חדש פה

יונגערמאן גם לי הביא את הקריז רציני

אבל אני טיפוס שבדר"כ קשה מאוד להרגיז, אני טיפוס עם מצב רוח טוב תמידי ואופטימית בכל עניין, וזה לא בגלל שאני חיה בעולם ורוד וטיפשי אלא בגלל שעברתי משהו בחיים שלימד אותי את זה. אבל יש דברים שעלולים גם לי לעשות את זה, בכל זאת אני "קדושה" רק בניק שלי. אני מציעה לכם להמשיך הלאה ולנסות להבליג, כמו שאני עושה עם הבוס שלי וההערות הציניות שלו. משתדלת שזה לא יגע בי, ושהבעיה תשאר אצלו.

The Chicken

New member
כותבים "עלי"

זה בכל זאת משהו שכדאי שתדע לפני ש"תתקן" עוד מישהו אחר...

אוקיי..

אם אתה אומר שכותבים "עלי" אז כדאי שתפנה ל"מילון ספיר" שם הם טעו כנראה ורשמו "עליי"... טעות שלהם

דרדקן

New member
טוב, תמשיך להסתתר מאחורי חוש

ההומור השונה שלך. לא אמרתי לך איך לדבר, ואתה שוב סותר את עצמך, איך אתה יכול לכתוב שאתה לא פונה אלי באותה מודעה בה אתה עושה את זה? אתה לא מעשן? אני שמח בשבילך, כנראה שאתה מסטול טבעית כי אתה פשוט לא מודע למה שאתה אומר, אתה לא מנסה להקריז אותי? אתה עושה עבודה מעולה גם בלי שאתה מנסה, ובכלל לא ברור לי שאתה לא במציאות כפי שאתה מדבר בפורום וטוב שכך, כי לפחות בעיני בפורום אתה מצטייר כחמור לא קטן. אני שמח בשבילך שבמציאות אתה לא חמור לא קטן. ושוב, אני לא מנסה להפגין חוכמה, אני בסך הכל מביע את דעתי עליך ועל מה שאתה כותב כאן, לא טוב לך עם זה? זבש"ך! זכותי המלאה לעשות זאת ואני אמשיך לעשות זאת. אתה ממשיך להשתמש במילה כסיל, על אף כעסך כלפי, האם זה כי חסרות לך מילים נוספות בלקסיקון משהו כמו טיפש, אוולי, אדיוט, הדיוט, מטומטם, או שאתה פשוט מאופק ונמנע לקרוא לי בשמות אחרים כדי לא לרדת לרמתי הנמוכה והכסילית? אל סמך מה החלטת שאני צריך טיפול? מי אתה שתגיד לי איך לדבר או שתתן לי ציונים? אתה לא מתכוון לענות לי או לפנות אלי? יופי, יותר טוב כך (למרות שמשהו אומר לי שלא תצליח להתאפק). ושיהיה גם לך יום טוב למרות הכל.

אני בסדר עד עכשיו

הכול בסדר למרות שמזה מפחיד אבל אני השומר של הפורום אז צריך לעשות את זה על הצד הטוב ביותר :) יש מלא סיפורים הזויים שאספר אותם מתי שהכול יסתיים זהו מי שגר בצפון אז שיהיה חזק ונקווה שייגמר כבר . מה שלום הגברת עם האופנוע?

אני בסדר

ותודה על הדאגה קמתי היום עם חדשות שנקווה כבר שיפסיקו את הכול עכשיו מריה שאלה את קרן אן את מכירה?

זאת זמרת יש לה את השיר

הזה שהיה הרבה ברדיו לפני שנה אני אנסה לכתוב אותו באנגלית לא לצחוק אם זה לא יוצא לי טוב im not going anyway עכשיו את יודעת מי זאת?

לא מצחיקה אחת

קיצר זאת זמרת שנולדה בישראל גדלה בצרפת והיום חיה בארה``ב בעולם היא ממש מוכרת והיא באה לארץ לצפון ליתר דיוק להופיע לחיילים לתושבים במקלטים וכאלה קיצר היא באה אלינו וישבה עם הגיטרה ואיתנו עד 1 וחצי בלילה זה היה כזה הזוי כל הסיטואציה וגם כזה מצחיק

מזכיר לי את הקטעים האלו בסרטים

הישנים, שאחרי שהחיילים אכלו כל היום פגזים והם גמורים מעייפות, במקום לתת לכם ללכת לאונן ולישון.. הם צריכים להצטופף איפשהו ולראות הופעה של איזה דרעקל'ה ששרה להם אופרה...חחחחחחחחח... אפילו לפנטז עליה אי אפשר מרוב שהיא מנחוסה.

תאמת שזה היה די אינטימי

היינו איזה 15 איש וזה היה מעגל כזה תאמת שהיא דוקא נראית טוב ודוקא יש מצב כמה הביאו עליה ביד תאמת שמצב החרמנות שם בשיא מביאים לנו הכול חוץ מבנות זה לא בסדר

וקלעת בול עם הפגזים

זה בדיוק מה שאני עושה כל היום . נראה לי גם על אושרת קוטלר שהיתה אצלנו איזה כמה אוננו

למעלה