חובת חשיבת מיגון ?

Great Blue

New member
מה זה!? שכחת את הסיסמא לשם המקורי?

ובכלל נראה לי שכל ההודעות האחרונות שלך באנגלית...- עברת לחו'ל או לחולון?! בכל מקרה- בוקר טוב.

hadas avnoa

New member
yes ../images/Emo160.gif I moved to Miami

good morning to you allso

ransnow

New member
../images/Emo45.gif בדיוק! גם עם חם ולא כ"כ נוח

עדיף להיות מוגן.

כולם צדיקים כולם יפים כולם יודעים

את התורה כולה וכוללללללם נסעו פה מתישהו בימי השרב עם קסדת חצי/גופייה/סנדלים. מיגון זה טוב ויפה אבל תפסיקו להטיף לאנשים שתמיד זה טוב ללבוש מעיל עור! בימים חמים במיוחד עדיף לרכב עם משהו קל ולא להיות מוטרד בנסיעה מהחום והזיעה.

ransnow

New member
למה ויכוח? כ"כ קשה לקבל שיש

כאלה שמתמגנים למרות החום המעיק? איש איש באמונתו, ותחת גפנו. כ"א ושיקוליו הוא, רק שלעיתים עדיף ללמוד ממיקרים שקרו לאחרים ו/או מנסיון אחרים, בעיקר שמדובר בסכנות ממשיות. יכול להיות שלא לכולם יש את המודעות שלנו יש, ובדרך נעימה זו ע"ג ה WEB אנו מנסים לפרוס לכלל, את הסכנות שלא בטוח שהם פגשו עדיין . שים לב, כתבתי עדיין.

OMERTLLF

New member
רוצה ויכוח? GS או GPZ? או אולי...

היגוי הפוך כן / לא? בלימה עם הקידמי, אחורי? פניה עם /בלי לחץ על הרגליות ואם כן - אז איזו רגלית? אגזוז לחץ /פתוח? קוואסאקי זה חרא?

slarti

New member
לא כולם רוכבים עם קסדת חצי....

זה נכון שלא תמיד כולם צדיקים... ונכון שלפעמים למכולת בשרב מוותרים על מעיל (למרות שלא צריך.....) אבל יש גבולות שלא חוצים לי _אין_ קסדת חצי - וזה חוסף ממני את ההתלבטות. ולא - אני לא רכבתי אף פעם, ולא ארכב אף פעם בכפכפים/סנדלים. אז לא - לא _כולם_ רכבו מתישהוא עם קסדת חצי וגופיה וכפכפים... :)

Irenie

New member
לך אין קסדת חצי...

כי אתה נראה בה כמו ילד אוטיסט...=) חוצמזה שעם מה שיש לך, אולי עדיף קסדת חצי איכותית...P=

Irenie

New member
לאו דווקא עור...

אתה יכול לקנות משהו שמתפרק למין דמוי רשת, עם מיגונים קשיחים. דווקא די נחמד בקיץ, הרוח נכנסת, ולא חם ומגעיל. חוצמזה, בקיץ במיוחד האספלט גם רותח, ככה שכל נפילה קטנה אפילו לא החלקה של מטרים, היא ממש ממש לא נעימה...

OMERTLLF

New member
אין ספק שאתה צודק.

אבל לפני שתצא בהצהרות של "אני גבר" והעור שלי יותר חזק מהצי השישי אולי תראה כמה תמונות ותגלה שאילולי המיגון - בעל המעיל והכפפות היה נראה כמו חייל עיראקי מפוייח חם? תקנה אוטו סע במזגן או שתקנה מעיל קייצי. רוצה להיות גבר? סבבה - אל תבוא ותבכה (כמו רבים פה) איך כואב להם ושורף להם מהחלקה קטנה בעיר

gofish

New member
../images/Emo101.gifאם במיגון עסקיננן

החום הגיע
הקיץ בפתח
והגיע הזמן לאפסן ציוד חורף ולהיכנס לציוד קיץ. כפפות רכיבהמה מומלץ? (מחיר,מקום רכישה,חצי/לא חצי,מחורר/לא מחורר...) מעיל קיץ כנ"ל..מה מומלץ?

argos

New member
אני ממליץ על הכפפות של ג'ו רוקט

דגם פיניקס. שלמות ומאווררות. עם מיגונים רכים. בפולגז במדור ציוד כתבתי עליהן סקירה, ואם תרצה אוכל להפנות אותך לאתר בארה"ב שתוכל להזמין אותן מהם (לא מיובאות לארץ), במחיר שלא יביא אותך לפשיטת רגל...

למעלה