חדש כאן:)

or19951

New member
חדש כאן:)

היי, החלטתי להצטרף לפורום. אני אור, בן 13. אני לא השחקן הכי מקצועי
יש לי קוסם רמה 25 בווינדיה, וגנב רמה 22 בסרבר החדש ששכחתי את שמו. את הגנב נטשתי לאחרונה ואני כרגע מתמקד בקוסם, אני מצפה להגיע השבוע לעבודה שניה (ואני עוד מתלבט בין קוסם קרח לקלריק) מקווה שתקבלו אותי
ועכשיו יש לי שאלה, קיבלתי היום קווסט שבו אני צריך להרוג Axe Stumps, והאמת שאין לי מושג איפה יש כאלו! מישהו יודע איפה אפשר למצוא?

Don Nirtin

New member
היי אור../images/Emo87.gif

אני ממליץ שתבחר את המקצוע שלך לפי מה שאתה מעדיף. אם אתה רוצה כוח, ויכולת להתאמן לבד, אז קוסם קרח. אם אתה חושב שאתה טיפוס חברתי, אוהב פארטי, ובכללי- להתאמן עם חבר'ה תמיד אז קלריק. כל עבודה והיתרונות שלו. אני קוסם קרח רמה 111 (כן. מטורף.) בברה
ולגבי Axe Stump.... הם נמצאים בפריון
להלן רשימה מפות בהם הם נמצאים:
Common location: West Street Corner of Perion, West Rocky Mountain I, West Rocky Mountain II, Deep Valley II, Deep Valley III, Perion Street Corner, Over the Wall, East Rocky Mountain II, East Rocky Mountain III, East Rocky Mountain IV, East Rocky Mountain VI , Rocky Road II , Rocky Road III, East Domain of Perion, The Land of Wild Boar II, Forest North of Ellinia, Field South of Ellinia, Sunset Sky, Construction Site North of Kerning City, Tree Dungeon, Forest Up North V

or19951

New member
תודה רבה!../images/Emo13.gif

מצאתי מקום גם עם פטריות וגם עם סטומפס אקס בזכותך. עכשיו אני אסיים את המשימה הנוראית הזו במהירות :S

Don Nirtin

New member
האש רעל הפך למיול../images/Emo87.gif

שיעמם אולי הARROW הזה XD כרגע מתעסק בBLAZE FLAME רמה 36. נקווה שיגיע ל37

ReallyWrong

New member
לא נראה לי שרוזי התכוונה לזה

אלא לזה שלא העלית את האופציה בכלל

ReallyWrong

New member
חח בלי קשר, נראה לי שלזה רוזי התכוונה

ולא לדמות של ניר.. תקנו אותי אם אני טועה :)

P o o f i

New member
זה היה נראה כאילו לגמרי שללת את האפשרות,

אני יודעת שהוא התלבט בין קוסם קרח לקלריק, אבל מצד שני הוא די חדש במשחק ואני חושבת שהיה יותר הוגן אם היית מפרט גם לגבי היתרונות שלו. לא יודעת, לי זה די הציק בעין. ובקשר ל"האש רעל הפך למיול, שיעמם אותי הArrow הזה".. אתה חייב להבין שלאנשים אין טעם כמו שלך, גם בקשר וזה וגם בקשר לספרים בשרשור למטה.

Don Nirtin

New member
הוא שאל ספציפית על הקוסם קרח והקלריק../images/Emo87.gif

רוזי, לא לכולם יש ניסיון בקוסם אש/רעל כמוך. מי כמוך מתאימה יותר להציג לו את הנושא הזה?
אין לי ממש ניסיון (רמה 33 זה לא ניסיון. רמה 80+ זה כן ניסיון לדעתי.) בלי קשר, סתם חשבתי ששאלת אותי על הקוסם האש שפתחתי.

oded12120

New member
ואי הצבא רשמית הרג אותי

כשקראתי שרשמת "רמה 111(כן מטורף)" חשבתי מיד על הפז"ם בצבא!!! ובקיצור: יא צעיר f2 (צוחק)

Mikush x3

New member
היי אור =]

אותי אתה בטח זוכר, אוךי בתור MiRi XD.. אז ישלי האנטרית ברמה 55 בקהיני, וקשתית אויר-סינגוס ברמה 25 .. 13 מחדרה P: כרגע בשלבי התאוששות מדיכאון של שעתיים.. (באלי פומלה.)

yonVata

New member
הו, גם את מקהיני??...

את מוזמנת להוסיף אותי לבאדי
yonVata ו- BaLaBoL זה הלוחם והגנב מסדר (בהתאמה)...

yonVata

New member
אתה יודע מה אומרים...

עדיף מאוחר מאשר לעולם לא! :))

למעלה