"חוויות" הטבעת שלי

מרשמלית

New member
הצלחה ענקית../images/Emo99.gif

בעקבות הודעה שפורסמה כאן על בגדי ים, החלטתי ללכת לשוק בצלאל ולדגום את בגדי הים ששם. הצלחה ענקית !!!!!!!!!!!!!! המוכר במקום נחמד מאוד, והמוכרת במקום נחמדה ועוזרת לבחור דגמים וצבעים ובמדידה. לא יודעת איך לא עליתי על החנות הזו עד היום. היות וירדתי המון ואני עוד יורדת החלטתי לצ'פר את עצמי - מדדתי מספר בגדי ים ולבסוף הוחלט על 3 בגדי ים מקסימים. כל בגדי ים 100 שקל פשוט ענק 3 בגדי ים במחיר של בגד ים אחד בגוטקס. ואואואואי - איזה כיף ענק!!!!!!!!!! אפילו אם אני ארד עוד בחודש הקרוב (המטרה להוריד עוד 10) שווה יהיה בהחלט ללכת ולקנות עוד בגד ים אחד. גם בגדי היום ב- 70 שקל היו בהחלט יפים ושווים, הצבעים הדוגמאות והגוונים עכשווים ושל העונה - הקו צעיר ולא זקו - בהחלט קניה מוצלחת. תודה למי שציינה זאת באתר (וסליחה אני לא זוכרת מי זו הייתה)! (נ)ועהאוהבת את הים ואת הקיץ

ר V י ט ל

New member
תתחדשי.. אולי תשתפי אותנו עם

תמונה של הבגד ים ? בא לי לראות את הסגנון של בגדי הים שהם מוכרים.

מרשמלית

New member
הכל...../images/Emo42.gif

שלמים אם מיפתח סגור ועם מיפתח של V. בקיני עם חוטיני ועם חזיה כזו או אחרת, אפשר לשלב, ביקיני עם מכנס, יש גם בגד ים עם חצאית לכאלה שאוהבות לכסות את הכול, כל הצבעים והגזרות הכי נחשבים בשוק, כולל גופיה עם מכנסון הדגמים החדשים של בגדי הים, הכל תימצאי שם. פירחונים, חלקים, מנומרים (היו כמה פשוט יפים, אני אישית לא אוהבת מנומר), ז'מש, מבחר פשוט ענק!!!!!!!!!!! אנסה בערב להכניס תמונות - אני כרגע במשרד. (נ)ועה

ימית2

New member
משמלית שמחתי לעזור אם אפשר למה לתת

לחברות הגדולות שירוויחו מבגדי הים שלהם מחירים אסטרונומים אם אפשר את אותו בגד ים למצוא ברבע מחיר. אז מה אם זה בשוק ולא בחנות מפוארת. וחוץ מזה אנחנו לא הולכות עם המותג על המצח אלא עם הבגד ים עצמו, וכל בגדי הים מיוצרים מאותו בד. שמחה שעזרתי.

DREAM111

New member
מרשמלית יקרה

אז קודם כל כל הכבוד על הירידה וכייף לקרוא את ההנאה שלך מהרכישה החדשה. בילוי מהנה בחופי הרחצה של ארצינו.

מרשמלית

New member
תודה ענקית...

אני אוהבת להיות כאן במחיצתכם כי תמיד כשאני ניכנסת יש כאן כל מיני טיפים לגבי כל מיני חנויות ובזארים ובמקומות שכיף להסתובב בהן ולהתחדש. אמנם אני כרגע בשלב של לא לקנות בגדים כי אני יורדת בצורה מטורפת, חוץ מנעלי ספורט ובגדי ים כמעט ולא קונה בגדים חדשים מחכה להגיע למידה 44. שתבינו עד לפני חודשים הייתי מידה 56 כעת אני 48. יום קסום לכולם ! (נ)ועהכתומה

מרשמלית

New member
חחחחחח../images/Emo122.gif

כן עברתי ואף כתבתי על כך בהרחבה. לא יודעת אם אפשר ללחוץ על השם ולראות את ההודעות אחורה. נסי.

