חודש טוב-סיון

סמדר בנ

New member
אהה, ובנושא ההכרות

בת בכורה מילואימניקית (כרגע בפועל...) שרתה כלוחמת ומפקדת בתותחנים בת חיילת מדריכת שריון בבית ספר לשיריון וחמוד אחד בבית ספר יסודי

oshiko

New member
זה מהרצועות של התפילין

לא מאמין שיש לך ... ואולי כן ... ? היו ויש נשים שמניחות תפילין. על ציציות בכלל אני לא מדבר.

אושיקו אתה יודע איך יודעים אם בחורה

היא חסודה? היא הולכת עם הציציות בחוץ ופוסקת כהלכה.....

oshiko

New member
../images/Emo6.gif אם ככה, מעניין אם בבני ברק ...

יש להן ציציות בשיעור חזון-איש? (דרושים מתנדבים להסביר את זה לקהל הרחב
)

oshiko

New member
טוב, ההסבר הכללי ...

בבני ברק נוהגים להחמיר במידות שונות הקשורות להלכה, על פי שיטת ה"חזון איש" שהיה הפוסק של בני ברק. לכן כל דבר גדול יותר - גודל הציצית, כמות היין ששותים לברכה. כל מה שקשור לגודל. יחידות הגודל בשיטה זו נקראים "שיעור חזון איש". אז אני הוספתי לזה פירוש משלי בהקשר של הבדיחה של פנה, והמבין יבין ...

mars4

New member
תודה על קבלת הפנים.. כפי שאתם רואים

אני חוזר לפעילות.

ה ../images/Emo195.gif שלנו

התגייס במרץ 06 (את זה כתוב בחתימה שלי, לא?) עושה טירונות גבעתי (עורב). ויש לנו השבוע טקס השבעה בלטרון! (עוד אדבר על זה בהמשך השבוע....)

mars4

New member
גם אני אהיה שם.. אמנם קצת

יןתר ותיק. נובמבר 05 גדוד רותם... יהיה מרגש..

mars4

New member
לא שוב... עדיין לא עשה .

יצא לקורס חובשים לפני הטכס וחזר עכשו לפני הטכס בדיוק למקום ממנו הפסיק. לטכס יקדם מסע בן 12 + 1 (12 רגיל + 1 אלונקות) . אגב המשבר הרציני הראשון שקרה בצבא זה שמכריחים אותו ללכת עם מעטה לדיסקית עם הכיתוב "מרס 06 " כאשר למעשה הוא נוב' 05. הרבה שיחות נדרשו על מנת להשקיט את זעמו. מה שיפה זה שכל דבר שקורה לו עם חברו החדשים הוא פוטר ב.. "טוב, אבא לא נורא הם עוד צעירים הם ילמדו"... חייי והוא 3 חודשים לפנהם...

אז "ניפגש" בטקס?

תזהו אותי בקלות - אני האמא עם הכיסוי ראש
והאם עלי להביא משהו עבור החייל לטקס (מבחינת אוכל, שתיה וכו')? הוא חוזר איתנו הביתה אחרי זה ובטח לא נוכל לדבר איתו לפני הטקס. אין לי מושג מה לעשות.

oshiko

New member
מרס, קסומה, ../images/Emo49.gif להשבעה

תיהנו בטקס המרגש. מרס, לפי הסימן שהיא נתנה לך אתה הולך לפגוש את האימהות של חצי גבעתי

למעלה