הי לך../images/Emo140.gif
וברוכה הבאה. אם הבלט חשוב לך.אם את רוצה להתקדם בכיוון המקועי במחול,את חייבת גם קלאסי.אז הייתי מציעה לך אפשרויות אחדות: *את בוודאי מקבלת גם דמי כיס. מה שהייתי ממליצה לך לעשות זה פשוט את רשימת ההוצאות שיש לך.וחלשוב במה את יכולה לחסוך.לחסוך,ועדיין לא לוותר על קניית דברים לעצמך. אם את למשל,קונה הרבה אוכל בחוץ בהפסקה בביה"ס,את יכולה לקנות קצת פחות ולהביא אוכל מהבית,או לקנות במכולת קרוב לביה"ס. ולחסוך לשיעורים. ושוב אומר,אל תוותרי בקניית דברים לעצמך,גם זה חשוב. אך תחשבי היכן את יכולה לחסוך,והיכן את יכולה לקנות זול יותר. אני הייתי מציעה שתשבי עם הורייך ותחשבו על פתרונות יצירתיים לתחום הכלכלי.למשל,אם את בבית ואת רוצה לדבר עם חברה ,תדברי בטלפון או במחשב,ולא בסלולרי.אל תוותרי על לדבר או לקנות,אך עשי את זה זול יותר. כשתראי להורייך שאת משתדלת לחסוך בתחום הכלכלי,אני בטוחה שהם ישמחו לתת לך לשיעורי הבלט. *דבר נוסף שאת יכולה לעשות-זה ללכת למגמת מחול. במגמת מחול יש סבסוד יחסית לחוגים. הבנתי שקשה לך שם חברתית,אז תפני ליועצת של ביה"ס ותמצאו פתרונות לבעיה החברתית.תבקשי ממנה לבנות לך תכנית להשתלבות חברתית טובה. *באיזור השרון,יש את הקונסרבטוריון בכפר סבא,ששמעתי שהוא ממש מקצועי ומעולה. *דבר נוסף שאת יכולה לעשות,זה לחפש אפשרות למלגה,או להנחה מסויימת. *דבר נוסף שאת יכולה לעשות,זה למשל לעבוד בחופשות מביה"ס וכך יהיה לך כסף לבלט. *לא הייתי ממליצה לך לעבוד במקביל ללימודייך בתיכון,מכיוון שלימודים בתיכון דורשים וחשובים לעתיד,ואת צריכה בהם ציונים טובים,כי שיפור בגרויות עולה הרבה כסף אח"כ.הרי לרקוד מקצועי לא תרקדי עד גיל 100. את צריכה שתהיה לך אפשרות למקצוע אח"כ.