חדש... זקוק לעצה...

• פותח הנושא OXFO
  • פורסם בתאריך

Tleilaxu

New member
כדאי שתרשם למערכת קודם..

אחרת לא תוכלו לדבר בפרטי הוא לא ישאיר את הפרטים האישיים לעיני כולם.. בקשר ללהרגיש לבד בעולם.. אני חושב שזה מכסה 70 אחוז מבני הנוער (אם לא את כל האנשים מכל שכבות הגיל) וורלד ווייד... אינקלודינג מי
הרבה אנשים רוצים כזה "קשר" כמעט כולם מחפשים אנשים איכותיים לדבר איתם יש מספיק אנשים שלא מעוניינים רק בסקס ומצד שני יש מספיק שיחליפו איתך תמונה מה גורם לך לבוא לפורום (שאינו מוגדר כפורום היכרות) ולנסות להוציא (ועוד בהודעת כוכבית אדומה) פרטים דווקא מהבחור הזה, שבקושי יודע מה קורה איתו במטרה ל"לא רק סקס"... "נדבר לפני.. ואם שנינו נהייה מעוניינים אז סבבה". ושוב, תדברו בכיף (למרות שכל העסק תמוה), אבל הפורום עדיין איננו פורום היכרות. אבל מי אני שאשפוט?
בכל מקרה.. מקווה שההרגשה לעיל תתפוגג בקרוב

OXFO

New member
חדש... זקוק לעצה...

טוב... אז ככה... זה בטח די מצחיק בשבילכם לקרוא כאן כל שבוע את סיפור חייו של הומו צעיר או לסבית צעירה מחדש... ובטח גם מתחיל לעצבן אתכם... אבל, בתור האנשים שהכי דומים לי, אני צריך עזרה... אני עוקב אחרי הפורום הזה כבר כמה חודשים, להסתכל מה קורה. ראיתי שאתם ממש עוזרים... אז ככה, אני בארון (חוץ משתי ידידות שיודעות)... יודע על עצמי מגיל צעיר יחסית, אבל רק בשנה האחרונה התחלתי להשלים עם זה. היום אני בן 17. אף פעם לא הייתה לי מערכת או קשר כלשהו, מסיבות שונות. אני לא בראש של לצאת מהארון, כי אני בא מסביבה מ-א-ד סטרייטית, ואם אני אצא, אני לא אוכל להסתכל למשפחה שלי בעיניים. מבחינתי אני הכבשה השחורה במשפחה... אבל זה שטויות... זה דבר שצריך להתגבר עליו... שבוע שעבר הייתי בלשכת גיוס... ומישהו, הומו, ישב לידי והתחיל לדבר. הוא היה חמוד רצח, ודיברנו וקצת צחקנו והשיחה זרמה... זה היה ברור לשנינו שהשני הומו (טוב, עליו היה אפשר פשוט לראות) אפילו תיכננו לחזור ברכבת ביחד... כאני סיימתי את הבדיקה שם, הוא עדיין חיכה.. ואני, כמו אידיוט, עשיתי לו סימן שלום והלכתי... בלי לבקש אייסיקיו, טלפון... כלום... עד עכשיו אני מרגיש כמו אידיוט על זה... המקרה הזה גרם לי להתחיל לרצות להכיר בחורים בגילי... להתחיל כבר קשר... הגיע הזמן... אבל יש בעיות... האינטרנט נראה לי מפוקפק, וגם נראה לי שכל מה שמעניין אותם באינטרנט זה סקס וזהו... ללכת למפגשי גאווה האלה, מצריך יציאה מהארון, שזה ממש לא בשבילי...ולצערי אני גר באיזור שלא מפותח מבחינת הקהילה וזה... מה אתם אומרים? יש עוד דרכים להכיר? אתם בטח יודעים... תודה, אתם באמת אחלה. :)

Devilish Angel

New member
זה לא מצריך יציאה מהארון...

אתה יכול ללכת למסיבות גייז וכאלה... ותמיד להתחיל עם מישהו שנראה הומו זה עובד. חוץ מזה אני חושבת שאתה צריך לפתח עוד קצת ביטחון עצמי... לפני שאתה ממהר לאנשהו... בהצלחה לך!
אוהבת, עדי

OXFO

New member
מסיבות הא?

אני לא גר במקום ממש קרוב לאחת הערים הגדולות.... אין בסביבה שום דבר כמעט...

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif ברוך הבא../images/Emo13.gif

וול... מפגשי גאווה לא מצריכים יציאה מהארון במיוחד כשאתה גר רחוק מהערים הגדולות.. המקסימום שיקרה שם שתגלה שמישהוא שאתה מיכ הרבה זמן הוא גם הומו,

OXFO

New member
תודה!

