חובת חשיבת מיגון ?

ואני ממליץ....

על כפפות קיץ של LOOKWELL ומעיל קיץ רשת של ORINA - שניהם ביחד ב - 1050 ש"ח לפני הנחת חברי פורום. "היי סייד" - דרך פ"ת 108 טל. 03-6244111 זיו

Rגמן

New member
מעיל של אורינה לא מומלץ כל כך...

סליחה על ההתפרצות אבל אולי לא תעשה פרסומת עצמית ככה? באופן כללי אם אתה ממליץ על ציוד אז אולי תסביר למה? ולמה לא מעיל אורינה אתה מייד שואל בטח? אז זה פשוט. המעיל מגיע עם מיגונים שהם ממש בגדר בדיחה. ראיתי אחד כזה אצל מישהו לפני כמה זמן, המעיל בא עם איזה מיגון של גומי קטנטן בשרוול למרפק. מבחינת מחיר המעיל מעולה, (750 ש"ח לצרכן), א-ב-ל יש להוסיף לו איזה מיגון ראוי לשמו (מיגונים של ספידי או ברוש?) וגם חסר לו מקום לשים מיגון גב. מחיר טוב, מיגון לוקה בחסר. לא יעזור, אני שילמתי על ספידי נט ואין תחליף לאיכות של המעיל. הביטנה, האיוורור (יש הבדל), הרשת החיצונית (רשת ולא איזה בד מחורר), מיגונים אמיתיים (מהמרפק עד ליד), מקום למיגון גב ומחזיק מעמד כבר ארבע שנים. ומבחינת כפפות אז למה לא הכפפות של פרו-גריפ? אם כבר מטרו אז עד הסוף מטרו. הכפפות עשויות מעור מלא עם מיגונים למכביר (קרבון כמיטב המסורת האחרונה) ועולה בסביבות ה250 ש"ח אם אני לא טועה.

ixmix

New member
דווקא מבסוט מאורינה.

יש לי מעיל חורף/קיץ, מעיל שנמכר בזמנו בהנחה לחברי מועדון האופנועים. אם אני לא טועה מדובר באורינה (לצערי עכשיו הוא במוסך, אז איני בטוח - אבל יתקנו אותי חברי המועדון רוכשי המעיל). בכל אופן, הוא עלה כמה מאות שקלים, ומדובר במעיל חורף/קיץ, עם ביטנה פריקה. בקיץ מאוורר מאד, וקליל, ממוגן היטב בכתפיים ומרפקים, כמו כן ישנו מיגון גב סביר (עם מקום לתוספת מיגון גב מאסיבי), רצועות הידוק בידיים, סגירה כפולה ריצ'רץ וסקוץ, כיסי סקוץ וסוגרים נוחים לתפעול גם עם כפפות. מאד מאד מרוצה מהמעיל.

Rגמן

New member
אתה מדבר על מעיל אחר.

מעיל שהוא גם לחורף. אני מדבר על מעיל הקיץ שלהם ידידי. זה בערך כמו לומר "אבל הכפפות שלהם מעולות"... (הם באמת מעולות, יש לי אותן כבר שנים). מעיל הקיץ שלהם לוקה בחסר. המעיל החורפי שלהם דווקא ממש אחלה. אפילו מחיר מאוד סביר.

C O L T

New member
ענייני מיגון - שורשר ע"י COLT

אם מדברים באותו הנושא, אז אין סיבה לפתוח כל פעם הודעה חדשה ולשלוח שרשור לדף האחורי, אז בבקשה ממכם - תשתדלו לשרשר.

mendev

New member
אני דוגמה חיה לנושא המיגון....

אין לי תמונות כאן אבל ... יש לי פרקים באצבעות בגלל הכפפות הישנות שלי...מי שראה את הקרבון ראה את השפשוף שלהן... המעיל דיאנז שלי ששנים אנשים צחקו עלי שנראה כמו שריון של אבירים מימי הבייניים הציל לי את הגב ועוד כמה איברים חיוניים כמו ידיים וכתפיים. אז לא לבכות קצת חם... ירד הרבה גשם החורף אפשר גם להתקלח פעמיים ביום.

באבא2000

New member
גם היום ראיתי תאונה קטנה

מול הלונה פארק. לא ברורות הנסיבות, אבל קטנוע 150 החליק. כשהבחור קם (ללא פגע) הוא אמר לרוכב המכונית - "מזל שהיה לי את זה", והצביע על המעיל. וואלה צודק

