חודש טוב-סיון

חודש טוב-סיון

ביקרנו בששי את הבן בצבא.מדי ב גדולים עליו קצת אבל הוא חמוד אמיתי.היינו ממש כמה דקות הבאנו "דברים טובים" ונסענו. צבא זה כבר לא בקו"ם והתחלות חדשות-זה כבר "על אמת".

oshiko

New member
חודש טוב. בהצלחה לשיריונר.

מדי ב' זה אף פעם לא דוגמנות ...

אורניקי

New member
אולי באמת נעשה שירשור היכרות?

אני מתרשמת שבת יהודה יותר "חדשה בעסק" ממני? מתי התגייס? וכבר ביקרתם אותו? איזה כיף. בבסיס של בני אין ביקורי פתע של הורים (רק של הרמטכל...) כי זה סוף סוף העולם. (ואנחנו גם שומרים שבת. בעלי אומר שאם לא היה כך, כבר היינו מוצאים את עצמנו שם בביקור, על בטוח!) אז אני אמא לטירון בהנדסה קרבית, שכבר קיבל סמל לכומתה, תג, ועוד כמה "סמלי פז"מ" אם אפשר לקרוא לזה כך. חודשיים כולה. אבל כולנו גאווה. כן, וחודש לפני הגיוס נולד לו אח קטן, אז אנחנו מלווים ביחד את גדילתו של זה, והשתפשפותו של זה...

לאורניקי,מעריצה אותך

כל הכבוד מכל הלב על משפחתך הברוכה. ירון הבן? מהר מאוד הוא יהיה משושפף. מכיון שראיתי שאת סקרנית לגבי ילדי החברים, אז אני אמא לתאומים המשרתים שנה וחצי בצבא.אחד לוחם בחיל האויר ואחד כמעט לוחם (בתעודה) אך כבר לוחם ברמ"ח אבריו. מקום מגורי ברור מהניק.

mikca

New member
אורניקי, מצטרפת לברכות של האילתית.

לי, בן בצבא שנה וחודשיים כמעט. תותחן בקק"צ. תתחדשו על סמלי הפז"מ ובוודאי שאפשר לקרוא להם כך. כל אחד והפז"מ שלו המשמעותי בשבילו.

אממאא

New member
היי אורניקי

אצלי כרגע שניים בצבא אחרי שבמשך כמה חודשים היו לי שלושה בצבא ביחד - אז הגדול השתחרר לפני חודשיים. השני שנה וקצת בצבא - סיים קורס מ"כים ביום שישי ונשאר להדריך בביסל"ח, הקטן גולנצ'יק עוד 3 שבועות מסע כומתה והפיצקית... עד שיגיע זמנה לשרת באיזו יחידה מובחרת, פשוט נהנית בגן.

אורניקי

New member
ואני מורידה את הכובע (שיש לי) בפני

האמהות ל2 חיילים. YYY לעבור את כל זה כפול שניים. גם לי עוד תהיה תקופה כזאת. בינתיים מתרגלים למציאות הזאת בקטנה.

אימשל2

New member
זה בקטנה עד לא מזמן היו לה שלשה

חיילים קרביים. היא לא סיפרה לך על הקצין בגבעתי שהשתחרר לא מזמן.

נעים מאד

אמא של נמ ששומר על השמיים.התגייס בנובמבר 06 משרת "בדרום הרחוק החם והיפה" (ציטוט שלו) ועוד אחד בתיכון, בן 16, שנורא מקנא באחיו שמשרת ולא צריך ללמוד לבגרויות...

נעים להכיר ../images/Emo140.gif

אני אמא של שני חיילים. צנחן שמשרת כמעט שנתיים ואשת מודיעין שדה שהחלה את שרותה בשלהי החורף האחרון. בבית יש לנו "בייביסיטר" בת רבע ל-13 ששומרת על ההורים שלה...

sim26

New member
הי הרבה זמן לא כתבתי

והיום אני כותבת המון. אי אמא לבן שהשתחרר לפני חודש מדוכיפת. בן בנח"ל ובת במודיעין

מאקי

New member
היי אורניקי..

