חדש... זקוק לעצה...

• פותח הנושא OXFO
  • פורסם בתאריך
אבל זה ממש מעצבן להתחיל..

... להתחיל להתעסק בלחפש פה ושם איפה הגיל האמיתי.

מועדוני גייז מחוץ לת"א

הייתי בוירג'ין בחיפה, דרעק. אבל למען האמת בשבילי המועדונים האלה כולם כמעט לגמרי דרעק. אני לא אוהב את המוזיקה הזאת, את התלבושות האלה, את התרבות הזאת, את הזיוף הזה. זה נראה לי נורא לא אמיתי ומגעיל, כל האנשים האלה שרוקדים כמו תרנגולות שיכורות וקופצים למעלה ולמטה בלי חולצה (שכולם יראו כמה אנחנו כוסונים) לצלילי מוזיקה שעשו אותה במחשב. זה די דוחה הקטע הזה. חבל שזה מה שמסמל את הקהילה שלנו, הגועל נפש הזה. לסמים אני בכלל לא מתייחס, זה נושא בפני עצמו.

The rising dawn

New member
זה כל כך מזכיר לי את עצמי...

אני בן 16 וממש במצב דומה לשלך. גם אני רוצה להכיר ולהתחיל קשר ולמרות שאני גר רק במרחק נסיעה באוטובוס לתל אביב קשה לי להתחיל עם זה... אין לי בדיוק מישהו שיבוא איתי למפגשי אגודה (למרות שהייתי פעם אחת) ומסיבות כי גם הסביבה שלי ממש סטרייטית (הבנים לפחות). אז אני לא ממש יכול לייעץ לך כי גם אני נמצא בבעיה דומה

OXFO

New member
הרבה תגובות... ../images/Emo13.gif

טוב... אני ממש שמח שיש כאן אנשים שעוזרים... אי לכם מושג כמה זה עוזר... הבחור בן 16... The rising dawn... אני לא מבין... אם כבר מצאת מספיק אומץ כדי ללכת למפגש אגודה אחד, מה כבר מנע ממך ללכת לשני ולשלישי וכן הלאה? מה התאכזבת שם? ואני חושב שיש כאן מספיק מהפורום מתל אביב שאפשר להכיר בתור ידידים וישבואו איתך למפגשים... Tleilaxu... יואב... חח... אתה מזכיר לי את עצמי... נכון תחושת ההחמצה הזאת של לא לעשות שום דבר עם ההוא בלשכה מלווה אותך עד היום? זה מבעס... פשוט מבעס... חוץ מזה, אם מדברים כבר על חיפה יואב, האמת היא שהרבה יותר נוח לי להגיע לחיפה מאשר לתל אביב, כי אחרי הכל אני גר בצפון... חצי שעה ברכבת ואני שם. האמת היא שהייתי שמח להגיע לאחת הפגישות שם, אבל קודם כל צריך למצוא מישהו ללכת איתו... יש כאן עוד אנשים מחיפה במקרה?
ונעל, חוץ מזה שיש לך שם ממש מצחיק, ההודעה שלך עזרה לי... לא יודע למה... עודדה אותי... תודה!

The rising dawn

New member
OXFO...

בקשר לשאלה שלך לא התאכזבתי מהמפגש, פשוט באתי עם ידידה לסבית שלי שהיא ביקשה שאני אבוא איתה, כאילו בשבילה (היא לא יודעת עליי- למרות שהיא מציקה לי בקשר לזה!). בעיקרון סתם ישבנו בצד במפגש ואחר כך הלכנו לבית קפה עם חלק ממי שהיה שם והיה נחמד...אבל קצת מוזר בכל זאת. אני לא יכול ליזום ללכת איתה לעוד מפגש, כי אז ברור שאני אצטרך לספר לה (וזה משהו שאני לא בטוח שאני רוצה לעשות-ולפחות אני ארצה לספר לכמה אנשים לפניה). אני בודק עכשיו אופציות אחרות אבל לקבוע עם מישהו מהפורום זה לא רלוונטי לגביי כי אני חדש פה אז לא הספקתי כל כך להכיר...אז גם אני בבעיה :(

Tleilaxu

New member
וואי תקשיב

יש לי חבר.. הוא אחראי על "הצבעים שלנו" בחיפה הוא גם חבר בפורום החיפאי (או הג'יפאית לפי רותם, בעצם שלוחה חיפאית של האגודה)... במקרה ואני באמת אעזור אומץ להגיע.. תבוא איתי! הכי גרוע.. ל"צבעים" מגיעים מכל הצפון באמת אני יודע על אחד שבא מנהריה אם זה עוזר לך קיצר.. אנחנו נתחיל ביחד... אתה עוד תראה

little bony

New member
../images/Emo34.gifנראה לי שיש לנו ידיד משותף..