Dust Air

New member
ספידי,אלפינסטרס, לרט - תודה

אפרופו דיבורים על מיגון, אתמול חוויתי על בשרי תאונה שאלמלא המיגון לא יודע איך היתה נגמרת. אני נוסע ביפו באור ירוק ונהג רכב פונה שמאלה לתוך הנתיב שלי (הוא כנראה עבר באור אדום ובכל מקרה - פניה שמאלה במקום זה אינה מותרת) ולאחר מכן בורח. למזלי, הצלחתי לבלום, לסטות, להישאר זמן מה על האופנוע תוך כדי תימרונים ולאחר מכן נפלתי. התגלגלתי משהו כמו 10-15 מטר (גילגול מושלם ונחיתה מושלמת כמו שאומרים בקורס הצניחה) ואופנוע - אחרי. הנזק - לאופנוע - אני מעדיף לא לדבר על זה בגלל שכואב לי על "הילד" - בכל מקרה יש לי מקיף וזה באמת פחות חשוב. הנזק - לי - כמעט כלום. מעיל עור ספידי (רפליקט מירוצים) שלם וכך גם כל פלג גוף עליון - ללא שריטה. כפפות לרט על הידיים - נפיחות ביד ימין מהמכה - כואב אבל יעבור. ללא שריטה. לא מדמיין מה היה קורה עם לא הייתי לבוש. אבל חשוב לי לדבר בעיקר על מגבי הרכיבה - יש בנעל חור רציני (במקום ברגל שלי...) ויש לי נקע בקרסול. אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם לא הייתי נועל נעליים (האופנוע החליט להחליק לי על הרגל). בפירוש - מגפיים - אביזר הכרחי שממש במקרה החלטתי לנעול. מזל. אני מצטער שלא לבשתי מכנס עור - זה היה חוסך לי עוד כמה שריטות בברך. בקיצור חברים - חם, קר, לא משנה - מיגון עוזר. ותודה לכל היצרנים. באמת. יקר ? נו אז מה.

Le Duke

New member
../images/Emo45.gif למגפיים - בתור אחד שחווה החלקה

לפני פחות משבוע (כנראה שהתחילה העונה) אשר הסתיימה בשפשופים קלים ובנקע. אלמלא המגפיים הייתי עדיין מנסה להרכיב את חלקי כף הרגל. אמנם מגפי כביש לא ממוגנות ברמה של מגפי השטח ,אך ניתן להתנהל איתן למרחקים קצרים. החזירו את ההשקעה. עוד משהו - כל מי ששואל אותי אם לא חם עם המעיל ,נתקל בתשובה שאמנם חם אך האספלט יותר חם.

גיאג

New member
שאלה מקצועית : את המגפיים + דורבנות

מכנסי עור + ריצ'רצי'ם , כפפות עם ניטים , האם ניתן להשיגם בכל חנות לאביזרי מין המכבדת את עצמה ? לגבי הקסדה ? האם יש קסדה המגיעה עם ציפוי עור פנימי ( ראה ערך ספרות זולה ) ?

OMERTLLF

New member
אהבת את הסצינה הא? מזדהה?../images/Emo3.gif

רוצה לספר משהו? אולי יש לך איזה GIMP במחסן?

גיאג

New member
אחד הסרטים היותר טובים , אולי באותה

הרמה של " רוצחים מלידה " למרות שגם " חלף עם הרוח " נותן לו פייט לא רע

Le Duke

New member
עלית על נקודה מענינת - היות ואופנת

ה-SM הפושה בארצנו מצריכה ציוד מתאים היקר לרכישה ,ישנם אנשים נחמדים הדואגים למעוטי היכולת: משהו בסגנון עשה זאת בעצמך. בתיאבון!

גיאג

New member
אחי , הבאת אותה באתר , חבל"ז , אגב

יופי של אופנוע , התרשמתי עמוקות !!!!!!

כRובי

New member
ולמי שהיה ספק..

הכRוב לא בא להטיף לאף אחד , למרות שבעלי דימיון לא מפותח גם עלולים לחשוב כך.. סמיכות המקרים , יום אחרי יום, וההבדלים התהומיים אך גם המינמליים בין שני המקרים, גרמו לי לחשוב שיש כאן איזושהיא נקודת מחשבה שכדאי להתעכב עליה קצת.. מצד אחד , רוכב שבמודע מבצע רכיבה ספורטיבית שהיא "יותר על המגבלות" אך (ואולי בגלל?) למרות זאת ולמרות שמדובר על מהירות איטית, הוא בוחר שלא להשתמש בציוד המגן הייעודי לספורט הנ"ל. עם זאת, יש לזכור שהרוכב גם מנוסה בהתרסקויות בשטח כחלק מניסיון הרכיבה שלו (והנסיון הזה, כנראה גרם לו להאמין שהנזק במגרש שנקי מסלעים וגזעי עצים , הוא קטן יותר מבשטח). לעומתו , רוכב קטנוע שבסך הכל עלה לרכיבה מנקודה X לY , בוחר להתמגן באופן "לא נוח" (חם וכבד) ובאותה מהירות של התרסקות, מצליח להגן על עורו ולהמנע מנזק משמעותי. לא רוצים להתמגן ? תהנו.. אני לא זה שיתעצבן/ילגלג או יחרוץ לשון בגלל זה.. ובטח שלא יטיף לכם !

למעלה