Grenademan
New member
חדש פה ^_^
שלום לכולם, אני תומר, הגעתי למדורה עם אלמוג וובה (ידוע גם כבלייד לפי מה שהבנתי X
ונורא נהנתי אז החלטתי להצטרף (אפילו שאני לא מעריץ נארוטו מס'1 P
, חלק אולי זוכרים אותי, אבל אני לא אזכור את כולם @_@" אני חושב שאני כבר רואה כמה ניקים מוכרים, אם יש פה מישהוא מהיידפרק אז סביר להניח שאנחנו מכירים, אני רואה םה היקארו שזה אולי חן וסאסקה גירל שזו בטח ליאת O: ויש גם את אופיר שהכרתי במדורה ^^ טוף אז קצת עלי אני גר בצור יגאל (אל תנסו להבין איפה) בן 18 נורא אוהב אנימה ומנגה כמובן, בערך 4 שנים, מכור לוואן פיס והארוהי כרגע .__., בנארוטו אני עוד פרק 80 בערך X_X דמויות אהובות בנארוטו: רוק לי, טנטן ונארוטו
אנימות אהובות: FMA, Honey and Clover, One Piece, The Melancholy of Suzumiya Haruhi, Azumanga Daioh יש עוד מלא אבל אני אעצור .__. נורא אוהב לצייר בסגנון מנגה, בערך מאז שהתחלתי עם האנימה (אשמתו של וובה
) מנגאקה אהוב: Akamatsu Ken פאנאט רשמי של מגה מן נורא אוהב בעלי חיים ונורא אוהב להישתמש באימושיקונס כמו שבטח שמתם לב P: הוו ואם מישהו רוצה לדבר במסנ' שרק יבקש ואני אשלח לו (אני אשתדל להיתחבר יותר .__.) זהו, מקווה להישתלב פה 
שלום לכולם, אני תומר, הגעתי למדורה עם אלמוג וובה (ידוע גם כבלייד לפי מה שהבנתי X