לנו לוקחים בערך 300 על: פעמיים קלאסי (כל פעם שעה וחצי), פעמיים מודרני (כל פעם שעה וחצי), פעם קומפוזיציה (שעה וחצי), מי שרוצה פוינט (45 דקות), מי שרוצה סדנת ג'אז בסוף שנה.
אני לומדת ברותינע זה במרכז אלרם. אתן יכולות להביא לי תשמות של הסטודיואים (נראה לי ככה כותבים חח..) שאתן רוקדות בהן? וכן אני עולה לתיכול לי' אבל המגמת מחול לא משו שם... היא לא כזאת מקצועית..והתחומי עניין שלי זה יותר ג'אז ולא רק קלאסי למרות שגם את זה אני רוצה לרקוד...
אממ את מרעננה? איך קוראים לך? אני שנה הבאה הולכת לאוסטרובסקי.. וזה מאוד ברמה.. בנוסף לזה את יכולה לקחת נגיד שיעור היפהום וגאז כאילו תברחי שיעור אחד וזה יצא הרבה יותר זול.. כי במגמה רוקדים רק קלאסי מודרני וקומפוזיציה..
אני גם גרה באיזור השרון ואני גם בסטודיוים בין הוד השון כפר סבא רעננה וזה.. אז יש כמה סטודיוים שאני יכולה להגיד לך עליהם אני לא יודעת מבחינה כספית אבל אני חושבת שבשומקום אחר יבקשו כזה סכום כספי על כל כך מעט שעותת.. אז יש ככה: זהר- סטודיו בהוד השרון וסניף ברעננה סטודיו שלי בנתיים שנה הבאה עוברת אם תרצי אני אספר לך בפרטי למה זה לא בגלל הרמה או משו כזה המקום הוא נחשב סטודיו על רמה רצינית! הלכו משם בנות לתלמה ילין ותיכונים אחרים.. צעדים-כפר סבא שמעתי שזה מקום טוב מחברה שלי זה נראה לי מקום נורא בראש יצרתי. קונסבטוריון-כפר סבא סטודיו שנחשב לאחד הטוביםם גם משם אני מכירה בנות שהלכו לתלמה והתקבלו.. אליברה-רעננה מקום נחמד.. מורים יחסית טובים. וזה נראלי כל מה שאני מכירה מקווה שעזרתי=]
מגמת מחול אוסטרובסקי...אומנם לא ברמה מדהימה אבל בהחלט שווה ללכת...גם בגלל המחיר וגם בגלל שבסופו של דבר איך שאת תעבדי ככה את תתקדמי..וכן התקופה של י"ב זה התקופה שהייתי בסופו של דבר הכי בכושר! אז תלכי למגמת מחול וחוץ מזה תלכי לעוד איזה שני שיעורים מחוץ למגמה...ודווקא לא הייתי ממליצה לך רותינע... יש מקומות באמת הרבה יותר טובים!!! אם לא מפריעה לך נסיעה להרצליה..דנסיטי מעולה! מתמחה בסוגי היפ הופ וג'אז, בסטודיו זהר יש הרבה בולשיט אבל המורים באמת טובים למרות שגם יקר, וכמו שאמרו צעדים בכפ"ס מעולה והקונסרבטריון גם מצוין אבל זה יותר קלאסי.
שזה 550 ש"ח ל-3 שיעורים. פשוט לא ייתכן, לא ריאלי, לא אפשרי. לא קיים כזה דבר. אם סטודיוB שנחשב יקר לוקח בסביבות ה-150 ל-3 שיעורים לא הגיוני לעולם שאת משלמת 550 ל-3 שיעורים. ייתכן והורייך משלמים 550 ש"ח לחודש. זה כן.. בכ"א, יש לי שתי הצעות בשבילך: 1) מצאי עבודה! את כבר ילדה גדולה בת 16 ועכשיו החופש הגדול. יש מלא זמן. אני אישית מצאתי לי עבודה ואני מימנתי לי את השנה במחול. 2) אולי תצליחי למצוא סטודיו באיזור שלך שמלמד את שלושת הסגנונות, ואם לא את שלושתם אז לפחות קלאסי וג'אז. שיהיה לך בהצלחה!
אני בבלט הישראלי ומשלמים שם 300 לשני שיעורים...<כאילו לחודש> והייתי במגמה בבצפר שלי שמקבלים שם שעה וחצי מודרני שעה וחצי קומפוזציה שעה וחצי גא'ז/רפארטואר...<כאילו שיעורים מתחלפים> ושעה וחצי קלאסי וזה עולה 2400 לשנה משו כזה....שמחיר כזה את בטח שיכולה להשיג בעבודת קיץ טובה..=] ישר כוח! =]
פעמיים קלאסי שעה וחצי, מודרני שעה וחצי, ג'אז שעה ורבע, קומפוזיציה שעה וחצי, ורפרטואר שעה וחצי יוצא 440 בערך לחודש.. וגם שיעור תגבור בקלאסי שעה, והמורה דוחפת אותנו לקבוצות אחרות.. דיי יקר מה שהולך אצלך..
אני מהוד השרון וכן באמת אני ינסה במקומות אחרים. הייתי שמחה ללכת למגמת מחול אבל אני גרה בהוד השרון והמגמת תיכון במוסינזון לא כ"כ טובה....וגם הבית ספר לא משהו...אח שלי היה שם ורק התאכזבנו מהרמה של בית הספר.... אני יחפש סטודיו אחר ואנסה באלה שהמלצתן...שוב תודה לכולן....
אז ככה... משנה הבאה אני ארקוד 9 וחצי שעות בשבוע: פעמיים קלאסי כל פעם שעה וחצי[+ שעה תגבור], ג'אז שעה ורבע, מודרני שעה וחצי, רפטואר שעה וחצי וקומפוזיציה שעה ו40. האמת שכבר ביקרתי הרבה בפורום אבל אף - פעם לא ממש הגבתי והתעמקתי... אני בת 13 [עוד 11 יום!!] ואני רוקדת 10 שנים [וקצת.... חח]... זהו אין לי עוד מה לספר..חח...