חדש כאן:)

Guid

New member
יש מאוחר ויש מאוחר מדי... /tapuzforum/images/emo3.gif

Guid

New member
המממ...

מאז שחיפשתי משהו שנון לומר ולא יצא לי, אני מניח... /tapuzforum/images/emo122.gif /tapuzforum/images/emo6.gif

העיי אור.

רועי, כמעט 14, חדרה, קשתית ברמה 56 בסקניה וגנב רמה 22 בסקניה, וקוסם ברמה 21 בברה. השתלבות נעימה D:

גם כאן אני פוגש אותך? שיגעון ! ../images/Emo6.gif

ברוך הבא, אני יעקב/פרד בן 31 ממעלה אדומים. יש לי פיראט אגרופן לבל 36 בברה, וסיגנוס לבל 16 גם בברה, ולוחם לבל 18 גם בברה. אני כרגע קצת נח ממייפל, כי אחיין שלי השאיל לי את המשחק: The Witcer ואני די חורש עליו כבר כמעט שלושה ימים ברציפות.
אני למעשה כרגע בהפסקה מהמשחק, אך אני עוד מעט אחזור, כי הוא מאד ממכר.

Guid

New member
תודה יעקב! D:

The Witcher זה אחד המשחקים ששמתי עליהם עין מהרגע שהם יצאו, אבל לא יכולתי להריץ אותם על המחשב שלי בגלל שהוא היה חלש מדי. עכשיו כששידרגתי אותו אני מנסה להיזכר בכל המשחקים שרציתי לבדוק אבל אני לא מצליח להיזכר בהרבה... /tapuzforum/images/emo3.gif אז תודה שהזכרת לי אחד מהם, ועוד את אחד המשחקים שתפסו לי את העין בצורה יותר רצינית~ /tapuzforum/images/emo9.gif וכהכרת תודה, קח פיסת מידע טריויאלית על המשחק: המשחק הזה מבוסס על ספר שכתב סופר פולני. זה מגניב~ D:

ידוע לי.

אך אם את ירושלמי, אין הרבה סיכויים שתמצא את המשחק. אני לא בטוח שזה רק בירושלים, אבל אני לא מצאתי את המשחק כלל בחנויות. נראה לי שזה קשור לזה שעומד לצאת לזה משחק מורחב ומשודרג יותר, לקראת חודש ספטמבר. זה יהיה בעל אריזה שחורה ולא אדומה. למי שיש את המשחק המקורי, יכול להתקין אותו בחינם על המשחק הקודם מאתר הבית של המשחק. בכל אופן, יש חנויות מסויימות בתל-אביב שעוד מוכרים, צריך רק לדעת איפה לחפש.

Guid

New member
אל תדאג,

יש לי דרכים משלי להשיג משחקים, ודי לחכימא ברמיזא~ /tapuzforum/images/emo8.gif

היי אור../images/Emo140.gif

אני נעמה, בת 28, משחקת בברה עם קוסמת קרח/ברקים ברמה 54
השתלבות נעימה

MR Lordi

New member
ברוך הבא! ../images/Emo13.gif

השתלבות נעימה! אני פיליפ, בן 16. היו לי כל מיני שחקנים אבל פרשתי... (לטובת WoW)..

yonVata

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

אני יונתן, בן 22, ישלי לוחם רמה 53 בקהיני, גנב סיגנוס רמה 26 (נדמה לי) בקהיני, וקוסם קרח ברמה 37 (מעט זנוח כרגע...) בברה... השתלבות נעימה

Guid

New member
ברוך הבא אור~

אני עידן, בן 22, יש לי האנטר ברמה 67, גם בווינדיה~ D: אתה אולי מזהה את הניק שלי, אני מופיע פה ושם בפורום הארי פוטר... P: תהנה פה, בכל מקרה! D:

deisy

New member
../images/Emo140.gif הי אור ברוך הבא

אני גלית, בת 38
עם בישופית רמה 152 בברה... תהנה!

Macbook

New member
ברוך הבא! ../images/Emo9.gif

אני רועי, עוד חודש 13, משחק בקוסם קרח רמה 86 בברה. (אוף, לא עליתי רמה לפחות שבועיים, זה מזכיר לי) השתלבות נעימה~

xFade

New member
../images/Emo79.gif היי ../images/Emo13.gif

אני לינה,בת 15.5. משחקת בברה עם פריסטית רמה 95 [לא להרבה זמן
] ופייטרית רמה 64
ברוך הבא

למעלה