מרשמלית

New member
פורסם ב- 9/05 כתגובה להודעה של דרים

כמו דרים ועוד כמו בחורות שציינו כאן שכל הסוד של הירידה במשקל והקפדה ושמירה על הירידה לאורך זמן הוא - שילוב של כמה דברים ביחד. נחישות ורצון לבצע שינוי. שינוי אורח חיים. ספורט. שינוי בתזונה. התפיסה והמחשבה בראש חייבת להשתנות. אין פתרונות של זבנג וגמרנו. המון עזרה ניתנת מסביב וכל אחת בוחרת לה את הדרך בה היא רוצה ללכת, אם על ידי אימוץ השיטה שצויינה כאן בספר, אם בחירה במרזי מורית, או בשומרי משקל, או קבוצות תמיכה וכו'. ההחלטה חייבת להיעשות בשילוב כל הדברים יחדיו ותמיד תבוצע בהשלמה ולא בכורח או בבהכרח. אני קמתי יום אחד לפני חודשיים והחלטתי אני רוצה שינוי ועכשיו. עשיתי עבודת רקע רבה ומרובה ביררתי, חקרתי, השקעתי שעות בנבירה באינטרנט כשכל הזמן אני ממשיכה להעלות במשקל ולזלול כאילו אין מחר. ויום אחד החלטתי זהו. בדיקות, שיחות עם פסיכולוג והמון (ללא בושה) והמטרה הייתה להבין מאיפה נובעת השמנת היתר. לבסוף החלטתי ללכת על קיצור קיבה (טבעת אצל ד"ר סובחי). נכון השיטה קצת קיצונית כי זה בכל זאת ניתוח בהרדמה וחתכים ומה יהיה והפחד אבל החלטתי בהתייעצות עם רופאים ומשפחה וגם עם הסביבה והחברים שזו הדרך שהכי תתאים לי. שתבינו דיאטה זו לא מלחמה אין צורך להכריז אני בדיאטה אני נילחמת בשומנים אני נילחמת בציפס , אני נילחמת בגלידות, אני יוצאת ועולה על בריקדות בכדי לרדת במשקל. לא התפיסה שלי לגבי האוכל השתנתה, כמו שלא מעמיסים את המכונית בדלק מעבר לקיבולת וליכולת של המכונה, אלה רק בכדי שהיא תתניע ותשרת אותי, כך גם כאן , האוכל הוא עזר בעדי ולא עזר כנגדי זה המוטו שלי. ועם זה הלכתי לניתוח והנחתי טבעת - גוף זר בתוך הגוף שלי. הטבעת לא חוללה פלאים אלה הייתה והיא עדיין קטליזטור ענק לשינוי. שינוי באורח החיים. הכל עניין של תפיסה ונכון כבר שמעתי על מיקרים בהם אנשים נכשלו בטבעת, הטבעת נפלה, היו הסתבכויות, אנשים לא שמרו ועלו יותר. אבל עדיין אני חושבת שקיבלתי כלי נהדר ביד, ושאני חייבת להסכיל ולהבין שהיא באה לעזור לי ולהקל עלי את הדרך ושכל העבודה היא עלי ושצעד אחר צעד אני בדרך הנכונה. מישקלי ההתחלתי היה 138 דוב גריזלי ענק. עכשיו אני 104 - דובון איכפת לי מתוק. עכשיו אני חוזרת מאיכילוב וירדתי בחודש האחרון עם פסח ועם יום הולדת אתמול ועם יום הולדת אתמול ועם 12 יום באילת בבית מלון עם 3 ארוחות ביום - ירדתי 8 קילו. אני אוכלת, אני לא מרעיבה את עצמי, כמויות קטנות , כל ביס לועסת המון, נכון מעצבן מרגיז, אבל למדתי לאכול נכון, קשה אבל מתמודדים, שותה רק מים או תה צמחים , הורדתי שוקולד, הורדתי לחמים בורקסים ופיצות ופלאפל וחומוס/פול ועוד ועוד ועוד ועוד... פעם אם מישהו היה אמור לי את לא תישתי קולה יותר לעולם הייתי צוחקת עליו אני בחיים לא הפסיק זה סם החיים. ואכן זה היה סם אחרי הניתוח רעדתי בידים וברגלים שבועיים כמו נרקומנית - זה מה שעשתה לי הגמילה מהקולה לאחר הניתוח. חשוב לשלב הליכה וחדר כושר שזה תורם, אני שלא הייתי זזה מהשלט והטלויזיה היום הולכת שעה כל יום בערב, ועם יש ערב שפיספתי עד אני עושה את ההליכה בבוקר, שום דבר לא בכוח ולא במילחמה הכל בכיף. אני חושבת גם שכל גוף וחילוף החומרים שלו נכון לא משנה איזה דיאטה בוחרים לעשות או באיזה דרך שאתם מחליטות ללכת לפחות להתייעץ עם איש מיקצוע שיתן הכוונה ויד כי חשוב לעשות בדיקות ולדעת מה חסר ואיזה צד לחזק וגם תמיד חשוב שיש עם מי לדבר ואת מי לשתף. סביבה תומכת אוהדת ואיכפתית היא גם קטליזטור חשוב בשינוי אורח החיים - בכלל אני קורה לכל מה שאני עושה שינוי - לא דיאטה. והשינוי ניכר - עוד הדרך ארוכה, ועוד נכונו לי ימים שאני בטח אשבר אבל אני יודעת שאני עליתי על הדרך הנכונה והלוואי וכל אחת תימצא לה את הדרך אשר תאיר לה את הדרך. סליחה על האורך של ההודעה אבל בדיוק חזרתי מהבדיקה החודשית מאיכילוב וקראתי כאן את ההודעה על הדיאטות ופשוט לא הבלגתי. זיכרו כל דרך בה תבחרו היא צעד אחד קטן לקראת משהו ענק שמחכה לכן... (נ)ועהקורנת מאושר.

