חדש!

The Spirit

New member
אולי אני לא הבנתי, אבל גם אתה קצת

אטום. תראה, אני לא אמרתי שאין שאילה, תהיה, וחידוש, וזה לא הגיוני להגיד שאין דבר כזה כי על זה מבוסס הלימוד. אבל(!), תשים לב, שכשהחומר מעניין יותר ואתה נמשך אליו, הוא נכנס בצורה הרבה יותר טובה לראש, ויש חשק ללמוד עוד זמן. פשוט, תנסה להבין גם את הצד הזה, תהיה וחידוש- יש כל הזמן, ותמיד כדאי להעזר באמת במישהו, אבל כשלומדים לבד, העניין רב יותר, ויש יותר "קסם" בחומר הלימוד. אני לא בא לומר את זה בכדי להתווכח איתך, אני רק אומר מתוך ניסיון אישי, זה אכן כיף ללמוד עם מורה, וזה מאתגר, אך, מפתח יותר את האינטלגנציה-לימוד עצמי.

אני אתן לך דוגמה ממקצוע אחר

פילוסופיה. זה טוב לקרוא, ללמוד, לחשוב ולתהות לבד, זה מאתגר וזה מזין אם יש לך שכל מתאים, אבל: אם אתה עוסק בחומר של אחר ובידע ותיאוריה שכבר נכתבה, דיון בלווית מורה, יכול לאתגר את המחשבה ולפתחה בצורה משמעותית. הלימוד הוא דו צדדי ובו-זמני.

adam_a

New member
מגיל שנתיים?../images/Emo12.gif

אבל ברצינות לרגע, lestat, השיחות שלך ושל "אני אני ולא אחר" ממלאות את כל הפורום... אומנם השיחות מתחילות בנושא הפורום אך נגררות לפסים אישיים ולא קשורים לנושא ההודעה המקורית. אנא ממך, המשיכו את השיחות והדיונים האלו במסגרת אחרת (להלן מסרים, אי-מייל, איציק ועוד ועוד...) כמובן שזו בקשה ממני אליך ולא שום דבר אחר... מקווה שתשקול
אדם

L e s t a t

New member
כן, אני מכשף טבעי

השיחות קשורות, אני בסך הכל מגיב ומתקן טעויות אבל מתחיל להימאס מזה. נראה לי שזה השרשור האחרון שאני נכנס לשיחה עם אדם שמדבר במטרה להתווכח.

The Spirit

New member
שטויות!!! אלו שיחות שנוגעות לכלל

הפורום, ואני בטוח שיש אחרים שקוראים אותן ולומדים מהן, אני למדתי מזה, זו לא שיחה אישית, ויפה שהם כותבים את זה, ההערה שלך דווקא לא הייתה קשורה, וגם שלי לא, אבל אם לא היית עונה היית ממשיך עם זה גם בשירשורים אחרים.

...

1.אין לי בעיה עם מה שכתבת, יש לי בעיה עם איך שכתבת. 2. תתפלא כמה טוב ומהר אפשר ללמוד לבד כשאתה באמת רוצה וכשאין אף אחד שידריך אותך.

יש לי עצה בשבילך! (מכשף8)

אולי תרכז את כל השאלות שלך לנושא אחד?? זה יותר נוח....

למעלה