שלום^_^ ברוכה הבאה
A ARA SAMA New member 21/5/06 #20 עדי זה "ברוך" ^^" ברוך הבא!!! תהנה פה!!! ממ.. למרות שאני פה מפורים בערך הייתה במפגש אחד יותר ממני ^O^
עדי זה "ברוך" ^^" ברוך הבא!!! תהנה פה!!! ממ.. למרות שאני פה מפורים בערך הייתה במפגש אחד יותר ממני ^O^
S Silver Fox New member 22/5/06 #24 ברוך הבא ../images/Emo13.gif../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif אממ... אפשר לדעת למה אתה אוהב את טנטן? אין לי שום דבר נגדה, פשוט... אין לה ממש אופי והיא לא עושה שומדבר מיוחד אני אשמח לדעת מה אתה מוצא בה.
ברוך הבא ../images/Emo13.gif../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif אממ... אפשר לדעת למה אתה אוהב את טנטן? אין לי שום דבר נגדה, פשוט... אין לה ממש אופי והיא לא עושה שומדבר מיוחד אני אשמח לדעת מה אתה מוצא בה.
G Grenademan New member 22/5/06 #26 מה אני מוצא בה? לא הרבה למען האמת, אני אוהב דמויות בעיקר לפי המשחקים של נארוטו, טנטן היתה האהובה עליי במשחק השני, ויש לה מהלכים ממש מגניבים אז אני נורא מחבב אותה
מה אני מוצא בה? לא הרבה למען האמת, אני אוהב דמויות בעיקר לפי המשחקים של נארוטו, טנטן היתה האהובה עליי במשחק השני, ויש לה מהלכים ממש מגניבים אז אני נורא מחבב אותה
S shadow XD New member 23/5/06 #28 היי איש! ^^ אין יל מושג מי אתה אבל ברוך הבא!! ^^ ולילה טוב! ^^ *צונחת למיטה*