קרן אן זמרת מדהימה ונעימה
כתבתי תגובה ארוכה ונמחק לי , אז אכתוב שוב קרן אן היא זמרת צעירה ישראלית שחייה בצרפת מגיל מאוד צעיר, שרה צרפתית ואנגלית, דוברת עיברית שותפת. השירים שלה ברובם עדינים ושקטים אבל לעולם לא ניצמדים לסגנון אחד, יוצרת במלוא מובן המילה. הטקסטים שלה מאוד חזקים,במיוחד אלה הצרפתיים, הוציא כבר ארבעה דיסקים, . מוכרת למאזיני גלגלצ בשיר שהיא הופיעה בו לפני החיילים. למאזיני 88FM אין צורך לערוך איתה הכרות, זה בית חם לפירסום כול השירים שלה. היא הופיעה בחנות דיסקים בתל אביב פעם אחת באופן ספונטני , השמועה עברה מפה לאוזן ותוך דקות היו בה כול כך הרבה אנשים, המון שרצו לשמוע את הקול הרך והמרגיע ולפעמים מכשף שלה במיוחד בדיסקים דוברי האנגלית. בערך לשניה וחצי קינאתי בחיילים שרואים אותה מופיעה להם. הדיסקים שלה עובדים במערכת שלי שעות נוספות. אם אני זוכרת נכון סיבוב ההופעות העולמי שלה היה אמור להסתיים בספטמבר אבל היא עצרה אותו כדי להופיע בארץ בפני החיילים. אתה יכול לעזוב את הארץ אבל היא אף פעם לא עוזבת אותך כנראה. הייתי בהופעה שלה שהיתה בתל אביב לפני שנה כמעט והיה חלומי (המקום היה גרוע, אבל קרן אן ממש חלומית, רמת החייל בתל אביב) ממליצה עליה בחום ובחיבוק גדול