חדש!

חדש!

אהלן אני שחף אני נוב בגלל שאני חדש במשחק לזמן מסוים המשחק לא עבד לי וחבר שלי עלה לי 22 רמות עכשיו אני רמה 23 ואני דיי לא מבין במשחק מה צריך לעשות בפארטי קווסט מסוים קיצר יש לי עוד המון להשכיל והנה הדמות שלי!

לבנדר א

New member
ברוך הבא

אני קים, יש לי פריסטית רמה 79 בברה אבל כרגע המשחק לא עובד לי. אל תדאג בקשר לדברים שאתה לא מבין, לכולנו לקח זמן לקלוט את העניינים והדמות הראשונה תמיד יוצאת דפוקה. רק תזכור שכולנו כאן שמחים לעזור לניובים במצוקה! ועל כל קישקוש שבא לך לשאול, לך על זה. אני עושה את זה כבר מלא זמן ועוד לא זרקו עלי כלום!

deisy

New member
ברוך הבא! ../images/Emo140.gif

אני גלית ויש לי בישופית ברמה 124 בברה... וזה בסדר, כולנו נובים בצורה זו או אחרת
(בדיוק היום עמדתי ויריתי על איזה NPC
).. אבל אם יש לך שאלות/בעיות/תהיות אתה מוזמן לשאול.. תמיד יהיה איזה מישהוא שידע לענות!
תהנה, נחמד פה

Guid

New member
NPC:

אלו הדמויות של המשחק (לא אלו שהאנשים פותחים), לדוגמה- המוכרים בחנויות. /tapuzforum/images/emo9.gif

Don Nirtin

New member
Non Player Chartcher../images/Emo87.gif

כלומר- דמויות שאינן חלק מהמשחק באופן פעיל ומשמשות בתור קישוט למפות הראשיות של הערים. או בתוך מפות זניחות.

בקיצור...

דמויות שניתן לקלל ולהשמיץ כמה שרוצים מבלי שיוכלו לענות לך בחזרה.
רק שאז אתה יוצא עוד יותר נוב מהעניין.

icy woman

New member
היי../images/Emo140.gif

איריס עם קוסם קרח רמה 133 בברה ואחות של גלית. הגעת בדיוק למקום של שאלות נוביות

assasian

New member
WeLcOm!

אני גלעד בו7 ויש לי אססין רמה 41(אני הבן של איריס-icy woman) אשמח לעזור!

Guid

New member
שלום שלום~

אני עידן, בן 21, ויש לי האנטר ברמה 55 בווינדיה. גנב זו אחלה דמות, ואני רואה שאתה שואף להיות בנדיט אז אתה בכלל תהנה! /tapuzforum/images/emo45.gif באיזה שרת אתה נמצא? D:

Don Nirtin

New member
אלוהה שחף../images/Emo87.gif

(שחף בספרדית זה GAVIOTA. סתם שתדע. וגם כי זה נשמע יפה- גביוטה) אני ניר (בן סימון, או בן ז'. לבחירתך), בן 22 (אוווו, זקן
), ויש לי קוסם קרח פעיל בברה רמה 87 (כעמט 88!! כמעט!!) And i'm love to maple. שאלות, התלבטויות, וכאבי ראש- אני מוכן לשמוע ~
שרת?

Jolteon

New member
ברוך הבא =]

אני נווה, בן 16 (עוד חודשיים 17 O0), עם פייטר רמה 62 בקהיני. באמת, מה השרת שאתה משחק בו? =]

היי שחף../images/Emo140.gif

אני נעמה, בת 28 (כמעט
) יש לי קוסמת קרח/ברקים רמה 48 בברה
שתהיה לך השתלבות נעימה (אני בטוחה שתהיה
) וברוך הבא

yonVata

New member
ברוך הבא :)

אני יונתן בן 22, יש לי פייטר רמה 36 בקהיני.. השתלבות נעימה בפורום (אני בטוח שתהיה :))

tinkiwinky

New member
ואם בנובים מדובר - היי

אני מאיה אחות של איריס וגלית אמא של סיון. חחחח כן אני בת 52 ומשחקת מייל כבר 5 שנים לפחות. יש לי בואומסטרית בברה רמה 140 - ואני עוד נובית בנשמה שלי :). המשחק כף הפרום מדהים וכולו פה לעזרה. בהצלחה והשתלבות נעימה :)

למעלה