חובבי בית צבי למיניהם..

תודה ../images/Emo9.gif

בהחלט נהנתי

וואו... כנסו כולם בבקשה!! ../images/Emo60.gif

אוקי.. מאיפה להתחיל.. דבר ראשון אני מבקשת מאנשים לא לדבר בשמי, זה מרגיז אותי. ברגע שאני אהיה בפורום אני מבטיחה תמיד לכתוב את דעתי בכוחות עצמי.
יעלי, אף אחד פה לא מפקפק בהשקעה ובאהבה שלך לפורום הזה. בטח שלא אני. ההערות האלה נאמרות מתוך אהבה של כולם לפורום והרצון שהוא יהיה מספר אחת בתפוז!
מה שכן, קחו בחשבון שמאוד לא קל להיות ככה מותקפת על ידי כולם על גבי הפורום. כואב לי שהדיון הזה נעשה ככה, אבל אני מניחה שכבר אין ברירה אחרת. זה נכון שאני ויעל מדברות במסרים, ודיברנו הרבה גם על הנושא הזה. אמרתי לה כמה פעמים שתגובותיה היו מוגזמות וביקשתי שתשנה את זה. לדעתי התגובות שלך, יעלי, כן השתפרו. הן כתובות עם הרבה פחות עצבים.. מה שכן, התדירות שלהן היא הבעייה לטעמי. בכל עמוד יש המון הערות שלך.. וכנראה שזה באמת מרתיע אנשים מלכתוב כאן, כפי שאת רואה בשירשור הזה וכפי שאני ראיתי במסרים שנשלחו אלי. את צריכה להיות הרבה פחות לחוצה! אני יודעת שהסדר בפורום חשוב לך ואת גם מנסה לעזור לי ולמנוע ממני את השירשורים.. אבל האמת - אני מעדיפה לשבת יום שלם ולשרשר מליון הודעות, מאשר שהפורום יהיה נוקשה מדי ולכן אנשים יעדיפו לא לכתוב בו. כי הוא באמת באמת חשוב לי.. ובימים האחרונים אני נמצאת ממש בדילמה מה לעשות עם כל הנושא הזה. אני לא יודעת איך בדיוק אפשר לפתור את זה, אבל האוירה העויינת חייבת להיעלם מהפורום.. כי פעם באמת הפורום היה פעיל יותר. בקשר להאדמה.. אני לא חושבת שזה קשור ממש. ובטח שאנשים לא סתם מנסים "לחפש אותך" ולמצא איפה את טועה. טוב בכל מיקרה.. מה עושים עכשיו? איך פותרים את זה אחת ולתמיד?! להראל סקעת מגיע הפורום הכי מושקע ופעיל בתפוז!! אז איך גורמים לזה לקרות?

ayaliar

Well-known member
לדעתי

לפחות באופן זמני, את צריכה להיות הסמכות היחידה בפורום שמעירה לאנשים על הפרה של חוקי הפורום (אלא אם כן באמת מדובר במשהו חריג) מי שלא משרשר במקום, מי שפותח הודעה שלא קשורה להראל, מי שפותח הודעה על נושא שכבר קיים, מי שכותב עם סימני קריאה... רק את צריכה להעיר לפחות עד שהפורום יחזור למוטב ואנשים ירגישו פה מספיק נוח כדי לכתוב

אוקי.. ../images/Emo60.gif

זה נראה לי באמת הפיתרון הכי טוב כרגע. יעלי, בתקופה הקרובה שימי לב למי אני מעירה ולמי לא.. ככה אני מקווה שכולם, ואת ביניהם כמובן, יבינו מתי עליהם להגיב וכיצד. אני מקווה שלא תראי בזה פגיעה בזכות הביטוי שלך, כפי שכתבת לי בעבר במסרים. באמת שכולנו רק רוצים בטובת הפורום.. ואני מאמינה שגם את מעדיפה שהפורום יהיה מבולגן לעיתים, אך עמוס באנשים ובהודעות.. מאשר שהפורום יהיה מסודר בצורה מופתית אך שומם.

ט ל י 9 9 9

New member
זה צעד ראשון בכיוון הנכון ../images/Emo24.gif

אני אישית שמחה לראות שאת מבינה שבאמת נוצר פה מצב בלתי נסבל כי הרושם שלי היה שאת מגבה את יעל בלי הצדקה. אני פשוט התכווצתי כל פעם שראיתי איזו אומללה תמימה פותחת שרשור חדש כי ידעתי שהיא הולכת לחטוף מקלחת קרה
בסך הכל היה פה דיון מאוד לעניין, בלי השמצות וקללות ואנשים הביעו את דעתם בצורה מכובדת בלי להתנפל. אני מקווה שיעל תבין שלפחות מבחינתי הדיון היה רק בגלל שלטוב מכולם מגיע פורום חי ותוסס. אני מאוד מעריכה את מידת ההשקעה של יעל והאהבה שלה להראל היא ברורה והפורום הזה באמת לא יהיה אותו הדבר בלי התרומה החיובית שלה

purple rain2

New member
דווקא נורא נחמד העסק הזה../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

כל מה שאני רוצה להגיד, את ואיה כבר מנסחות כ"כ יפה

בהחלט ../images/Emo45.gif ../images/Emo60.gif

בגלל זה ביקשתי לא לדבר בשמי, כדי שכך אני יוכל להבהיר אישית את עמדתי ולמנוע אי ההבנות. בקיצור, אכן דיון בוגר ולעניין
אני מקווה שכולנו נקח את כל מה שנאמר כאן ברוח טובה (אני ממש מקווה שבסופו של דבר אף אחד לא נעלב מהדיון הזה..) ושהמצב והאווירה ישתפרו כאן כמה שיותר מהר..

פעם אחת בשרשור תספיק.

לחזור על זה כמה פעמים כבר לא יגרום לי להבין ולקבל, אלא יגרום לי לעזוב את הפורום הזה. אם זה מה שאתם רוצים פשוט תגידו ונחסוך את כל השרשור הזה.

למעלה