ברוכה הבאה ואם אני לא טועה, העבירו יום, והפרקים לא משודרים בימי רביעי?
Y yasminale New member 25/10/05 #4 ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif ואם אני לא טועה, העבירו יום, והפרקים לא משודרים בימי רביעי?
T TheCharm New member 26/10/05 #9 צריך לזכור טוב טוב יום רביעי תזכרו תחת הקטגוריה: "היום שגרם לחיסולה של הסדרה".
A AVriL AddiCt New member 26/10/05 #10 ברוכה הבאה../images/Emo24.gifונצל"ש יש מחר ביס סבבה ב1 וחיצ את הסרט סיפור סינדרלה עם צ'אד
E einat6 New member 26/10/05 #11 ברוכה הבאה =]] &שאלה.. כנסו..../images/Emo26.gif מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד את תרגום של פרקים מהעונה ה-3..? אני יודעת שזה לא חוקי לדבר על זה בפורום.. אז בבקשה מי שיודע שישלח לי מסר... תודה =] והמשך חופש נעים..
ברוכה הבאה =]] &שאלה.. כנסו..../images/Emo26.gif מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד את תרגום של פרקים מהעונה ה-3..? אני יודעת שזה לא חוקי לדבר על זה בפורום.. אז בבקשה מי שיודע שישלח לי מסר... תודה =] והמשך חופש נעים..
ק קובי221 New member 26/10/05 #12 כאן: http://www.torec.net/search.asp?search=%EE%E2%F8%F9+%E1%E9%FA%E9 ואם את יכולה לשלוח לי במסר איך את בדיוק מו*** תודה...
כאן: http://www.torec.net/search.asp?search=%EE%E2%F8%F9+%E1%E9%FA%E9 ואם את יכולה לשלוח לי במסר איך את בדיוק מו*** תודה...
N NitsNats© New member 30/10/05 #30 חדשים בפורום ../images/Emo140.gif ברוכים הבאים לכולם והשתלבות מהירה . קראו את הודעת המנהלים ופעלו ע"פ החוקים. אנג'וי!
חדשים בפורום ../images/Emo140.gif ברוכים הבאים לכולם והשתלבות מהירה . קראו את הודעת המנהלים ופעלו ע"פ החוקים. אנג'וי!
S shiroshy New member 30/10/05 #31 חדשדשה כאן אני שיר חדשה כאן מקווה להשתלב... וכן גם אני חושבת שצ'אד מ-ו-ש-ל-ם
T tomeriqo1 New member 31/10/05 #33 שלום היי אני חדש פה ואני חולה על התוכנית!!! אם מישהו רוצה לדבר על כל דבר שקשור לתוכנים או סתם על משו יכול לשלוח לי הודעה
שלום היי אני חדש פה ואני חולה על התוכנית!!! אם מישהו רוצה לדבר על כל דבר שקשור לתוכנים או סתם על משו יכול לשלוח לי הודעה
R r i n a t 1 2 3 New member 31/10/05 #34 ברוכה הבאה!../images/Emo108.gif אני התחלתי לראות ת'תוכנית רק בערוץ 10..... ואני חולה על צ'אדו'ש!!!!... אז... תהנה לך פה ....
ברוכה הבאה!../images/Emo108.gif אני התחלתי לראות ת'תוכנית רק בערוץ 10..... ואני חולה על צ'אדו'ש!!!!... אז... תהנה לך פה ....
H hilary22 New member 31/10/05 #35 חדשה בפורום!!! היי קוראים לי גל ואני חדשה בפורום!!ואני מתה על צ'אד..!!!יש פה חוקים??