חדשים בפורום

GinGerit

New member
שלום ../images/Emo13.gif אפשר להצטרף?

מה קורה? אני אירה, מבאר שבע ואתמול, ממש אתמול סיימתי לראות את העונה השניה! אני לא מאמינה איך אנישים מסיגלים לחכות שהעונה הבאה תגיע לארץ אחרי שהעונה השניה התסיימה ככה? בכל אופן פרקי העונה השלישית כבר מחכים לי, וראיתי פה שרשורים של הפרקים החדשים, כבר מחכה להצטרף אליהם! בטח זה יקרה השבוע. אמ...בפרקים משודרים בארה"ב ביום רביעי? טוב מספיק שטויות! אתם מקבלים אותי?

שלום אני חדשה פה!

שלום לכולם! שמי רעיה ואני חדשה פה... אני חולה על מגרש ביתי ומיוחד על צ'אד. אם בא לכם לדבר אז אני תמיד פה ואם למישהו יש חדשות בקשר לצ'אד אז שלחו לי בקשה!!!!!!

בת7 007

New member
היייי

היי אני בת-7 ואני חדשה פה אני ממש אוהבת מגרש ביתי אבל אין לי יס אז התחלתי לראות עכשיו כמובן כמו הרוב פה בטח אני ממש אוהבת את צ'אד!!!!

miss pufi

New member
שלום שלום

אממ טוב... אני חדשה פה
התחלתי לצפות בסדרה בערוץ עשר... אבל שמתי לב שאתם מדברים פה על פרקים 300 ומעלה... זה אותם פרקים שיש בערוץ עשר? או שאני לא קשורה? חחח

r o c k girl

New member
שלום לכולם=]

אני אור, בלאט. ואני חולה על מגרש ביתי. סדרה טובה.. למרות שאני רואה בערוץ 10.=]

*superstar*

New member
../images/Emo24.gifשלום שלום

אני עדי
אני רק מבקשת לקרוא את חוקי הפורום בהודעת המנהלים. אגב, הפרקים משודרים בימי שלישי בארה"ב.

orangeada

New member
גם אני חדשה../images/Emo9.gif

וגם רק גילתי את הסדרה לפני חודש בערך בערוץ 10 ואני מרגישה לא קשורה:-\ איזה פרק חמוד!

r i n a t 1 2 3

New member
ברוכה הבאה!!!../images/Emo108.gif

אני רינת... אוטוטו בת 14 ... תהני לך פה
.... וקבלי תמונה של צאדו'ש!

גם חדש

אהלן.. נראה לי, שמתכוונים לומר עונה שלישית ואז את הפרק, ככה: 304 הכוונה היא לעונה שלישית פרק 4 ראיתן את הפרק שהיה מקודם ?

LuLiLoPiLaTo1

New member
אולי חדשה../images/Emo13.gif יש ש.ח בערוץ 10 של

"מגרש ביתי"?? פיספסתי את הפרק היום..

r i n a t 1 2 3

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo108.gif

אני רינת.... תהני לך פה..
וגם אני כמובן אוהבת את צ'אד..
..

GinGerit

New member