חובבי בית צבי למיניהם..

ואגב 'התרומה החיובית'...

אתם מצפים ממני להמשיך להפעיל את הפורום, לעשות שאלונים, דיונים על הראל, להתאמץ בשביל לעשות מפגש, נכון? אז אתם מצפים ממני להיות מכונת ההפעלות שלכם? אלה הדברים היחידים שמותר לי לעשות? אני לא רואה שמישהו אחר פה (חוץ מליוש) פותח כל כך הרבה שרשורי דיונים/סקרים/שאלונים/חוליות חלשות/וואטאבר, עם כל הכבוד! אם מישהו לא שרשר נכון או וואטאבר, אתם פשוט רוצים שאני אשתוק! וגם אתם מעירים לאנשים, דרך אגב.

כלומר, ברחו כבר

עכשיו איך נחזיר אותם?

בקשר לכל הודעותייך.. ../images/Emo60.gif

מה זאת הפאסמיות הזאת? את ממש גורמת לי להיכנס לדיכאון.. כל כך מהר אתתם מוותרים? בפורום הזה יש הרבה יותר מחמישה אנשים.. אין לי שום בעייה שכולם יגידו מה שהם חושבים.. אבל לזלזל בפורום זה כמו לזלזל בי וזה ממש פוגע. אני לא יכולה לבד להרים את הפורום הזה.. אבל מסתבר שכולם מיואשים כאן. אז מה אתם רוצים? לסגור את הפורום? הגישה הזאת מרגיזה אותי. ולמה את משווה בין הפורום? באמת שזה הדבר האחרון שצריך לעשות עכשיו.. באמת נפגעתי.

אני מצטערת עם נפגעת

ואני באמת באמת לא מאשימה אותך. מצטערת שהכל יצא עלייך אבל באמת הייתי עצבנית על זה אתמול
דווקא את זאת שמשקיעה בפורום ואיתך ממש אין לי בעיה, להפך ואת יודעת שאני מעריכה את הניהול שלך כי הוא מצויין
דבר שני, אנחנו לא בורחים כ"כ מהר. את יודעת איך בהתחלה הפורום הזה היה לי ממש חשוב והשקעתי בו ועכשיו אני נמצאת פה וקוראת הודעות ופשוט לא נעים לי פה בפורום ממה שקורה כאן אז אני פחות מגיבה. אני פשוט מקווה שאחרי השרשור הזה העניינים יחזרו לאיך שהם היו בהתחלה. בלי כל הסקילות האלו. את כאילו מפילה הכל עלייך כי את המנהלת אבל זה ממש לא ככה, באמת שאת לא אשמה שזה מה שנהיה פה. ושוב, אני ממש ממש מצטערת עם פגעתי בך

../images/Emo4.gif

את לא מבינה, אני לא כל הזמן מתלוננת. ואני גם לא מבינה למה את כ"כ תקיפה "רואה את האיקס למעלה", עשיתי לך משהו רע? גם אני בדיוק כמוך רוצה שיהיה לי נעים בפורום ואם אני לא אביע את הדיעה שלי אז לא ידעו שככה אני מרגישה והכל ישאר אותו דבר. לא חבל? הא ו, אם אני מתלוננת הרבה אז כנראה שיש לזה סיבה. עד עכשיו שתקתי ולא אמרתי כלום, אז גם עכשיו אי אפשר? וגם שלא תבינו אותי לא נכון, אני לא מפנה את כל ההאשמות ליעל, ואני גם לא שונאת אותה וא]ילו לא לא אוהבת אותה. אני כן. פשוט ההערות שלה לפעמים טיפה תקיפות וזה יכול להשתנות... חוץ מזה, יש עוד כמה גורמים לאווירה הלא נעימה שהייתה פה עד עכשיו. אני פשוט מקווה שעכשיו הכל יישתנה
וסליחה אם פגעתי במישהו
מה שאני אומרת זה רק כי באמת איכפת לי מהפורום וכי אני לא רוצה שלא יהיה פה נעים. זה לא נגד מישהו אישית.

את אוהבת אותי??

לא כי כשאוהבים מישהו, לא שולחים לו הודעה כמו שכתבת למעלה! כשאוהבים מישהו, אומרים לו דברים קצת אחרת! לא מנסים לפגוע בו כמו שאת עשית, ואל תגידי לי שלא התכוונת לפגוע, כי כל ההודעה שלך היא הודעת פגיעה אחת גדולה! ואם את רוצה קישור אני אתן לך.

