חדש כאן..

Berethor

New member
לי חרדה חברתית? ../images/Emo2.gif

מה פתאום, מה לטיפוס אמיץ וחסון כמוני ולחרדה חברתית, לא הגיוני בעליל..

Berethor

New member
אני לא מגיע בדרך כלל

למפגשי פורום באון כללי, לא רק של הפורום הזה, אבל אוליי אני יגיע פעם, בלי נדר, לא בקיץ כמובן, כי זה רק יוסיף קשיים.

Berethor

New member
בכל אופן

זה עושה לי טוב לדעת שיש אנשים שאכפת להם אם אני יבוא..

Berethor

New member
רבים מהם כנראה שכן

והשנאה כלפיי היא גם אחת הסיבות שאני לא שש לבוא, אבל a sullen girl לא הביע שום דבר שלילי כלפיי, עד כמה שזכור לי, אז אני לא חושב שזאת הסיבה שהיא שאלה אותי..

Berethor

New member
אגב להחטיף לי זה לא כל כך פשוט

אני מסוגל להגן על עצמי, ולא נראה כמו מישהו ששווה לתעסק איתו, אם כבר מתכננים לי לינץ' שם, כמו זה שהיה פה בפורום, ואם 'מחצית מהפורום' יקפוץ עליי שם אני בהחלט בבעיה. אבל לפחות אני יכול לתנחם בזה שהם לא ינו לאנוס אותי אלא רק להרוג אותי, גם משהו...

תקשיב זו דעתי האישית(כמו שלכל אחד פה יש)

אז זו דעתי לא אמרתי שתקח אותה לתשומת ליבך, אני אישית הגעתי להבנה שאני "כזו" לפני בכלל שידעתי שיש דבר כזה א-מיניים, אז הבנתי שאני לא אוהבת מין אבל כמובן לא ידעתי שיש עוד כמוני/קהילה, אז אני בדעה שבנאדם צריך לחקור עם עצמו ולשאול את עצמו דברים ואז בסוף הוא יבין מה הוא, נכון הפורום הוא מקום שעוזר להבין דברים אבל הוא לא זה שיעזור לקבוע מה אתה או איך אתה, הוא נותן מעט כלים לנסות להבין איך מה מי מו, אבל בסוף תצדיק אותי שלא הפורום קבע או החליט לרובנו פה שאנחנו א-מיניים, נכון? הפורום רק פתח אפשרויות של מגדרים(מיניים) ואז יכלנו להבין שיש דבר כזה א-מיני וכנראה אם אני לא אוהב מין או אין לי חשק מיני וכ'ד אז אני א-מיני, בסוף כולנו מוצאים את הדרך (אצלי היא ארוכה מהרגיל אבל אני מאמינה שאמצא את הדרך שתוביל אותי למנוחת עולמים- ולא במובן הפיזי)

ברוך הבא! ../images/Emo140.gif

פורום משמש במה לשיחה בין אנשים סביב נושא מסויים. במקרה שלנו: א-מיניות על כל ההשלכות שלה. למרות שבנינו כאן קהילה קטנה ונחמדה ואנחנו מדברים גם על דברים אחרים... כך שתרגיש חופשי להעלות כל נושא. הכלל היחידי בהקשר הזה, הוא כשמעלים נושא שלא קשור ישירות לפורום (כלומר: למיניות/מגדר וכד') מציינים את הסמל
בראש ההודעה. אבל אנחנו די ליברלים בנושא ולא נהרוג אותך גם אם לא תשים אותו
זה בעיקר למען הסדר הטוב. במה הפורום יכול לתרום? בהרבה כיוונים. קודם כל בתחושה שאתה בסדר. שהעובדה שאתה לא מעוניין לקיים יחסים לא הופכת אותך לפגום. (בהנחה שבאמת אין לך בעיה כלשהי...) עבור רובנו, העובדה הזו עצמה היתה משמעותית ומקלה מאוד. אח"כ הפורום מאפשר לך לחלוק חוויות ותחושות כא-מיני. להעלות שאלות, להתייעץ וסתם לספר ולשתף. כשהכל נעשה בתוך קהילה שמתחברת לעולמך ומבינה את המקום בו אתה נמצא. משהו שקשה למצוא בעולם החוץ. עולם שרובו עוסק במין. ודבר חשוב לא פחות מכל הקודמים שהפורום מאפשר, הוא מציאת בן/בת זוג, למי שמחפש.. כאן אתה יכול להכיר א/נשים נוספים א-מיניים (ברמות שונות) כחברים או כבני זוג. אם יש לך התלבטות לגבי הא-מיניות שלך, הדרך הטובה ביותר היא לקרוא את החוויות של אחרים, כמו שציין מקמיקא ולראות אם אתה מזדהה עם זה. דרך נוספת היא לשתף במה שאתה מרגיש ולשמוע את התגובות של אחרים. אנחנו אומנם לא יכולים לדעת אם אתה א-מיני או לא, זה משהו שרק אתה יכול לדעת, אבל כן יכולים לענות על שאלות ולכוון.
ושנה טובה!

a sullen girl

New member
היי לך ../images/Emo140.gif

כא-מיניים בחברה אנחנו מיעוט, פה אנחנו בעולם שלנו, או כזה שמתקרב לזה. זה נכון לגבי כל דבר, כשאתה נמצא במקום שמבין אותך זה עושה משהו. לא?

למעלה