חובבי בית צבי למיניהם..

אני לוקחת,

וקחי בחשבון את העובדה שגם כשאני רק עושה
להערה של מישהי אחרת, אני עדיין יוצאת הרעה, אבל זכותי להגן על עצמי, למרות שאני כבר לא יודעת בשביל מה אני כל כך מתאמצת.

®•lior•®

New member
ליעל היקרה ../images/Emo13.gif !!!

יעל,מה שלומך?
אני חושב שכולם צודקים,את מעירה בצורה לא מנומסת ומתנפלת על כולם, פעם זה לא היה ככה? אני לא מכיר אותך ככה? תשתדלי לדבר בצורה יפה, להיות "אדומה" זה לא רק להשתתף בפורום,ולהיות פעילה אלא גם לדבר למשתמשים חדשים בנימוס,ולא לתקוף אותם,מקווה שיהיה לך שבוע טוב!! נ.ב- לכולם אני מצטער שלא הייתי הרבה זמן בפורום,לא ייצא לי
יום מעולה

בדיוק.

להיות אדומה זה לא רק להפעיל את הפורום. אני לא מכונת המשחקים שלכם. אם בשביל זה קיבלתי את האדום אני לא רוצה אותו. שמישהו אחר ישקיע בפורום הזה.

®•lior•®

New member
ליעל שוב,תקראי..

למה? את לא מוכנה לקבל הערות,עובדה שלכולם זה מציק,מילא זה היה 1-2 נסלח,אבל כל הפורום-אז מה אם מעירים לך? מה אסור לנו להעיר,יש לנו זכות! וזה לא נעים לכולם,שאת תוקפת אותם ואת המשתמשים החדשים,ביקשו ממך פעם-פעמיים ואת ממשיכה,את צריכה להירגע ופשוט להפסיק עם זה. יום טוב :)

שוב, תקרא גם אתה...

כמו שאמרתי לטלי, לקחתי את ההערות לתשומת ליבי, אבל כשאתם תוקפים ואומרים גם דברים לא נכונים- אני מגינה על עצמי. זכותכם, וזכותי.

../images/Emo45.gif

אין ספק שיש דרכי אחרות לעשות את זה.. ולהעיר... בכל מקרה, אין לי בעיה עם השיחות שלה עם גל למרות שיש דרכים נוספות לדבר כמו מסנ...

אבל לא לכולם יש מסן,

ואם אני שומעת עוד מילה על השיחות שלי עם גל אני פשוט עוזבת את הפורום הזה! מה עם השיחות של נעמה עם נרי/הילית?!?! זה בסדר והשיחות שלי לא?!?! למה? כי אני אדומה??? כוסאמק האדום הזה, ליוש קחי אותו בחזרה. לא רוצה אותו.

מה אמרתי?

אמרתי שלי זה מפריע? לא. אמרתי שאם למישהו זה כן מפריע אז יש עוד דרכים, אל תפרשי כל מילה שלי לכעס. ואין לי מושג אפילו מי זאת נרי או נעמה, אה נעמה אני כן יודעת.

purple rain2

New member
השיחות של נעמה עם נרי והילית?

אולי לא שמת לב אבל הילית כבר מזמן בקושי בפורום הזה. ותעשי את אחד ועוד אחד. וזה נאמר בלי שום קשר לשיחות עם גל, לי אישית אין בעיה עם זה.

ט ל י 9 9 9

New member
כי אמרת שאת כבר מזמן לא פה

וביקשת מיעל לעשות אחד ועוד אחד. התכוונתי שלמרות שאת סקעתית (נכון???) את דווקא משקיעה יותר בפורום אחר.

purple rain2

New member
indeed../images/Emo9.gif

חחחח מצחיקים אותי הכינויים "סקעתית" ו"מויאלית"
ברור שאני אוהבת יותר את הראלי
, אבל יש מקום בליבי גם למויאל
חוץ מזה בפורום מויאל אני ממש פעילה, בין השאר כי יש לי המון חברות שם עוד מהתקופה שכולנו היינו בפורום כ"נ
וגם אני ממש חיונית שם כי כל שבוע אני סורקת להן את הטור של מויאל ממעריב לנוער ומעלה, וגם עושה סיכומים שבועיים אז בכלל
וברגע שהפורום באמת יתחיל להיות קצת יותר פעיל מעכשיו אני אשמח לעשות גם כאן

למעלה