חדש פה ^_^

Grenademan

New member
חדש פה ^_^

שלום לכולם, אני תומר, הגעתי למדורה עם אלמוג וובה (ידוע גם כבלייד לפי מה שהבנתי X:) ונורא נהנתי אז החלטתי להצטרף (אפילו שאני לא מעריץ נארוטו מס'1 P:), חלק אולי זוכרים אותי, אבל אני לא אזכור את כולם @_@" אני חושב שאני כבר רואה כמה ניקים מוכרים, אם יש פה מישהוא מהיידפרק אז סביר להניח שאנחנו מכירים, אני רואה םה היקארו שזה אולי חן וסאסקה גירל שזו בטח ליאת O: ויש גם את אופיר שהכרתי במדורה ^^ טוף אז קצת עלי אני גר בצור יגאל (אל תנסו להבין איפה) בן 18 נורא אוהב אנימה ומנגה כמובן, בערך 4 שנים, מכור לוואן פיס והארוהי כרגע .__., בנארוטו אני עוד פרק 80 בערך X_X דמויות אהובות בנארוטו: רוק לי, טנטן ונארוטו :) אנימות אהובות: FMA, Honey and Clover, One Piece, The Melancholy of Suzumiya Haruhi, Azumanga Daioh יש עוד מלא אבל אני אעצור .__. נורא אוהב לצייר בסגנון מנגה, בערך מאז שהתחלתי עם האנימה (אשמתו של וובה :p) מנגאקה אהוב: Akamatsu Ken פאנאט רשמי של מגה מן נורא אוהב בעלי חיים ונורא אוהב להישתמש באימושיקונס כמו שבטח שמתם לב P: הוו ואם מישהו רוצה לדבר במסנ' שרק יבקש ואני אשלח לו (אני אשתדל להיתחבר יותר .__.) זהו, מקווה להישתלב פה :)

sasuke girl

New member
תומר ^O^

אההה יצור שלי!!! >O< היי נשים מי שיתעסק עם תומר שלי.. שינצל את ה3 הדקות האחרונות לחיו החל מההתעסקות ^^ אהה הוא כזה מחוץ! ~חוזרת לעצמה~ אהמ תהנה פה אהובי

Grenademan

New member
ליאתי D:

אההה שלום ליאתי ^0^ אל תדאגי, אני לא אבגוד בך D: מה זאת אומרת מחוץ? @__@ ואם תמשיכי ככה אני בהחלט אהנה פה ^^ יש לך מסנג'ר? רציתי לבקש מוובה אבל הוא הלך לישון .__."

Grenademan

New member
תודה רבה ^__^

אני אתחבר מחר, צריך ללכת לישון, מחר קמים מוקדם -_-

SasuNaru

New member
שלומ וברוך הבא כפרע~ D:

ני שרון/מיקוטו/מיקוטע/אחותה של ליאת D: השתלבות שיו וואוית >> << ....לותי היא שליטת השדיים.

Grenademan

New member
תודה על קבלת הפנים ^__^

אני זוכר אותך שרון ^^ הוו ואיזה יצור חמוד *__*

ashkeloni

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

הנה השלבים בקבלה לפורום: 1. רד במדרגות אל החדר שנמצא מתחת לאדמה 2. תוריד את הבגדים, את כל החפצים שלך שים בכיסים של הבגדים 3. כנס למקלחות אחרי המקלחת אנחנו כבר נטפל ב...מה שיישאר

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifנתן O=

מה אתה מגלה לו את שלב 4? XPPPPP מסכן הוא יפחד ;-;

Grenademan

New member
:)

שוב תודה רבה לכולם, אני אזהר מהשלב הרביעי @_@ הי חן, חשבתי שזה אתה D: הו ושאני לא אשכח, יש לי מישהו במסנג'ר עם הרבה יפנית בניק ומשהו באנגלית על PS3 וWii, יש סיכוי זה אתה? O_O"

למעלה