ימית2

New member
ואוו מרשמלית כל הכבוד על המשקל, גם

אני עברתי את הניתוח אצל אבינוח באסותא, מתי עברת את הניתוח, ממש כל הכבוד לך על הירידה, אצלי די תקועה בירידה, כנראה צריכה לשנות הרגלי אכילה חדשים.

מרשמלית

New member
בהצלחה

אני נותחתי לפני שלושה חודשים גם באסות"א אצל ד"ר סובחי. אכן כן אני הגעתי מוכנה לניתוח. כבר סיפרתי שהלכתי לפסיכולוג בערך כ- 9 פגישות - לניתוח הגעתי עם שינוי בראש. הטבעת היא רק כלי עזר. שיניתי הרגלי אכילה, הרגלי שתיה, הרגלי לעיסה (מצחיק אבל אנחנו לא אוכלים אנחנו בולעים) שיניתי הרגלי שינה כן כן פעם הייתי ישנה בגלל שלא היה לי אויר עם 2 כריות בכדי שאני לא החנק, פעם הייתי נוחרת (הייתה לי מסגריה פרטית ) כעת אני ישנה על כרית אחת ועל הגב ואני לא נוחרת, את לא תאמיני כמה שינויים הגוף עובר ומה מתחולל בעקבות כל השינויים הללו. אני שהייתי רובצת כל היום ליד הטלוויזיה כל ערב הולכת כ- 4 קילומטר ועושה 3 פעמים בשבוע חדר כושר, בכל הזדמנות במקום לעלות במעלית עולה במדרגות. אוכל - הכל השתנה, שתביני אני בחורה שמאוד אוהבת לאכול אבל מאוד, גם עכשיו אלה שכעת סוג האוכל השתנה, אני לא אוכלת דברים מטוגנים, אני לא אוכלת בשר אדום, במקום זה יש בשר הודו וחזה ועופות וכנפיים של הודו, יש המון דברים בכל שייך לרצון ואפשר לבשל ולעשות בדברים דברים ניפלאים גם ללא טיגון ואפיה. במקום ציפס' ותפוח אדמה עברתי לבטטה, במקום פסטות ולחמים ובורקסים ועוגות, ועוד כהנה וכהנה דברים שמנים ומשמינים, עברתי לדברים טבעיים לדגנים ולסובין, ולקווקר בהתחלה הטעמים היו מוזרים אבל כל דבר אפשר לגוון, עם מעט דימיון. סלטים זה חגיגה פעם הייתי סולדת מירקות, היום התזונה היום יומית הפכה להיות כייפית ולא לטורח - לעבודה קופסה ענקית של ירקות אפשר לשלב בבוקר עם גבינה וצהרים עם טונה, או סרדינים, או פסטרמה פרוסה אחת הכל עניין של גיוון וכמובן כמויות. הכמויות קטנו בצורה מדהימה הכל בקטן - אפילו צלחות וצלוחיות קטנות חדשות קניתי הביתה. השינוי צריך להיות משולב לא רק באוכל, גם בספורט גם בשחיה גם בהליכה, ובעיקר מים מים מים מים מים. מהיום שניגמלתי מהקולה ואני שותה מים הפנים שלי העור של הידיים והפנים והצוואר פשוט מבריק מהמינרלים. הדרך עוד ארוכה ולא תמיד זה קל אבל הטבעת מעמידה בפניך אתגר ועם כוח רצון בשילוב עידוד ותמיכה של