איזה מסובך זה ממש משפת באי אתם
פ פרד וויזלי המקורי New member 8/3/09 #17 ברוך הבא ! אני יעקב בן 30, יש לי דמויות בשפע ומכל סוג וכמעט בכל מפה. ( עולם ) אך הדמות המרכזית שלי היא, פיראט אגרופן רמה 33 בברה. מה שמזכיר לי שלא הזכרת באיזה עולם אתה משחק?
ברוך הבא ! אני יעקב בן 30, יש לי דמויות בשפע ומכל סוג וכמעט בכל מפה. ( עולם ) אך הדמות המרכזית שלי היא, פיראט אגרופן רמה 33 בברה. מה שמזכיר לי שלא הזכרת באיזה עולם אתה משחק?
פ פרד וויזלי המקורי New member 8/3/09 #24 הם התכוונו באיזה עולם במשחק? אתה יודע, ברה, סקניה, ווינדיה, וונדרלנד וכו'... ( טוב האחרון לא ממש שייך למייפל )
הם התכוונו באיזה עולם במשחק? אתה יודע, ברה, סקניה, ווינדיה, וונדרלנד וכו'... ( טוב האחרון לא ממש שייך למייפל )
T tinkiwinky New member 8/3/09 #28 מעולה אשמח לעזור בכף בכל דבר אני : tinkiwinky כמובן רק אם תרצנ חחחח
ר ר ו י ט מ ן New member 9/3/09 #31 הוספתי אתכם לרשימת חברים שלי חוץ מאת tinkiwinky שהרשימה שלו מלאה ולא יכולי ):
I icy woman New member 9/3/09 #34 גם בלייט הארבור מגדילים את הBL אצל מר גולדשטיין (זה בעל השיער הלבן עם מקל ההליכה)
ו ווינגז New member 9/3/09 #32 היי שחף, ברוך הבא ../images/Emo13.gif אני יעל, בת כמעט כמעט 20, יש לי קלריקית ברמה כלשהי (בין 51-52, אני כבר לא זוכרת ) בברה. השתלבות נעימה, כל אוהבי הביטלס רצויים פה.
היי שחף, ברוך הבא ../images/Emo13.gif אני יעל, בת כמעט כמעט 20, יש לי קלריקית ברמה כלשהי (בין 51-52, אני כבר לא זוכרת ) בברה. השתלבות נעימה, כל אוהבי הביטלס רצויים פה.