משחק אחד...
הנה הכרטיס (מצורף), הנה ה
בוקס סקור... אם רק הייתי יכול למצוא כרטיס כזה טוב בפנוואי שעולה 25 דולר...או כרטיס בכלל בפנוואי ל25 דולר
משחק כזה באמצע אוגוסט של השנה היה מביא איזה 1000 אנשים...אבל באותה שנה הג'ייאנטס זכו באליפות הNL (והפסידו בגמר ב7 משחקים) ושנה אחרי פלורידה זכו באליפות אז זה לא היה נורא...היו 11 אלף
לא זוכר יותר מדי מהמשחק...רק את בונדס כשעלה לחבוט (הוא היה ה-סיפור באותם ימים...עונה אחרי שבירת השיא), את הHR של אנקרנסיון, שהפיצ'ר של המארלינס זרק טוב (רק עכשיו אני מבין עד כמה טוב...) ושהיה קצר יחסית למה שהכנתי את עצמי (2:47 שעות). האמת שזה מצחיק להסתכל עכשיו על השמות...לופטון לידאוף לג'ייאנטס...טוריאלבה פתאום...קנט ובונדס מימי שיתוף הפעולה שלהם. במארלינס קסטילו, לי, מילאר, אנקרנסיון, פרסטון ווילסון(
) וכמובן מייק לואל (אפשר להגיד שאני עוקב אחריו שנים
, סה"כ משהתחלתי לראות בייסבול ב2001 אני רואה בעיקר את המשחקים שלו...) - היחיד שלא השיג היט באותו יום. (וסתם כי העלת בי זכרונות) אני גם זוכר את המשחק הראשון של מיגל קבררה במייג'ורס...הוא עלה כזה ב2003 והשדרים דיברו על איך שזה המשחק הראשון שלו וזה...הוא היה איזה 0 מ5 ועלה באינינג ה11 או משהו וחבט ווקאוף 2 ראן HR ענקי לCF.
יום אחרי הג'ייאנטס ניצחו את המארלינס באותה תוצאה...כשהפעם ליבאן הרננדז (בתפקיד איי ג'יי ברנט) זרק את השאטאאוט, ג'וליאן טברז(
) בתפקיד ראס אורטיז הרשה 3 ראנס ב7 אינינגים...ממש משחק הפוך.