הסובבים אותך הן בבית והן בעבודה והן הבן זוג והן האחים והאחיות זה עובד ובגדול. אני התחלתי ממשקל של 138 וכעת אני 101 עוד 3קילו ירדתי במהלך השבועיים האחרונים וזה פשוט נהדר. אתמול קניתי לי ג'ינס חדש בצבע כתום ממתאים לי בעזריאלי המוכרות שם מכירות אותי כבר שנים, הן צחקו שעוד מעט הם לא יראו אותי ממידה 58 ירדתי למידה 48 ואף היא גדולה עלי. כך שבאמת אם החלטת - הצלחה ענקית!!!!!!!!!!!!! ותמיד אני כאן לענות לתשובות. שכחתי משהו באיכילוב יש דיאטקנית מדהימה שעוזרת ותומכת בכל שאלה ותמיד מוכנה לעזור ולהיות בכל שלב לצידך, גם האחיות שם מדהימות. אני בטוחה שתהיה לי תקופה של עצירה - נו אז מה השבוע לא ירדתי, הגוף נח קבלי את זה ככה, שבוע הבא אני ארד, וגם אם לא לא נורא אני לא נילחמת עם הגוף ורצונתיו, אני מממשיכה בשלי לאט לאט במתינות ללא הצבת יעד אני ארד 10 קילו אני ארד 5 קילו וגם אם אני ארד קילו בלבד, בשבילי זו תהיה חגיגה אמיתית ומסיבה למסיבה (עם גזר...חחחחחח....) (נ)ועהמאחלת לך בהצלחה והרבה סבלנות

ימית2

New member
היי מרשמלית, את רוצה להגיד לי

שבשלושה חודשים ירדת 37 קילו, זה גדול אני 10 חודשיים אחרי וירדתי רק 18 קילו וכבר 5 חודשיים תקועה . איזה טבעת יש לך ועל כמה את סגורה?

מרשמלית

New member
ספורט ומים והרבה הליכה...../images/Emo122.gif

זה השילוב המנצח. את הניתוח עשיתי באסותא פרטי אצל ד"ר סובחי. וד"ר סובחי עובד רק עם הטבעת האמריקאית. והמצחיק הוא שכל פעם שאני הולכת לבדיקה הוא מסלק אותי בחיוך, אני לא מוצרת ולא סגורה, והטבעת שם פשוט ליופי. אני כבר אמרתי הטבעת היא קטליזטור ענק מבחנתי, וזה רק מראה שעם כוח רצון והמון נחושות אפשר לעשות הכל. בפעם האחרונה שהייתי שם לפני כשבועיים הוא סילק אותי ואמור לי לחזור בעוד שלושה חודשים באוגוסט. חחחחחח כאני מספרת שאני לא סגורה ולא מוצרת אנשים שואלים אותי , אז אם ככה את יכולה לאכול הכל, בפועל זה נכון אפשר לאכול הכול בלי הגבלה ובלי הפרעה, אבל אני פחדנית ומפחדת אפילו לשתות כדורים שלא יתקעו לי, ולכן ממשיכה בדרכי לועסת לאט אוכלת מעט ומילת המפתח כמו שציינתי למעלה מים מים מים והמון הליכה ברגל. אתמול אפילו חגגנו במיסעדת בשרים בנווה-צדק. אכלתי קצת סלט וחתיכת בשר קטנה ואפילו הרשיתי לעצמי כוס יין למרות הקלוריות - היה פשוט נהדר. (נ)ועהמאחלת לכם יום נהדר !

