חדשים וחדשות

היי חדשה..

רציתי לשאול משו... אני רוקדת 9 שנים ואני מחשיבה את הריקוד בתור החיים שלי... ב-6 שנים הראשוות רקדתי רק ג'אז ולא במקום רציני ממש...לא כ"כ מקצועי אבל עכשיו בשלוש האחרונות אני רוקדת ברעננה בסטודיו מאוד מאוד מקצועי עם מורים הכי מקצועיים שאפשר שיש להם עבר עשיר מאוד בריקוד אני רוקדת פעמיים בשבוע-היפ הופ וג'אז. אף פעם לא רקדתי בלט קלאסי או מודרני ולמרות שאני מאוד רוצה להורים שלי אין תאפשרות לשלם על זה...לא הלכתי למגמת מחול כי בהוד השרון זה הרבה פחות מקצועי מהסטודיו שאני רוקדת בו וזה גם אומר להתחיל מחדש וללכת לשם בלי אף אחד שאני מכירה וכבר היו לי בעיות בעבר בבית הספר להתחבר והיתה לי תקופה נורא קשה שהרגשתי נורא לבד וזו אחת מהסיבות שלא נבחנתי למגמת מחול.. הקטע הוא שאני לא יודעת מה לעשות אני יודעת שבשביל להיות מקצועית אני חייבת את הטכניקה שבקלאסי ובמודרני אבל ההורים שלי לא יכולים להרשות את זה... אז זהו...אני נורא מבואסת ורציתי לשאול אולי אתן מכירו סטודיו מקצועי שהוא יחסית סביר במחירים ולא כמו בסטודיו שאנמי עכשיו שזה 550 ש"ח לשלוש פעמים בשבוע בלהקה הייצוגית-->שזה דבר שההורים שלי לא יכולים לתת לי ואני לא מרגישה נעים לבקש (זה היפ הופ ג'אז ומודרני או קלאסי)... סורי על המגילה רק רציתי לדעת אם מישהי מכירה סטודיו טוב באזור השרון כי ריקוד זה החיים שלי באמת ואני רוצה לעסוק בזה בעתיד.. תודה!!

moruush

New member
לדנה :)

אני בת 13 החודש, בת כמה את? איפה את לומדת מחול?

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifחדשה../images/Emo3.gif...

אממ דבר ראשון אני מקווה שזה בסדר שאני פותחת שרשור ולא מנצל"שת, פשוט לא מצאתי מקום מתאים... קוראים לי אדר, ואני בת 13 ומשהו, רוקדת כבר 7 שנים {בתחילת כיתה ח' 8 שנים
} ג'אז,שנה שעברה התחלתי היפ הופ, והשנה אני מתחילה בלט. אמממ השתתפתי בטקס פתיחת המכבייה שנה שעברה ובכנס ג'אז ארצי השנה באילת
אהה זהו
מקווה להשתלב

moruush

New member
לכולםם :]

טוב אני חושבת שלא הצגתי את עצמי עדיין :) אני הצטרפתי לפורום הזה אתמול :] אני מור ואני מתל מונד, אני רוקדת 10 שנים (כמעט כמעט כמעט) אני רוקדת בלט מודרני, קלאסי, ג'אז, ופולקלור אבל זאת השנה האחרונה שלי בפולקלור (+ הורה) , אני עוזבת סופסוף :] וגם אני מאוכזבת ברמווות על פסטיבל כרמיאל, השנה זה אמור היה להיות שנה ראשונה שלי במופע נעילה ועוד בשורה ראשונה באמצע.. זה כ"כ מדכא נעים להכיר
מור

דנה EF

New member
תשרשרי..

אני בת 13.. מתל מונד.. אני מכירה אותך במקרה? ותשרשרי..

דנה EF

New member
היי! השתלבות נעימה

אני דנה בת 13.. גם אני הייתי בפתיחת המכביה.. =\

NeTa MuFlEtA

New member
היי לך:]../images/Emo217.gif.

גמאני הייתי במכביה:]. אני נטע, בת 16
בורכהבאה!

היי..

קודם כל, ברוך הבא.. דבר שני.. גם אני הופעתי בטקס פתיחת המכבייה שנה שעברה.. איפה את רוקדת?

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאמממ אני רוקדת בסטודיו שֹהם

זה איזה חור באמצע שומקום, אם את מכירה
... איזה סטודיו את?

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo12.gifאכן אכן../images/Emo3.gif

סורי על ה...(איך לקרוא לזה?בורות? טמטום?
) מי זאת?
טל?

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifוואלה,מכירים אותנו?../images/Emo122.gif../images/Emo3.gif

חשבתי שאנחנו סתם סטודיו מעפן
טוב, שיהיה
נחמד להכיר

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifוואלה,את מכירה את אסתי?

היא הייתה האססטנטית של הלהקה שלנו השנה... היא ממש ממש חמודה

למעלה