התכוונת למרכז של הסניף בחיפה? ד"א חזרתי מגרמניה! ויש שם מלא דברים של גייז.. ופוסטר מפורסם כזה של שתי בנות מתנשקות..

Tleilaxu

New member
כן! בדיוק! אודי...

הוא מדהים!
אני מקווה שגרמניה הייתה טובה, מכל הבחינות
ובקשר לסוכות אין לי שמץ כי אני לא פעיל אבל אני מוכן לברר בשבילך~.

OXFO

New member
מעולה!

וואי עשית לי את היום יואב... אני בכיף אבוא איתך... אולי אני אפגוש שם את החמוד שלי...
קיצר, תענה להודעה הפרטית. ו-The rising dawn... יש לך זמן, והרבה... זה לא שאתה בי"ב...

little bony

New member
יש להם משהו בסוכות?

כי מתישהו בסוכות אני בחיפה ואולי אני גם יבוא.. תודיעו לי בקשה...

נ ע ל

New member
|נעל|

אין לך מה להרגיש אידיוט על מה שעשית בלשכת הגיוס, אני משער שהיית בלחץ והתרגשת ולא חשבת. מה שהיה, היה. ומי יודע, אולי תפגוש אותו שוב במקרה. אף אחד לא אומר שאתה חייב לצאת עכשיו או בעתיד הקרוב מהארון, זה לא חוק שכל ההומואים חייבים ללכת על פיו. אם אתה לא מרגיש נוח עם זה שהם ידעו- הם לא חייבים לדעת. אל תרגיש רע עם זה. האינטרנט נראה לך מפוקפק, וזה נכון, כי זה לא הכלי הבטוח ביותר לפגוש אנשים, גם כי אתה לא ממש פוגש את החלק ה"פיזי" שלהם, וגם כי לא הכל שם אמת. וכמו שיש במציאות אנשים שרוצים רק סקס, ככה זה גם באינטרנט. רק שבאינטרנט יותר קל למצוא את כל האנשים האלה ולפגוש אותם, ככה שאתה רואה ריכוזים שלהם וחושב שככה זה כולם, אבל ממש לא. עובדה לכך היא הפורום הזה, שאני משער שהרוב כאן לא רוצים רק סקס. מפגשי הגאווה האלה (אתה מדבר על הפורום?) לא מצריכים יציאה מהארון, כי אלה שאתה נפגש איתם, הם גם הומואים (או לסביות. אבל זה לא משנה כרגע). בהצלחה, בכל מקרה!

Tleilaxu

New member
וואי ../images/Emo12.gif

גם לי היה מקרה דומה בלשכת גיוס!!! קראו לו טל היה לו את החיוך הכי יפה... פשוט מדהים! הבטחתי ללמד אותו חילוק ארוך.. חח.. סיפור ארוך
יש לי עד היום קצת פרטים עליו, ואני מניח שאני יכול לברר, אבל הקטע הוא שאני לא באמת יודע אם הוא "בקטע".. אף פעם לא ידעתי לקרוא אנשים טוב מהבחינה הזאת..
בכל מקרה איש, המצב שלך זהה למצב שלי (לא משנה שנולדנו ימים ספורים אחד מהשני
), ולא צריך להגיע לת"א כדי באמת להכנס לעניינים, יש את חיפה
. את האמת שאין לי מושג (באופן אישי), כי לא טרחתי לעשות את הצעד הזה.. אבל כן, אתה מת להכיר אנשים, וזה מה שצריך לעשות. האינטרנט באמת לא מספק לצערנו.. אנשים פארנואידים כמונו לא יכולים ללכת לפגישות האלה כי באמת תוך שבועיים כל העולם יודע. אתה פוגש אנשים מוכרים.. ואנשים מדברים
ככה זה.. תתנחם לפחות בעובדה שעכשיו יב, וזה לא ממש משנה... זה הזמן! בדיוק הזמן! אז כולם ידעו (או לפחות יהיו שמועות) בסופו של דבר, אבל לפחות לא יהיו לך בעיות בביצפר.. בכל מקרה איש המון המון בהצלחה וקח עיצה ממני, אל תכניס את זה לטו דו ליסט ואל תקח את זה "איזי". זה לא יעזור. אם אתה רוצה לדעת מה קורה עדיף לך לקפוץ למים. הזמן באמת רץ ואתה מרגיש מבוזבז (טוב.. לפחות ככה אני..), אין טעם למרוח את זה כשאתה יודע שאתה תקח את הצעד מתישהו ותתחרט שלא לקחת אותו קודם. אל תתייאש!
יואב
.

mixa1

New member
פה בדיוק יש לך טעות מרה..

