וואו... כנסו כולם בבקשה!! ../images/Emo60.gif
אוקי.. מאיפה להתחיל.. דבר ראשון אני מבקשת מאנשים לא לדבר בשמי, זה מרגיז אותי. ברגע שאני אהיה בפורום אני מבטיחה תמיד לכתוב את דעתי בכוחות עצמי.
יעלי, אף אחד פה לא מפקפק בהשקעה ובאהבה שלך לפורום הזה. בטח שלא אני. ההערות האלה נאמרות מתוך אהבה של כולם לפורום והרצון שהוא יהיה מספר אחת בתפוז!
מה שכן, קחו בחשבון שמאוד לא קל להיות ככה מותקפת על ידי כולם על גבי הפורום. כואב לי שהדיון הזה נעשה ככה, אבל אני מניחה שכבר אין ברירה אחרת. זה נכון שאני ויעל מדברות במסרים, ודיברנו הרבה גם על הנושא הזה. אמרתי לה כמה פעמים שתגובותיה היו מוגזמות וביקשתי שתשנה את זה. לדעתי התגובות שלך, יעלי, כן השתפרו. הן כתובות עם הרבה פחות עצבים.. מה שכן, התדירות שלהן היא הבעייה לטעמי. בכל עמוד יש המון הערות שלך.. וכנראה שזה באמת מרתיע אנשים מלכתוב כאן, כפי שאת רואה בשירשור הזה וכפי שאני ראיתי במסרים שנשלחו אלי. את צריכה להיות הרבה פחות לחוצה! אני יודעת שהסדר בפורום חשוב לך ואת גם מנסה לעזור לי ולמנוע ממני את השירשורים.. אבל האמת - אני מעדיפה לשבת יום שלם ולשרשר מליון הודעות, מאשר שהפורום יהיה נוקשה מדי ולכן אנשים יעדיפו לא לכתוב בו. כי הוא באמת באמת חשוב לי.. ובימים האחרונים אני נמצאת ממש בדילמה מה לעשות עם כל הנושא הזה. אני לא יודעת איך בדיוק אפשר לפתור את זה, אבל האוירה העויינת חייבת להיעלם מהפורום.. כי פעם באמת הפורום היה פעיל יותר. בקשר להאדמה.. אני לא חושבת שזה קשור ממש. ובטח שאנשים לא סתם מנסים "לחפש אותך" ולמצא איפה את טועה. טוב בכל מיקרה.. מה עושים עכשיו? איך פותרים את זה אחת ולתמיד?! להראל סקעת מגיע הפורום הכי מושקע ופעיל בתפוז!! אז איך גורמים לזה לקרות?