"חוויות" הטבעת שלי

ל י ל ך 2

New member
תודה...

אני באמת מקווה שהכל יילך כמו שצריך. ימית, העניין בהרזיה בניתוח הוא ממש מה שנועה עשתה ומה שאני עשיתי כשעברתי את הניתוח - זה לגרום לניתוח לעשות את הסוויץ' בראש, אני מודה שהניתוח שינה לי את החיים מהבחינה הזאת. לפני כן לעולם אני לא שותה מים - היום אני יכולה בכייף להגיע ל 3 או 4 ליטר. שיניתי את ההרגלים - בשנה הראשונה לא אכלתי בצקים, פסטות, אורז וכמע הכל רק מהפחד שיתקע ואני אצטרך להקיא.. לאט לאט לומדים שאפשר לאכות הכל בכמויות האפשריות מבחינת הטבעת, אני כבר שכחתי מה זה להמשיך לרדת ואיפשהו אני שמחה שגיליתי שזה בגלל בעיה ולא בגללי - כי הכמויות שאני אוכלת הן בערך של ילד בן שנה ואני לא יורדת גרם - זה היה מתסכל - עכשיו אני לפחות יודעת שאני לא זללנית
שיהיה לכן שוב בהצלחה....

DREAM111

New member
לילך משתתפת בצערך על מות סבך

מאחלת לך שהניתוח המיועד יעבור בקלות ותרגישי טוב במהרה. בכוונתך להוציא את הטבעת בניתוח

ל י ל ך 2

New member
תודה...

אני לא יודעת אם אני אסיר את הטבעת. המנתח חושב שכדאי פשוט לתקן את מה שהסתבך ולהחזיר את הטבעת למצבה הרגיל או יותר נכון למצב כמו אחרי הניתוח הראשון. נדע הכל טוב יותר אחרי הצילום... בנתיים השבוע הייתי כ"כ עסוקה , לצערי, במוות של סבא שלי שהיה לי פחות זמן להתעסק בטבעת, או אפילו לחשוב על זה יותר מידי - אני מתעקשת להיות אופטימית ולקוות לטוב

DREAM111

New member
"חוויות" הטבעת שלי

28.02.1999 אני על שולחן הניתוחים עושה את השינוי הגרוע ביותר בחיי, עוברת ניתוח קיצור קיבה בשיטה של הטבעת. מאותו יום חיי השתנו אז לא אומר שלפחות לתקופת מה הכל היה ורוד ומלא אושר שכל קילו וקילו ירד ונעלם לו שהבגדים קטנו והמידות הפכו להיות סבירות יותר בהגדרות של הסביבה אבל אף אחד לא סיפר לי ואף אחד לא גילה לי שהנורא מכל עוד לפני. לאחר 8 חודשים של אופריה מירידה של כ-40 קילוגרמים התעוררתי למציאות כואבת ומצערת. אחרי 4 חודשיים עברתי ניתוח ראשון של תיקון הפורט ואז באה הפצצה הגדולה. לאחר יומיים שלא הצלחתי להעביר כלום והגעתי לשלב בו גם שתיה חמה לא עברה הגעתי למיון עם כאבים כמו של התקפת לב. אז כמובן שישר עשו בדיקות שחלילה אני לא עוברת התקפת לב וגילו שלא התפנו לבדוק מה שלום הגברת טבעת ואז אופס גילו שלא רואים אותה. הגברת הוסתרה ע"י פאוץ ענקי שגדל לו וגרם לדלקת ולצרות נוראיות בקיבה שלי. כן הקפדתי על כל הכללים, כן הקפדתי לאכול נכון, לשמחתי בכל התקופה הזו הקאתי רק פעמיים שאחת מהן היתה הסיוט שלא רציתי שיחזור והצלחתי בכך, וכן נחשבתי למשהו חריג בסיבוך הזה כי זה ממש עשה מה שהוא רצה שם כל הבלאגן הזה. לאחר 7 ימים מחוברת לזונדה שלא מאחלת לשונאים שלי לחוות זאת הוכנסתי לאחר כבוד לחדר ניתוח. לאחר סיבוכים רבים ופרידה קצרה ו"הצצה" לשם למעלה עקשנותו של דר' סובחי האגדי החזירה אותי לפה בלי טבעת עם נזק שמלווה וילווה אותי כל חיי, עם צורך להיות לכל חיי עם כדורים שמחזיקים אותי למשך כל היום והידיעה שבבוא היום אצטרך לעבור עוד ניתוח כדי להמשיך לתקן את מה שהסתבך. לצערי אני אחת מיני רבות שמסתבכות הסתבכו ותסתבכנה עם הניתוח הונראי הזה. יש לי אחות שגם עברה ניתוח מסוג זה והיום 7 שנים אחרי לא רואה שינוי אחרי שכבר עברה ניתוח נוסף לתיקון של החלקת הטבעת. בדיוק היום חברה שהיא גם חברה בפורום בשם סקסיית עברה ניתוח לאחר סיבוכים ועכשיו היא מתאוששת במחלקה בבי"ח ומאחלת לה בריאות והתאוששות מהירה. אני אישית לא ממליצה על הניתוח לא למי שיודע את הסיכונים ולא למי שלא יודע לצערי העובדות הן שאחוזי ההצלחה הם פחותים מאחוזי הכישלון של הניתוח הזה.

