חדשים וחדשות

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifכמה אנשים משהם יש כאן?../images/Emo12.gif

עולם קטן

yaeltal12

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

אני יעל.. איזה יופי שאת מתחילה בלט!!! אני בטוחה שאת תאהבי את זה מאוד! תהני בפורום

mizid

New member
ברוך הבא

אח...לאט לאט הרקדניותצ של דולי משתלטות על הפורום. היי אדר, זו תמר מ"בוגרת" (לעתיד ייצוגית!). ברוך הבא והתאקלמות נעימה בפורום.

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifתודה../images/Emo9.gif

מי יודע, אולי יום אחד גם נשתלט על העולם
חחח...

Miss Pointe

New member
../images/Emo176.gifאיזה מצחיק../images/Emo3.gif

קראתי תחתימה שלך בדיוק כשהדיסק מושמע במערכת

moruush

New member
שירשור..

ממממ לא חושבת. אני רוקדת בביה"ס למחול בתל מונד. איפה את לומדת מחול ?

moruush

New member
../images/Emo2.gif

לא לא נראה לי כ"כ.. אני בת 13, עולה לכיתה ח', רוקדת ג'אז, קלאסי, בלט מודרני, ופולקלור (עוד חודשיים יהיה לי 10 שנים שאני רוקדת) :] איזה סיגנונות את רוקדת ? שבת שלום

הי לך../images/Emo140.gif

וברוכה הבאה. אם הבלט חשוב לך.אם את רוצה להתקדם בכיוון המקועי במחול,את חייבת גם קלאסי.אז הייתי מציעה לך אפשרויות אחדות: *את בוודאי מקבלת גם דמי כיס. מה שהייתי ממליצה לך לעשות זה פשוט את רשימת ההוצאות שיש לך.וחלשוב במה את יכולה לחסוך.לחסוך,ועדיין לא לוותר על קניית דברים לעצמך. אם את למשל,קונה הרבה אוכל בחוץ בהפסקה בביה"ס,את יכולה לקנות קצת פחות ולהביא אוכל מהבית,או לקנות במכולת קרוב לביה"ס. ולחסוך לשיעורים. ושוב אומר,אל תוותרי בקניית דברים לעצמך,גם זה חשוב. אך תחשבי היכן את יכולה לחסוך,והיכן את יכולה לקנות זול יותר. אני הייתי מציעה שתשבי עם הורייך ותחשבו על פתרונות יצירתיים לתחום הכלכלי.למשל,אם את בבית ואת רוצה לדבר עם חברה ,תדברי בטלפון או במחשב,ולא בסלולרי.אל תוותרי על לדבר או לקנות,אך עשי את זה זול יותר. כשתראי להורייך שאת משתדלת לחסוך בתחום הכלכלי,אני בטוחה שהם ישמחו לתת לך לשיעורי הבלט. *דבר נוסף שאת יכולה לעשות-זה ללכת למגמת מחול. במגמת מחול יש סבסוד יחסית לחוגים. הבנתי שקשה לך שם חברתית,אז תפני ליועצת של ביה"ס ותמצאו פתרונות לבעיה החברתית.תבקשי ממנה לבנות לך תכנית להשתלבות חברתית טובה. *באיזור השרון,יש את הקונסרבטוריון בכפר סבא,ששמעתי שהוא ממש מקצועי ומעולה. *דבר נוסף שאת יכולה לעשות,זה לחפש אפשרות למלגה,או להנחה מסויימת. *דבר נוסף שאת יכולה לעשות,זה למשל לעבוד בחופשות מביה"ס וכך יהיה לך כסף לבלט. *לא הייתי ממליצה לך לעבוד במקביל ללימודייך בתיכון,מכיוון שלימודים בתיכון דורשים וחשובים לעתיד,ואת צריכה בהם ציונים טובים,כי שיפור בגרויות עולה הרבה כסף אח"כ.הרי לרקוד מקצועי לא תרקדי עד גיל 100. את צריכה שתהיה לך אפשרות למקצוע אח"כ.

תודה...

ואני אקח את כל ההערות לצומת לבי!! תודה לכולם ואני חושבת שעכשיו אני יודעת מה לעשות

Nעיין

New member
אני לא מאמינה!!!!!!!

איזו שחיטה!!!!!!!!! אצלנו 3 פעמים בשבוע, כל פעם שעה וחצי!!! 360 שקל

galush2222

New member
מה1??!?!?!!?

אצלינו זה קלאסי שעה וחצי, היפ הופ שעה ורבע, ג'אז- שעתיים וחצי, מודרני- שעה ורבע, לוק & פופ- שעה ורבע ופוינט שוז- שעה ... וזה 480 לחודש

בלרינה24

New member
ואי..

הסטודיויים ברעננה באמת ממש יקרים.. שנה הבאה אני ממשיכה במגמת מחול בתיכון אבל אני רוצה גם ללמוד בסטודיו לא יקר באזור השרון.. לפי מה שראיתי כתבתם שכל הקלאסי מודרני וכו' עולים לכם בערך 400 איפה אתם רוקדים? כי אני מחפשת סטודיו לא יקר ושאפשר הרבה סגנונות..

למעלה