מה רע בבנים שמסדרים גבות? חחחח
G Goddess of Wisdom New member 16/12/06 #22 בעעע ../images/Emo191.gif לטעמי גבר צריך להראות גבר! ולא לטפח את עצמו כמו אשה - סידור גבות, פנים בשיער, ברזלי בכל הפנים והגוף ובלה בלה בלה
בעעע ../images/Emo191.gif לטעמי גבר צריך להראות גבר! ולא לטפח את עצמו כמו אשה - סידור גבות, פנים בשיער, ברזלי בכל הפנים והגוף ובלה בלה בלה
M Melvina New member 16/12/06 #23 דווקא לא מסכימה איתך יש הרבה שנראים טוב אבל אין הפרדה בין הגבות שלהם ולסדר קצת מאוד משפר את המראה שלהם, לא כמו מיקי ההומו ממהפך.
דווקא לא מסכימה איתך יש הרבה שנראים טוב אבל אין הפרדה בין הגבות שלהם ולסדר קצת מאוד משפר את המראה שלהם, לא כמו מיקי ההומו ממהפך.
G Goddess of Wisdom New member 16/12/06 #24 טוב, אני דיברתי על צורה קיצונית ../images/Emo4.gif להוציא 3-4 שיערות מהאמצע זה סבבה לגמריי! {רק כדי להפריד את החיבור} אפילו אני הייתי מוציאה לחוטיטו שמנטון כפרוני שלי מהאמצע בכוח
טוב, אני דיברתי על צורה קיצונית ../images/Emo4.gif להוציא 3-4 שיערות מהאמצע זה סבבה לגמריי! {רק כדי להפריד את החיבור} אפילו אני הייתי מוציאה לחוטיטו שמנטון כפרוני שלי מהאמצע בכוח
G good girl 21 New member 17/12/06 #29 כן כן התכוונתי לטיפה...לא פעם בחודש אצל קוסמטיקאית..חחחח זהבה הבנתי כבר למה היית עצובה אז...אל תדאגי אני סומכת עליך!! מחר היום הגדול בהצלחההההההההההה
כן כן התכוונתי לטיפה...לא פעם בחודש אצל קוסמטיקאית..חחחח זהבה הבנתי כבר למה היית עצובה אז...אל תדאגי אני סומכת עליך!! מחר היום הגדול בהצלחההההההההההה
Y yuli17 New member 17/12/06 #30 אני מסכימה איתך אבל אם גבר חד גבה אני אומרת שרצוי שהוא יסדר את זה אבל מהר חחחחחח