אתם צודקים... אבל צריך גם הרבה אומץ וביטחון בשביל להגיע לכל המפגשים האלה... וכמו שההודעה השניה אמרה, אלו הם שני דברים שאני צריך לעבוד עליהם. \:

MEYaa

New member
גם אני היתי במצב הזה.

תראה מותק, אני יודעת איך זה קל לקבל עצות שנשמעות כל כך נכונות, אבל בעצם המרחק בין להגיד ולעשות כל כך רחוק.. אני יגיד לך מה אני עשיתי ואולי זה יעזור.. בהתחלה כמו שהציאו לך כבר הלכתי למפגשים כאלה אבל שם פשוט הרגשתי כמו קבוצת תמיכה! בעיר שלי לא היו כל כך הרבה מסיבות.. אז תמיד יש את תא! ושם לאט לאט אתה מתחיל להכיר את הקהילה! ולדבר עם כמה בנים., אבל אל תמהר לשום מקום! עד שלא תרגיש נוח עם זה! יש לך עוד מלה זמן! תעמין לי!

OXFO

New member
שמעי...

כן... רואים שאת מבינה אותי... ולא הבנתי מה זה "תא" ("תמיד יש תא!")? מלא זמן? עוד מעט אני מסיים תיכון... הזמן רץ...

אני חושב שהיא התכוונה לתל-אביב...

אבל לפי מה שהבנתי אתה לא גר קרוב לשם... ואל תהיה לחוץ, מנסיון שלי: חבר לא מחפשים, חבר מוצאים.

OXFO

New member
אבל...

אם אין לי אפילו הזדמנויות להכיר הומואים, אז איך אני אפילו אמצא אותו?

resputin

New member
נתחיל בכך שלא נכליל.

אינטרנט אומנם מפוצץ באנשים, וכן, חלק לא מבוטל מהם מחפש סקס, אבל לא כולם. יש מנועי חיפוש, יש פורומים, <יש צ'אטים, אבל הם לרוב מלאים במחפשי סקס...> -יש איפה להכיר גייז.. זה יכול להיות גם סתם ידידים, לא חייבים לנסות עם כל אחד, ואולי איתם לצאת למועדונים, או סתם להסתובב, אם הם מכירים אנשים.. להיות סוציאלים. מועדונים עם מסיבות גייז, יש גם מחוץ לתל אביב. נכון, בכמות קטנה יותר ועם פחות השקעה אולי, אבל יש. אם אתה בארון, זה לא אומר שאתה לא יכול ללכת למסיבות הנ"ל -בין אם בת"א ובין אם לא. אני מציע שתרגע, תשתחרר, תהנה בפורומינו ובכלל.. ואני בטוח שהכל יהיה בסדר -בכל מקרה, אנחנו תמיד פה בשבילך.
.

OXFO

New member
וואי אתם ממש חמודים

פשוט כיף להגיב כאן... כולכם עוזרים... ואולי אתם מכירים עוד צ'אטים? פורומים שבהם אנסה את מזלי?

resputin

New member
הממ..

פורומים יש כאן בתפוז
. גם צ'אטים.. למרות ששוב, לא אציע את הצ'אטים כמקור חיפוש כי רובם פועלים בשיטת ה"בן כמה? מאיפה? כמה יש?".. אה, נסה את "איגי" (ארגון הנוער הגאה) בקשר לקבוצות נוער גאה בסביבתך, ששם תכיר אנשים- בין אם לידידות, או אולי אופציה ליותר.. תלוי באינטראקציה שלכם. וכמובן שיש את "אטרף", "קופידון" ועוד סוגי מנועי דייטינג שיש אצלנו ב"קישורים", שמניסיון לא כולם מחפשים בהכרח סקס.. אבל הגיל שלך יהיה קצת בעייתי אולי.

אם אנ'לא טועה..

בקפידון לא מציעים דייטים מאותו המין.. ויש גם את J-DATE או איך שלא קוראים להם...

resputin

New member
כל מנועי החיפוש שנמצאים אצלנו

בקישורים, מן הסתם, יהיו בעלי אופציה של אותו המין. וקופידון ידעתי באופן אישי שאפשר מאותו המין
, אבל זו תקופה רחוקה מהיום
.

resputin

New member
וממתי אנשים מצייתים לחוקים?...

תתפלא לדעת כמה "בני 18" יש, שבפרטים שלהם מודגש "בן 16\17" וכו'.. חוץ מזה, אם יש תמונה, אפשר לדעת לרוב אם זה מישהו צעיר או לא.

למעלה