" אנשים פארנואידים כמונו לא יכולים ללכת לפגישות האלה כי באמת תוך שבועיים כל העולם יודע. אתה פוגש אנשים מוכרים.. ואנשים מדברים
" זה כל כך שטויות. אנשים פארנואידים כמוכם כן יכולים ללכת לפגישות ולא יקרה להם כלום. למה? כי כל מי שנמצא שם הוא בעצמו הומו\לס\מה שזה לא יהיה..אז אם הוא בארון - אין לו למי לספר. ואם הוא מחוץ לארון - הוא בטח יודע מה זה לעבור את כל הקטע הזה..במיוחד במקומות כאלה.. תפנימו שלא כל העולם חושב על יואב ואיך לעשות לו רע ואיך לגלות שהוא הומו ולהוציא אותו מהארון. אני אישית מכיר מישהו שיוצא כבר שנה(!) ללונה [מועדון גייז בחיפה] ואף אחד לא יודע עליו..למה?כי זה פשוט ככה.. לא יקרה לכם שום דבר אם תצאו פעם אחת. באמת שלא.. יואב - פעם הבאה אל תתן עצות שהן לא נכונות..טוב? כי להגיד "אנשים כמונו לא יכולים ללכת למקומות כאלה" זה פשוט שטויות וזה לא דבר נכון. די להכניס לראש דברים שגויים לאנשים שגם ככה בפאניקה כל הזמן.

Tleilaxu

New member
הייי ../images/Emo46.gif

זה לא נכון שתדע לך
ברגע שזה מגיע למישהו שהוא בחוץ זה לא מעניין אותו... הוא מדבר עם החברים הסטרייטים או הפחות סטרייטים שלו ומזכיר אותך (אפילו סתם במקרה, בלי כוונה לפגוע) וזה מתגלגל.. הכדור לא עוצר עד שהוא מתרסק לך בפרצוף!!! עכשיו בקשר לחבר שלך תמיד אמרו לנו בקידום: "לכל כלל יש יוצא מן הכלל" וחבר שלך הצליח הרבה אחרים ל-א
ובקשר לפרנוייה.. עדיף להיות זהיר ולא להדפק בביצפר. מילא אחרי ביצפר... אבל אתה באמת רוצה שיסתכלו עלייך אחרת? לא! עובדה, אתה דפוק בעצמך בביצפר
אני לא רוצה את זה לעצמי ובטח לא לידידנו מתן. אני לא מנסה להכניס אף אחד לפאניקה. זה מה שאני חושב, וזכותי לחשוב ככה
אז יש לי בעיות אמון, תהרוג אותי גם כן.

OXFO

New member
אני חושב שיואב צודק...

שמע.... mixa... אני מניח שאתה מחוץ לארון ולכן אתה לא זוכר את ההרגשה שלהיות בארון. שמע, החשש אצלי כבר עבר כי אני מתכוון ללכת לפגישות בתל אביב וחיפה, והסיכוי שאפגוש שם מישהו לא מוכר הוא נמוך... אבל יואב למשל, שגר בחיפה... אם הוא ילך למפגש בחיפה, הוא יראה שם אנשים מוכרים. מאה אחוז... שמע, ולמרות התיאוריה החמודה שלך שאנשים מבינים אנשים אחרים, אני בטוח שהיא לא תקפה לכל אחד, ויש אנשים שלא סותמים את הפה... חוץ מזה... כמו שיואב אמר, אנשים אומרים לפעמים דברים בטעות.

Guyabc

New member
איפה אתה גר?

גם אני מקודם גרתי במקום לא מפותח מבחינה זאת אבל תמיד מצאתי לאיפה ללכת. תגיד איפה אתה גר אולי נוכל לעזור לכ

guyband

New member
תמיד יש פתרון

כנס לאתר של אירגון הנוער הגאה (מצורף קישור) תמצא שם פורומים של חברה מכל הארץ ואולי גם תמצא איזה קבוצה פעילה שתוכל להצטרף אליה הארגון פועל בדיסקרטיות מלאה ככה שאין לך מה לדאוג

למעלה