לי יש תאומים חיילה בחיל הים.. שגם לה קשה מסיבות שונות וחייל בשריון רק עתה התגייס.. (טוף חודשיים) וילד שהוא 12 וקצת שסובל אותנו בגבורה.... אה.. וגם לברדור שחור שהכי מתרגש כשהחילים מגיעם.. מתחיל לסחוב להם תיקים להביא נעליים.. בבסיס שלה היינו לסיום טירונות לסיום קורס ובבקורי שבת וסתם הסעות .. אצלו לא היינו.. למרות שאם זה היה תלוי בי.. מזמן היינו גרים ליד האילתית... הכי קשה לי זה ההסתגלות שלו לעולם החדש.. אבל בשישי בלילה פגשתי במקרה מ"מ מקביל.. והוא סיפר לי שהוא הכי אחלה שיש.. ומילא אותי גאווה.. אנחנו גרים על ההר הירוק בחיפה.... ותודות לפורום הזה.. החיוך שלי משתפר ברגעי משבר. שיתוף זה אחלה.. ולכן המכנה המשותף שלנו הוא היותנו הורים לילדים בצבא..

אימשל2

New member
מתפקדת לשרשור הכירות

אמא ל- 1 מפקד בשריון, לא בדרות פעיל כרגע. משוחרר זמנית בגין ניתוח שעבר עקב פגיעה בשרות. יחזור כנראה לשרת רק במילואים (הבטיח שילחם על כך אם הועדה הרפואית תחשוב אחרת). 1 צנחן שמסיים מסלול בעוד כשלשה שבועות. נמצא ביו"ש ורצוי שלא ישוקלד, כי כ"כ חם שם בגיזרה שיש חשש כבד שימס. אז אנחנו סתם דואגים לו ומפנקים אותו וזהו.

mars4

New member
רק זה חסר לי.. המקום היחיד

שעוד מתייחסים אלי ברצינות דווקה בגלל שלא מכירים אותי.

sofia4

New member
שבועיים לא הייתי והפורום גדל או שרק

נידמה לי. בכל אופן בתי הצעירה חיילת מחזור נוב'05.סיימה טירונות קרקל כרגע בקורס.

mars4

New member
בוקר טוב ושבוע טוב.

מצטער. שוב נאלצתי להעדר לתקופה ממושכת (לא לדאוג , רק מסיבות חיוביות) ועכשו אין סיכוי שאני אצליח להדביק את מה שקרה כאן. הרבה סיפורים באמתחתי. חובש חזר לטירונות , השתלב נפלא. מאד מרוצה מהחברים ומהמפקדים החדשים. ברכות ליחס"ר נובמבר 05 שסיים בטכס מרשים טבמסע כומתה מרגש את הטירונות. אני אהיה פה........

mikca

New member
ת'געגענו Wellcome Back נהדר

שהחובש מרוצה. מי צריך יותר מזה

oshiko

New member
מרס - דופק ניפקדויות, הא?

קודם כל תדע לך שלא משנה, חי"ר, גבעתי, מעכשיו אתה לא רשאי לדאוג סתם ככה לילד בלי אישור מהגורמים המתאימים (ראה שירשור נפרד מהיום). תביא אישורים, נבדוק, נשקול, אולי נאשר לך איזו דאגונת, לזמן מוגבל. לאן נגיע אם כל אחד ידאג פה ככה מתי שהוא רוצה? ייגמר לנו השוקולד. דבר שני, מכיוון שזה שירשור היכרות, אז נעים מאד. אני אושיקו. לפי שמועות שרצות כאן בימים האחרונים - גבר. לפי שמועות אחרות - גם מנהל פורום, ביחד עם סמדר. לפי הפסים על הידים מהבוקר גם
. בן, כאמור בשירשור השני, בפלס"ר נח"ל, סיים כבר מסלול; כרגע בתקופת אימון, כך שאין לי סיכוי לקבל "תעודת הורה מודאג", אפילו לזמן מוגבל. אולי דרך ויטמין P. אולי.

סמדר בנ

New member
חשבת שאתה מדבר עלי

על הפסים על הידיים
ניסיתי לחשוב איזה פסים? ואולי
אבל בטח לא

למעלה