כל הכבוד../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif

וואלה,שיחקת אותה...אע'פ שלא מכירות...גאה בך
בת אחותי צעירה ממני בהרבה,בת 26 ,עברה הניתוח באסף הרופא...המון סגירות ופתיחות...ולא ירדה מספיק ...לדעתה
כניראה שההכנה היא החשובה,היית והינך חכמה יותר

ל י ל ך 2

New member
גם אני עשיתי את הניתוח...

ימית, אני גם עברתי את הניתוח אצל ד"ר אבינוח... אני 3 וכמעט וחצי שנים אחרי ואני לא רוצה להרוס אבל אני ממש לא אופטימית לגביו. אני לא מדברת על הירידה במשקל שגם אצלי נעצרה כבר שנתיים - אלא על הבעיות שהניתוח מביא איתו. גם אני כמו מרשמלית ירדתי בחודשים הראשונים הרבה- 30 קילו. אבל בשנתיים האחרונות החיים הם לא פיקניק. נהיו לי המון בעיות מהניתוח - פעמיים היתה לי דלקת שהפילה אותי למיטה לשבוע אנטיביוטיקה. כמה פעמים הטבעת החליטה שבא לה להיסגר והייתי צריכה לטוס ל"סורוקה" לפתוח אותה אחרי 3 ימים בלי מים אפילו - על סף התייבשות. ביום שישי האחרון "בישר" לי אבינוח שחוסר הירידה שלי במשקל נגרם כנראה מבעיה שנוצרה לי בקיבה - הסתבכות כלשהי שלא נכנס אליה ברגע זה כדיי לא להפחיד אתכן - והבעיה "מלווה" אותי כנראה בכל השנתיים האחרונות. אני סובלת מכל דבר שאני אוכלת אפילו שאני אוכלת אותו נורא לאט ומתעוררת כמעט כל לילה להקיא ככה סתם ולא בגלל שמשו נתקע לי.. אלא פשוט כל לילה הקיבה שלי פולטת את מה שנכנס אליה במהלך היום. עוד "בישר" לי ד"ר אבינוח שכנראה שאאלץ לעבור ניתוח נוסף מה שהכניס אותי לדיכאון ולפחדים היסטריים. מה גם שאחרי הבשורה הזאת בכמה שעות נתבשרתי שסבא שלי נפטר ובכלל זה כבר כמה ימים של הרגשה נוראית גם עקב הטבעת, גם העצב וגם הלחץ מהניתוח החוזר שאני ממש לא רוצה לעבור!!! זה אמנם עדיין לא ודאי ובטוח שאצטרך לעבור את הניתוח אבל לדעת ד"ר אבינוח לפי כל הסימנים זו הדרך היחידה להיפטר מהבעיה ולחזור לרדת במשקל. וכן ימית ומרשמלית, בשנה הראשונה הייתי המאושרת באדם - החיים שלי השתנו להם מקצה לקצה.. ירדתי 35 ק"ג - פרחתי, ירדתי במידות הבגדים והרגשתי נפלא. המלצתי בפה מלא על הניתוח לכל מי שרק רצתה לשמוע... היום אני מתחרטת על כל אותה בחורה (אני במקרה הזה מקווה שלא הקשיבו לי) שעשתה את הניתוח בגללי. הבעיות מגיעות, אני לא הראשונה ולא האחרונה - אני מכירה מקרוב כ"כ הרבה נשים שהסתבכו ועברו או צריכות לעבור ניתוח חוזר. כל הזמן קיוויתי שלי זה לא יקרה - פחדתי ללכת אליו רק כדיי לא לשמוע בשורות כאלה והנה זה קרה, אני בחששות רציניות - אבל מצד שני אני כבר מעל שנתיים סובלת רק מבעיות. היו לי מחשבות על להוציא את הטבעת - אך גם על זה "נתבשרתי" מד"ר אבינוח לא טוב... מסתבר, שאם אוציא את הטבעת לא בטוח שאוכל לחזור לחיים נורמליים (החיים היום ממש לא נורמליים) וגם אם כן, הוא טוען, שלעולם לא ארגיש עוד תחושת שובע. בנות, מצטערת על ההודעה האחרונה - אולי הייתי צריכה לשפוך קצת מהלחצים שלי לגבי הניתוח החוזר, ואני באמת מקווה המון שלכן זה באמת לא יקרה. וימית, אל תהיי מודאגת לגבי הירידה - יש הרבה כאלה שמתחברות לטבעת ולשינוי הזה בשלבים מאוחרים יותר ואז יורדים. הלוואי שתהיו שתיכן רק סיפורי הצלחה....

