בוקר טוב מריה, מ'ניינים?
אני דווקא קריזיונר מוצהר. יש לי בעיה ענקית עם אנשים טפשים, ועם כאלה שמזלזלים באינטילגנציה שלי הבעיה הופכת להיות קוסמית. את מכירה את זה שיש אנשים שפשוט מביאים לך ת'קריזה, לא ממש ברור למה, אבל כל משפט שהם מוציאים מהפה גורם לרצות לסתום להם ת'פה כדי שלא ידברו יותר? לפני מספר שבועות זה היה היונגירמן המעצבן שטוב שנעלם בינתיים, ועכשיו זה המצב עם המעושן הזה, זה התחיל עם הסרטונים שהוא העלה כי הם "מצחיקים", זה המשיך עם ההגנה שלו על ההתנהגות הבזויה שהוצגה באחד הסרטונים האלה, אח"כ זה ההתייחסות הקטנונית שלו למה שהוא חושב שהיא שגיאת כתיב, הוא מרשה לעצמו ללעוג לאנשים אחרים - במקרה זה איגור, ובשני המקרים של איגור ושל הסרטון יש מכנה משותף של זלזול באדם אחר שלפחות נקודתית יש לו חולשה כלשהי (לדעתו של המעושן). אני לא יודע כמה הוא שם לב לדברים האלה ואני כבר לא יודע מה עדיף העובדה שהוא שם לב וזה לא מפריע לו, או העובדה שהוא לא שם לב משמע זו התנהגות מושרשת. ועכשיו להגדיש את הסאה הוא עוד קורא לי כסיל, לא מספיק שהוא מדבר שטויות שאופיניות לילד בן 18 שלא התבגר לגמרי, הוא קורה לי כסיל. אולי אני חוטא, אולי אני עושה לו עוול בצורה בה אני מנתח את אופיו על סמך המדיה הזו, אבל מי שמקריז אותי יקבל תגובה.