חדשות...

איפה יש כי אני צריך לתת תשובה לאחות שלי

שווה לי ללכת לספורטק ולשאול את אל שמחשקים שם

אהה ואם אני יודע תידת הכפפות שלי פה בארץ

אז אדע תמידה של כפפת הביסבול או שזה שונה ?

היום

-קרי ווד "על הראדר" של בוסטון. ווד יתאים לתפקיד שבוסטון דמיינו שאריק גנייה ימלא. Risk but high reward...פוטנציאל לאיש אינינג 7-8 דומיננטי אבל גם סיכוי לפציעה וחוסר אפקטיביות. ווד לא נראה לי יגיע לבוסטון, כי לא ממש ברור אם הוא עוזב את הקאבס ואם כן אולי הוא רוצה להיות סטארטר וגם אם לא בטח יש קבוצות שמוכנות שיהיה הקלוזר שלהם. -הקבוצות שמתעניינות בברטולו קולון: וויט סוקס, ג'ייאנטס, קאבס ופיליז וכנראה גם מרינרס. -עדיין לא הכי מבינים למה הדיל בין טוריאלבה למטס התפרק. נראה שהכי סביר שזה בעיה עם הכתף של טוריאלבה (היו לו שם בעבר הקרוב בעיות), כי נשאר רק בדיקת כושר לעשות...עוד אופציה זה שהוא מופיע בדו"ח מיטשל והמטס פתאום גילו את זה... -גם הרוקיז דיברו עם מאט קלמנט. הרשימה היא אריזונה, קנזס וסן דייגו. ההימור הבטוח הוא סן דייגו. -היאנקיז דיברו עם קורדרו למקרה שריברה יעזוב אבל בגלל שנראה שהוא יקבל בקרוב מאוד את ההצעה שלהם, הקשר לא צפוי להימשך (=סט אפ מן...). -הטווינס לא מעוניינים בקורי קוסקי החופשי הטווין הותיק למלא את החור שלהם ב3B. -לא ברור אם המארלינס עוד מעוניינים בטוריאלבה עכשיו. גם הצעה אפשרית מהרוקיז כנראה תהיה רק לשנתיים. -ג'ו היימן: הטווינס הציעו ליוהאן סנטנה הצעה יותר לגיטימית - 5 שנים ו93 מיליון - 18 מיליון ומשהו בשנה. זה עדיין לא צריך להיות קרוב ל150-200 מיליון שיקבל במרקט והוא לא צפוי ממש להתייחס לזה. -כתב האישום נגד בונדס צפוי להעלים איזשהו עניין שהיה לאייז בו. -הריינג'רס דיברו עם סיאטל לגבי בן ברוסרד, הדיבורים לא התקדמו וברוסרד עלול להשתחרר בכלל. -קבוצות מתעניינות יותר ברואנד מאשר האנטר בגלל הבדל המחיר ביניהם: רואנד רוצה 5/60 והאנטר רוצה 6/90. -הקאבס מתעניינים גם בקאז מטסוי וגם בלואיס קסטילו. כבר עדיף להם קסטילו... -הפאדרס עוד לא החליטו אם הם יציעו ARBITRATION למייקל בארט ומייק קמרון. קמרון TYPE B ובארט TYPE A. הסיכון? הם יקבלו ויזכו לחוזה של עוד שנה בקבוצה בהעלאה בשכר... -רג'י סנדרס ישקול לפרוש אם לא ימצא קבוצה מהחוף המערבי - כנראה ג'ייאנטס, דודג'רס או פאדרס. -אז מי הקאצ'ר של המטס? נראה שהם דווקא לא הכי מעוניינים בלה דוקה חזרה וגם לא הכי בבארט או קנדל. מה נשאר? טרייד. רמון הרננדז וליירד הם האפשריות המועדפות, בריאן שניידר ורוני פאולינו גם ברשימה. -האייז מתחילים להיפטר משכר כבר עכשיו עם מרכוס סקוטורו היוטיליטי מאן שנשלח לטורונטו כדי לחסוך כמה מיליונים.הוא נשלח עבור קריסטיאן בל וגראהם גודפרי - לא משהו רציני. -מני אטקה המנג'ר של הנאשינלס נסע להסתכל קצת על אלייזה דיוקס בווינטר בול. -הברייבס וגלווין קרובים לסיכום של שנה ו8 מיליון.

משחק אחד...

הנה הכרטיס (מצורף), הנה הבוקס סקור... אם רק הייתי יכול למצוא כרטיס כזה טוב בפנוואי שעולה 25 דולר...או כרטיס בכלל בפנוואי ל25 דולר
משחק כזה באמצע אוגוסט של השנה היה מביא איזה 1000 אנשים...אבל באותה שנה הג'ייאנטס זכו באליפות הNL (והפסידו בגמר ב7 משחקים) ושנה אחרי פלורידה זכו באליפות אז זה לא היה נורא...היו 11 אלף
לא זוכר יותר מדי מהמשחק...רק את בונדס כשעלה לחבוט (הוא היה ה-סיפור באותם ימים...עונה אחרי שבירת השיא), את הHR של אנקרנסיון, שהפיצ'ר של המארלינס זרק טוב (רק עכשיו אני מבין עד כמה טוב...) ושהיה קצר יחסית למה שהכנתי את עצמי (2:47 שעות). האמת שזה מצחיק להסתכל עכשיו על השמות...לופטון לידאוף לג'ייאנטס...טוריאלבה פתאום...קנט ובונדס מימי שיתוף הפעולה שלהם. במארלינס קסטילו, לי, מילאר, אנקרנסיון, פרסטון ווילסון(
) וכמובן מייק לואל (אפשר להגיד שאני עוקב אחריו שנים
, סה"כ משהתחלתי לראות בייסבול ב2001 אני רואה בעיקר את המשחקים שלו...) - היחיד שלא השיג היט באותו יום. (וסתם כי העלת בי זכרונות) אני גם זוכר את המשחק הראשון של מיגל קבררה במייג'ורס...הוא עלה כזה ב2003 והשדרים דיברו על איך שזה המשחק הראשון שלו וזה...הוא היה איזה 0 מ5 ועלה באינינג ה11 או משהו וחבט ווקאוף 2 ראן HR ענקי לCF. יום אחרי הג'ייאנטס ניצחו את המארלינס באותה תוצאה...כשהפעם ליבאן הרננדז (בתפקיד איי ג'יי ברנט) זרק את השאטאאוט, ג'וליאן טברז(
) בתפקיד ראס אורטיז הרשה 3 ראנס ב7 אינינגים...ממש משחק הפוך.

לא...

כי ישבתי די מאחורי הום פלייט (לא בדיוק...באמצע בין הום לדאגאאוט) אבל גם פאול בול לא נחבט קרוב אפילו...

למעלה