איה א

New member
דרים, פשוט נשמע נורא

אני נשבעתי שאני לא עוברת ניתוח שכזה. כמו בכל דבר, קיצורי דרך לא עובדים. טוב שזה נגמר אצלך כמו שזה נגמר ולא יותר גרוע. אחרי הלידה (אני מאלו שבהריון רזו והמון) עליתי המון במשקל ורופא הנשים שלי (שכל ההריון היה מגעיל אלי - הפחיד אותי במחלות ובעיות שיכולות להגרם לי ולעובר בשל עודף המשקל)אמר שהוא מתערב איתי שאני אעבור ניתוח לקיצור קיבה. אין סיכוי שזה יקרה, ביחוד שאני קוראת סיפורים כמו שלך וכמו מה שאת מתארת על סקסית.

DREAM111

New member
אכן איה זה נורא ושאני חושבת שאני

עברתי את כל זה אני לפעמים עוד לא מעכלת עוד נראה לי דמיוני שההורים שלי יושבים שם ליד חדר ניתוח ומתפללים שאני אחזור אליהם ולא משנה באיזו דרך. שמחה להיות אחרי כל הסיפור הזה ולחיות הכי טוב שאפשר במסגרת המגבלות שנשארו לי.

Agnetta

New member
דרים, אני מזועזעת...תהיי חזקה!!!

אני מאוד מקווה שהכל יהיה אצלך בסדר וטוב שהכל ניגמר כמו שזה ניגמר ולא יותר מזה כפי שאמרו לך... אני גם כן מכירה מישהיא שהיא אומנם היום מאוד רזה אבל הבריאות שלה "על הפנים" והיא לעיתים קרובות מאוד מתאשפזת בגלל בעיות שונות עקב הניתוח הזה.

DREAM111

New member
במקצועי אני מזכירה רפואית ואני

זוכרת שאיזה יום בעודי יושבת בקבלה במחלקה של האולטרסאונד מגיעה מישהי חתיכה חבל"ז לבשה כולה לבן קצת שקוף סקסי כזה ומעורר קינאה. הסתכלתי עליה בהנאה רבה ואז היא ניגשה אלי ואמרה לי שהיא ראתה שאני מסתכלת ובוחנת ואז אמרתי לה אכן כך, ראיתי בהפניה שלך שאת מנותחת וזה פשוט מעורר קינאה. היא אמרה לי שלא אקנא כי זה ממש לא חוויה וזו הטעות הכי גדולה שלה בחיים. לא הבנתי לה כשהיא ניראת ככה אבל אז היא אמרה לי שמאז הניתוח היא לא אוכלת בכלל (7 שנים אז כ-14 שנה היום) היא חיה רק על דברים טחונים ונוזלים והיא סובלת. היא סיפרה שאת שמחת החיים היא איבדה בדרך עם הניתוח הזה. אני חשבתי שאם אני יעשה את הניתוח בשיטה החדשה אז הכל יהיה ורוד אבל הורוד קיבל כל כך הרבה גוונים שליליים שזה לא יאמן.

לילכי אני מקווה שכעת את מרגישה טוב.

אכן שמעתי סיפורי זוועה על הטבעת. אישית נראה לי מטופש לחשוב שאדם שמן שכ"כ אוהב לאכול יפסיק זאת רק בגלל הגבלת הקיבולת (הרי גם כך הקיבה שלנו מוגבלת ואנחנו חורגים ע"י זלילה). עובדה שלא שמעתי סיפור הצלחה ולו 1 מסיפורי 'שר הטבעות'. שיבוא האדם שעבר את הניתוח הזה ויספר לי שהוא כבר 5 שנים מאחוריו וכיום הוא אדם רזה..

DREAM111

New member
האמת מתוקיז יש כאלה אבל הם

לא רבים וקשה למצוא את אלה שאין להם בעיות ואין חזרה של המשקל להתחלתו. האמת יש אחת שאני מכירה שאצלה זה משהו ממש מוזר אבל כל הכבוד לה היא ירדה המון היא הפכה להיות רזה ממש דוגמנית והחליטה שהיא מוציאה את הטבעת הלכה לניתוח ואז התברר שהטבעת כנראה מלחתחילה נפלה ולא היתה על הקיבה כך שבעצם כל השינוי היה מצידה וזה היה רק פסיכולוגי שהטבעת שם. הוציאו לה את הטבעת מחלל הבטן והיא עד היום רזה כמו מקל חתיכה משהו משהו.

