לי ביומן תודה לכוווווווווווווווווווולםםםםםםםם!!

ענברי!!!!..

חחח, ממש 'יומן מסע' כתבת לנו
צחקתי לאורך כל הדרך. את משעשעת
תודה על ההקדשה
גמני אוהבתותך
ואת יודעת שההורים שלי ראו את יד ימין ולא הבינו מה עובר עליי??
"למה את מקשקשת על היד, למה את מקשקשת על היד.." עד שהסברתי להם שזה יהיה חלק מהפרוייקט אומנות שלך, הם נרגעו
..

Ez sLeeP

New member
אוקיי..

נהניתי, באמת שנהניתי. זרם יותר מן המפגש הקודם. שמחתי להכיר אנשים חדשים. טל - התאהבתי בך. סופית. אכן יהיו עוד מפגשים, בתקווה שנצליח לתאם משהו בפסח.. (השלמות וכיו"ב) מקסים. הייתם מקסימים. נהניתי מאוד. כל מי שחושב על פרסום תמונה בה אני מופיע, חייב באישורי קודם - ולא, ובמקרה והתמונה מתעדת אותי בצורה לא פוטוגנית - אני מחזיק את הרשות למחוקה ולצנזרה לאלתר!

חחח, חמוד../images/Emo9.gif

תפסיק, אני עוד אסמיק
וכללללללל התמונות מועלות.. גם שלך, בלי הבדל דת, גזע ומין. צריך להיות שיוויון!!.. מה זה האפליות האלה בין המנהל לחברי הפורום האחרים?
אל תדאג, יצאת סבבה בתמונות. ועל איזה שומן אתה בדיוק מדבר?!.. אההה, סורי על השאלה הלא קשורה בהתחלה ("זה השיער האמיתי שלך או שזה פיאה
"
).

*superstar*

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif שיט!!!

אשכרה שאלת אותו אם זה השיער האמיתי שלו?? חחחחחחחחחח!!!!

../images/Emo6.gif, יאפ!!!...

כי בתמונה שהוא שם פה לפני המפגש- היה נראה שיש לו שיער קצר.. מאיפה אני צריכה לדעת שהוא אסף אותו לקוקו?!.. חחחחח

heaven is here

New member
וואו...

המפגש היה כל כך סבבה שאי אפשר לתאר ! היה הרבה יותר כיף מהמפגש הקודם (והמון אנשים יעידו על כך) כולנו נהננו בדשא, בצילומים הרבים, משיחת הטלפון של מיקה מהאפרופו שעבר, מהעלייה למתקנים, מלגלות איזה אוטובוס מביא לסנטר, מלקנות דיסק (*אהמ*עדי,עמית קנו של עברי*אהמ* אהה וגם אני קניתי
), מהארוחת בוקר-צהריים לחלק מהאנשים, ובכלל מלהיות כולנו יחד! להכיר יותר טוב אחד את השני. הייתם חסרים מיכל (חולת חופש) ומיכל (וונדי האחת) ונאור ומור וחן ועומר וקורי וגיל אבל העלנו אתכם אז זה כמעט כמו שהייתם שם! ולאלה שכן היו: ענברי
- אני מאוהבת בך (כבר אמרתי לך את זה?) דיד- מתה עלייך מותק סתיו- שמחתי להכיר אותך!! שרון- חבל שעזבת יחסית מוקדם, היה כיף לראותך! נדב- היה כיף לראותך כמה שעות מתוך היום המפרך הזה שי- אתה אחלה ! שחר- איזו חמודה! טוב שבאת! מקווה שתישארי טל- את מותק! חולה על הצחוק שלך ועלייך בכלל! וגם לכל השאר! היה נוראאא כיף!! מקווה לראותכם בקרוב! (ותודו שהנספח לא היה רע בכלל
)

*superstar*

New member
אוי אוי.. היה פשוט גדול!!!!

היה כל כך כיף. אני ממש נהניתי. ואפילו יצא לי לבעוט באדי!!! וצילמתי מלא. ויצאו תמונות ממש טובות- רק שאני צריכה להוריד אותן עכשיו. והיה ממש סבבה בסנטר.. קצת הלחיץ אותי הקטע עם "הפוך" אבל היי! קיבלתי יו יו בבורגר ראנץ'
מתי מפגש הבא? מתי מפגש הבא??

למעלה