חדש

the mnm factor

New member
חדש

יצרים בוראים אהבה אחרת אתה יפה כשאתה ככה, ישן במיטתי, גופך הקט רק מתחנן למעשים מגונים. ההרס העצמי הוא רק עוד נחמה והלב שלי הוא משאבת דם לערפדים, זה קופץ ומרקד וזה נושך בצוורי ואני רק כלואה במחול השדים. אתה שלי ומוטל ושקט בעצמה, אני נוגעת, מתמכרת לחיוך של שטנים, אם רק הייתי יכולה להחזיר אותך אליי לרחם. ------------------------------------ השם לא טוב לדעתי. אם למישהו\י יש הצעה אני אשמח.

רק דבר אחד,

השבירה אחרי הקטע של- "לערפדים, זה קופץ ומרקד" לא אהבתי את השבירה, אולי תרד שורה, שיראה ככה: "לערפדים, זה קופץ ומרקד" וזהו, חוץ-מזה זה בסדר
.

the mnm factor

New member
תודה על התגובה

את הקטיעה אני אשאיר ככה מסיבה ברורה שאשמור אותה אצלי... תנסי לקרוא את השורה בצורה רציפה ואולי תגלי בה יותר ממה שגילית עד עכשיו.

yo t a m

New member
-זה טוב מאד

לא הייתי כותב "מתמכרת לחיוך" כי זה נדוש כמו לחתוך ורידים.

the mnm factor

New member
*משפשף את העיניים חזק*

וואו- לכבוד הוא לי שאתה מגיב לי. בשיא הרצינות אני אשקול בכובד ראש את ההערה שלך. תודה

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifיש לנו בריכה מתנפחת../images/Emo2.gif

זה יפה ומבהיל נורא. [ואין לי יותר מה להוסיף]

תגובה

קראתי את השיר 3 פעמים בינתיים. אני לא יכולה לומר שירדתי לסוף דעתך או אפילו לחצי ממנה, אבל אני אמשיך לקרוא ולנסות (ומי יודע, אולי אני אפילו אשאל אותך). אבל, עד שהרגע הזה יגיע, אני רק אתייחס לכתיבה ואומר שהיא מעולה-מעולה. אף פעם לא נתקלתי בשבירת שורות כל-כך מוצלחת, ואני דווקא נוטה להיות פוצה בקטעים האלה. נהנתי עם כל קטיעה שסיפקת
. זה לא יכל להיות טוב יותר, בכלל, מהבחינה הזאת לטעמי. (אמשיך לקרוא ואז אתייחס גם לתוכן, שכרגע מובן לי רק מבחינת 'רעיון', ואגיב שוב)

(הערה

ה'בעיה' שלי היא בבית השני; הראשון והשלישי מובנים לי, ומכאן בערך הבנת הרעיון (נכון?..) אבל מן הסתם שהבית השני חשוב מאד אז אני אנסה עוד.)

the mnm factor

New member
אם תשאלי- אני ארמוז, לא אענה

וואו- אני נורא שמח שהשיר הזה טוב בעינייך (ובעיניי כל מי שהגיב עד עכשיו)- הוא קוטע רצף של נסיונות לא כל כך מוצלחים. מדהים- על המילים לא חשבתי כלל... אבל השקעתי המון מחשבה בשבירת השורות ואני שמח שהמחשבה הניבה פירות. אני ארמוז ואגיד שהבית השני הוא לב השיר מבחנתי ולכן חשוב להסיק ממנו (לא חשוב מה, אגב, העיקר שתסיקי ממנו משהו מרכזי)

the mnm factor

New member
את מכירה את הקלישאה

ברגע שהשיר פורסם בפורום הוא שלך בדיוק כמו שהוא שלי... מעניין אותי לדעת למה הגעת

the mnm factor

New member
כן, יכול להיות

למה שאני אקטול רעיון שנובע מהשיר שלי? אני אהיה טיפש לקטול משהו שאני הולדתי. אהבה באיזו צורה?

../images/Emo42.gif

זה מפתיע. אני לא בטוחה שאהבתי את הרעיון הסופי, אבל זה יפה מבחינה כלשהי. לא אהבתי מאוד את השימוש בערפדים, שדים ושטנים. זה ממש... בום כזה. אמאלה.

made in china

New member
כנ"ל.

היה לי קשה עם הרעיון, אם הבנתי אותו נכון. הסוף התחבר יפה, אבל אני קצת סולדת מהרעיון, בכל זאת. מעניין אותי מה הביא אותך לכתוב על משהו כזה.

the mnm factor

New member
למה קשה ולמה סלידה?

זה רעיון... רק רעיון. אין לי מושג מה הביא אותי לכתוב כזה דבר

the mnm factor

New member
אוקיי

למה לא אהבת את השימוש בערפדים ושטנים? אין הרבה דמויות אחרות להביע רע מוחלט. השימוש בשדים הוא לא מתוך רצון- הביטוי מחול שדים חייב להכיל בתוכו את המילה שדים... אין מחול כבשים נניח- זה לא אותו ביטוי
בום? אמאלה? בדיוק מה שניסיתי לגרום להרגיש. תודה

למעלה