ר V י ט ל

New member
../images/Emo10.gif ממש עצוב לשמוע..

מצד אחד, לומר את האמת בחיים לא חשבתי על הדרך הזאת, מבחינתי היא קיצונית מידי. בחיים נחשפים גם ככה לכל מיני מחלות ארורות, המחשבה הראשונה שלי היא למה לקחת צ'אנס נוסף ולהסתכן סתם? מצד שני גם השמנה היא מחלה שיכולה לגרור סכנות, יש הרבה בעד ונגד
לילך מאחלת לך רק בריאות... וכמובן החלמה מהירה לסקסיית !

MICHALC28

New member
בהמשך לחווית ניתוח ה"טבעת"...

שלום לכן , אני חדשה בפורום , לפני כשש שנים עברתי את ניתוח קיצור הקיבה באמצעות "טבעת" כמובן שבהתחלת הדרך ירדתי כ- 35 ק"ג לשמחתי לא היו לי שום סיבוכים אך כיום שש שנים אחרי אני אמורה לעבור ניתוח דחוף בימים אלו להסרת "הטבעת" מכיוון שחיי הפכו ל"סיוט" אני סובלת מכאבים חמורים אני מתאשפזת המון אני מקיאה המון מסתבר שהטבעת "חתכה" את הקיבה שלי והתפרים מתחילים להתפורר במקביל בגלל הניתוח יש לי המון אבנים בכיס מרה ובאותו ניתוח מסירים לי גם את כיס המרה כמובן שהסרת ה"טבעת" הוא תהליך לא פשוט יש לכרות חלק מהקיבה ולכן אני עוברת עוד תהליך של "מעקף קיבה" .אני ממש לא ממליצה לעבור את ניתוח קיצור הקיבה באמצעות "טבעת".

DREAM111

New member
היי מיכל ברוכה המצטרפת

מאוד מצער אותי לשמוע על הסיבוך הזה שלך אבל מעקף קיבה זה גם אחד מסוגי הניתוחים שקיימים והוא היום הניתוח הכי "חדיש" ו"עדכני" בשוק ניתוחי קיצורי הקיבה. עדיין לא ידועים כל הסיכונים וההשלכות של הניתוח הזה על המטופלים לטווח ארוך. אכן אחד הסיכונים של ניתוח קיצור קיבה הוא ההשלכה של אבנים בכיס מרה ואז צריך גם לעבור ניתוח להוצאת הכיס מרה. וואלה כאחת שעברה את כל הסיפור הזה של קיצור קיבה לא ממליצה אבל אומרת שכל אחד עושה את הדברים ולומד מהטעויות שלו לבד.

rachel1234

New member
איזה פחד. טוב שאתן משתפות את

הבנות כאן ונותנות לנו לקרוא ממקור ראשון.

netnelaa26

New member
עברתי את הניתוח להוצאת כיס המרה

אז לגביי הניתוח הזה אני יודעת שאחריי שבוע את תחזרי לחיים הרגילים שכך אין לך מה לפחד מה שכן אני יודעת שיש דברים שאסור לאכול לכל החיים מכיין שאין לנו כיס מרה אז יש מאכלים מסויימים שלא מתעקלים טוב והם יוצאים בדרך הטבעית (ולצערי זה לא כזה נעים ) בהצלחה בניתוח

ל י ל ך 2

New member
מצטערת לשמוע....

אני מצטערת לשמוע שגם את הסתבכת עם הניתוח... בעוד שבוע וחצי אני הולכת לעשות צילום ולראות מה קורה עם שלי - אני מתה מפחד
אני לא רוצה לעבור עוד ניתוח אבל אני יודעת שייתכן ולא תהיה לי ברירה... איזה טיפשות זו היתה לעשות את זה - בהחלטה של רגע החלטתי לגשת לניתוח הזה - אני לפעמים מתגאה בכושר ההחלטיות שלי ובפעם הזו אני חושבת שהייתי צריכה קצת להתלבט ולא לקפוץ כ"כ מהר. הבעיה היא שלפני הניתוח לא מדברים על הסיכונים, אף אחד לא מספר מה יכול לקרות אח"כ... כולם מדברים רק על הירידה במשקל ועל ההרגשה הטובה... מה שווה להיות רזה יותר אבל סובלת יותר??? כלום לא שווה את הסבל הזה - בנות! אל תעשו את זה לעצמכן!! לילך, את עדיין עם הטבעת או שהוצאת אותה באותו ניתוח? כי אני די מתעניינת לגבי הוצאת הטבעת - רק מפחדת מההשלכות....

DREAM111

New member
אני הוצאתי את הטבעת

או יותר נכון אחרי שהיא קרעה לי את הקיבה הוציאו לי אותה כמה שיותר מהר ותפרו את הקיבה לפני שיהיה מאוחר מידי.

למעלה