אני יכולה לראות לבד מה כתבתי, תודה

ואני מצטערת אם פגעתי, אבל זה גם פגע בי שאת עירבת אותי בשטות הזאת של השיחות הפרטיות
למה סתם לדחוף אותי? איך זה קשור בכלל? ועוד אני שבקושי נמצאת פה בפורום בזמן האחרון וכנ"ח לגבי הילית ונרי...
וכן יעל, זה לא נגדך אישית, לפחות לא מבחינתי ובאמת חבל לי שככה זה מסתיים.

תביני אותי

את כ=ל הזמן אמרת רק שכולם בורחים מהפורום ולא נעים בו בכלל ושעדיף את פורום מויא (שאין לי שמץ למה ההשוואה בכלל), וזה לא נותן הרגשה נעימה

אני אמרתי שעדיף פורום מויאל?

מתי? וגם מה זה קשור? ולא נמאס מההשוואות האלו? תקשיבי, אני לא מנסה לריב איתך או משהו ולכן מכאן אני לא אגיב יותר אני באמת מקסימה וחבל לי סתם להתווכח על זה. מה שכן, אני לא חושבת שאם את לא היית פה בחודש האחרון את יכולה להבין לגמרי על מה מדובר פה... ואני לא רק מתלוננת, באמת שלא. כי אני עכשיו מנסה להביע את הדיעה שלי על הדברים השליליים שקורים פה ולא על הדברים הטובים, לכן לא פלא שמה שאני אומרת פה הוא שלילי ונשמע לך כמו תלונות.

אני לא רוצה לריב איתך

אני רק אומרת, שאני הייתי מאד נפגעת בסמקום לי או יעל אם היו אומרים שהפורום מבריח אנשים...ונכון שלא הייתי פה אבל הסתכלתי קצת בקישורים הקודמים, את מבינה?

אה ו...

את גם לא היית פה כל הזמן הזה, את לא ראית את הפורום הזה כשהוא היה בהתחלה ואיך שהוא עכשיו ולכן את לא יכולה להגיד לי שאני כל הזמן מתלוננת. אני בסך הכל אומרת את דעתי כמו עוד כמה אנשים פה... מעניין שמהם לא דרשת לעוף מהפורום.

כמו שאת אמרת לי...

היא הייתה כאן פשוט לא כתבה. אולי היא פה מההתחלה, אבל ההערות המגעילות והנוראיות שלי הבריחו אותה והיא לא רצתה לכתוב כלום? ואם כבר עוד כמה אנשים..... אני לא היחידה שאי פעם העירה לאנשים, ולא היחידה שאי פעם העירה להם בצורה מגעילה. למה עליהם לא לוקחים חצי פורום ועושים מלחמת עולם שלישית?

ליוש...

כשאמרתי שתורידי לי את האדום, ביותר מהודעה אחת כאן, התכוונתי לזה לגמרי. תורידי לי אותו. אם אני אהייה אדומה בפורום אני באמת אלך ולא אחזור. ל-א רוצה האדמה. יופי, הייתי אדומה שבוע שבועיים שלושה, לא יודעת כמה, הספיק לי. באמת תודה.

אוי נו די כבר!!

יכול להיות שגם בהתחלה אני הייתי כזאת, אבל לא התנפלתם על יעל מספיק?? יאללה, הבינה, הבטיחה לשפר את זה! למה אתם אומרים שהפורום מבריח אנשים רק בגללה??? זה ממש לא נכון!!! עובדה! למה היא אדומה? די כבר עם זה! תפסיקו להתנפללל, באמת יכול להיות שאם היא לא הייתה אדומה הייתם נרגעים יותר! אבל ממש עליתם לי על העצבים! היא מנסה שהפורום יהיה יותר מסודר ומוציאה את כל נשמתה בשביל הפורום, והתגובה זה כל השרשור הזה? מותר להעיר! כמו שאני עשיתי! וכמו שרבים כמו טלי! אבל מכאן ועד להאשים ולהתנפל הדרך ארוכה! לפני שאתם מתנפלים עליה שהיא מתנפלת, תסתכלו בראי טוב!

למעלה