מרשמלית

New member
עצוב לשמוע מה שקרה לך..

אני יודעת ומודעת לכל הבעיות וההשלכות של הניתוח זה, לפני שהחלטתי לגשת לעשות את הניתוח שמעתי גם את הצדדים הרעים וגם את הצדדים הטובים ולשקלתי לפי ראות עיני. אני לא מציעה לאף אחת לעשות את מה שעשיתי אני חושבת שזו החלטה מאוד אישית ומאוד מכריעה שיש לצידה המון סיכונים וביחד עם זאת אפשר דרכה ובאמצעותה להגיע להישגים אדירים. נכון השנה הראשונה היא כניראה גן עדן, ואני מקווה שכך היא תהיה לגבי ועם שאר הדברים עם יגיעו אני מקווה להתמודד, בתקווה שלא יהיו סיבוכים ובעיות, אני רק בתחילת הדרך ועוד נכונו לי בוודאי עליות וירידות. תודה על הפיתוח ועל השיתוף בבעייתך, חשוב שנהיה מודעות לבעיות שיכולות להתעורר ולא נחשוב שהכול ורוד, אני מקווה בשבילך שהבעיה תיפתר כמה שיותר מהר ובכמה שפחות סבל ושתעלי שנית על הכל הנכון ללא כאבים וסבל מיותר. בהצלחה בכל דרך שתיבחרי ותודה על הפיתוח! (נ)ועה

ימית2

New member
בוקר טוב לילך, קודם כל משתתפת בצערך

על מות סבך היקר לך, שלא תדעי עוד צער. אמן!!! מצטערת גם לשמוע שיש לך המון בעיות בעקבות הטבעת, ושאת סובלת ממנה עד כדי כך שאת צריכה להקיא כמעט כל לילה, לי אין בעיות של הקאה, אני אוכלת לאט וכמעט הכל עובר, מיום הניתוח לא נוגעת באורז, פסטות, עוגות, פעם בשבועיים מרשה לעצמי לאכול טוסט אחד קטן, בכל אופן מגעגעים לדברים הטובים חחחחחחח. אבל אין מה לעשות הרי הגענו להחלטה על הניתוח כי בטח ובטח שלא הצלחנו בדיאטות אחרונות וזה היתה ההחלטה האחרונה. מקווה שלא יהיו לי סיבוכים עם הטבעת. גם בן דודי עבר את הניתוח ואשתו וברוך השם הכל בסדר אצלהם וגם אצלי, רק מאוכזבת שחשבתי שארד יותר, תאמת אני בכלל לא הולכת וגם לא שותה מים הרבה אולי זאת הבעיה, אז נתחיל מהיום כי עוד חודש וחצי אני חוגגת לבתי הקטנה בת מצווה ומקווה ללבוש שמלה שמא שנראה כיום לא נראה כל כך יפה עדיין עלי שמלה. הלוואי ואצליח להוריד כמה קילו לאירוע. לילך אל תדאגי אנחנו פה לתמיכה ועזרה בכל מה שתצטרכי ואין לך מה להתנצל ששפכת מהלחצים שלך בטוחה שעכשיו את פחות לחוצה אחרי שהורדת מליבך. שיהיה לך יום טוב

למעלה