חדששששש פההה רציתי לדעת מה דעתכםם...
ל לוקה מור New member 14/12/06 #4 אווקיי דבר ראשון למה לא שירשרת הכול להודעה אחת?!!!! לפי דעתי אתה נראה ממש טוב תן עוד פרטים עליך גובה וכדומה וחכה לתגובות יותר מקצועיות משלי =)
אווקיי דבר ראשון למה לא שירשרת הכול להודעה אחת?!!!! לפי דעתי אתה נראה ממש טוב תן עוד פרטים עליך גובה וכדומה וחכה לתגובות יותר מקצועיות משלי =)
R r o z i l i o New member 15/12/06 #14 עוד תמונות ... כל התמונות ששמתי פה הן מהפלאפון אז להתחשב האיכות לא הכי טובה....חחחחח
J jesus fuck me New member 15/12/06 #17 אני לא רואה שום דבר ירוק בעיניים שלך.. ואני לא אוהבת בנים שמסדרים גבות (בעיקר לא שעושים צורה) ובכלליות, לדעתי אתה לא מתאים לדוגמנות.
אני לא רואה שום דבר ירוק בעיניים שלך.. ואני לא אוהבת בנים שמסדרים גבות (בעיקר לא שעושים צורה) ובכלליות, לדעתי אתה לא מתאים לדוגמנות.
R r o z i l i o New member 15/12/06 #18 דבר ראשון מי מסדר גבות בכללללללל למה נראה לך שאני מסדר גבות ולא יודע איך הגעת לזהה ..... והעיניים שלי ירוקות
דבר ראשון מי מסדר גבות בכללללללל למה נראה לך שאני מסדר גבות ולא יודע איך הגעת לזהה ..... והעיניים שלי ירוקות