חודש טוב-סיון

אימשל2

New member
כן, תביאו הילדים יתיבשו שם

כהורים לשריונר צברנו הרבה שעות לטרון. לטרון בקיץ זה גהינום. ממש. אנחנו, לאחד הסיומים שהיו שם בשיא הקיץ הבאנו בין השאר ארטיקים, בכמויות של גזלן. כיון שאצלנו מדובר בנסיעה לא ארוכה במיוחד זה עבד. הילדים היו ברקיע השביעי. חילקנו גם לכל השומרים בדרך מהכניסה עד לסככות בהן הם שהו. קנינו ארטיקים באריזות מהסופר, זה מוזיל עלויות ואז אפשר לקנות הרבה. הקפאנו בקבוקים של מים בפריזר וקורחומים ענקיים. רגע לפני שיצאנו מהבית פרקנו החבילות של הארטיקים לתוך הצידנית יחד עם כל הבקבוקים הקפואים. כולם אמרו לי שאני הוזה שזה יעבוד. מסתבר שגם הזיות הן מציאותיות לפעמים. הצידנית נסעה איתנו במזגן של האוטו והארטיקים הגיעו בשלום לבסיסם. תמיד כדאי להביא משהו. הם תמיד רעבים. במיוחד ביום בו הם יחיו על סנדוצ'ים של פסטרמה מהסוג הירוד. חשוב. אם הטקס הוא בשעות החום, תצטידו בהרבה שתיה גם עבורכם. באותה פעם שהבאנו את הארטיקים סמכנו על המים הקפואים שהבאנו וזה לא היה מספיק, הם לא הפשירו בקצב שבו אנחנו שתינו. הבודקה של הגזלן שם קטנה יחסית לקהל המתקבץ והמחיר... לכן רצוי לבוא מצוידים מהבית.

אממאא

New member
מנסיון של יום שישי -

המדרגות הכי גבוהות, גובלות בדשא, החכמים מבין ההורים שהגיעו עם ילדים קטנים, הביאו שמשיות של ים/בריכה, תקעו אותם בדשא, והצלו על הקטנים. אם הטקס הוא בשעות הצהרים ותחליטו שאתם רוצים לשבת על מדרגות האבן - תביאו משהו לשבת עליו, אחרת הטוסיק קצת מתחמם... הרבה מים, הרבה הרבה מאד מים (בקבוקים קפואים) עוזר גם לקרר את הגוף ברגעים קשים. אוכל כדאי ורצוי להביא, הילדים ערים משעה מוקדמת, לא תמיד אוכלים ושותים, ולפני הטקס יש להם איזו חצי שעה/שעה (תלוי מתי תגיעו) כדי להיות עם ההורים. והרמז שאת האמא עם הכובע, לא רמז טוב, הרבה אמהות בגבעתי חובשות כובעים...

סמדר בנ

New member
אצלנו לפני הטקס בלטרון

היה זמן התכנסות עם ההורים. כולם פתחו שולחן (יש שם איזור ישיבה עם שולחנות). אבטיח גם נראה לי נחמד במזג האויר הזה.

עידן64

New member
ואני...../images/Emo9.gif

נמצאת כאן יום יום,רואה הכל ופחות נראית מתרגשת ממה שכותבים פה ומהאנשים המקסימים,באמת... בימים האחרונים לא כל כך הצלחתי לישון ולמה? אני אמא לתצפיתנית במודיעין שדה שמשרתת אי שם בצפון. יותר מחצי שנה (כן,נוב 06) מוצאת כאן נחמה חיבוק ועידוד מה שמאוד מאוד עזר לי לעבור את הגיוס להחזיק מעמד ולא ללכת לאיבוד...
גדול לכולכם...

למעלה