וואי ../images/Emo12.gif
גם לי היה מקרה דומה בלשכת גיוס!!! קראו לו טל היה לו את החיוך הכי יפה... פשוט מדהים! הבטחתי ללמד אותו חילוק ארוך.. חח.. סיפור ארוך
יש לי עד היום קצת פרטים עליו, ואני מניח שאני יכול לברר, אבל הקטע הוא שאני לא באמת יודע אם הוא "בקטע".. אף פעם לא ידעתי לקרוא אנשים טוב מהבחינה הזאת..
בכל מקרה איש, המצב שלך זהה למצב שלי (לא משנה שנולדנו ימים ספורים אחד מהשני
), ולא צריך להגיע לת"א כדי באמת להכנס לעניינים, יש את חיפה
. את האמת שאין לי מושג (באופן אישי), כי לא טרחתי לעשות את הצעד הזה.. אבל כן, אתה מת להכיר אנשים, וזה מה שצריך לעשות. האינטרנט באמת לא מספק לצערנו.. אנשים פארנואידים כמונו לא יכולים ללכת לפגישות האלה כי באמת תוך שבועיים כל העולם יודע. אתה פוגש אנשים מוכרים.. ואנשים מדברים
ככה זה.. תתנחם לפחות בעובדה שעכשיו יב, וזה לא ממש משנה... זה הזמן! בדיוק הזמן! אז כולם ידעו (או לפחות יהיו שמועות) בסופו של דבר, אבל לפחות לא יהיו לך בעיות בביצפר.. בכל מקרה איש המון המון בהצלחה וקח עיצה ממני, אל תכניס את זה לטו דו ליסט ואל תקח את זה "איזי". זה לא יעזור. אם אתה רוצה לדעת מה קורה עדיף לך לקפוץ למים. הזמן באמת רץ ואתה מרגיש מבוזבז (טוב.. לפחות ככה אני..), אין טעם למרוח את זה כשאתה יודע שאתה תקח את הצעד מתישהו ותתחרט שלא לקחת אותו קודם. אל תתייאש!
יואב
.