חדשות...

חדשות...

נתחיל עם עדכון מייק לואל, בתמונה כשהיה אתמול בדיסני וורלד - מקבל את תואר הWS MVP שלו.בוא נחזור על הכל: 7 קבוצות הוזכרו. הברייבס, קארדס, איינג'לס ופיליז כבר הכריזו שהם לא ממש מעוניינים. כנראה שגם היאנקיז, אבל הם לא הכריזו את זה רשמית. רק הדודג'רס לא אמרו בציבור שהם מוציאים את עצמם מהמירוץ. הקבוצה השביעית היא הרד סוקס כמובן, שעדיין עומדים עם הצעה של 3/36 בערך. הדודג'רס אולי ייכנסו למירוץ אם יפסידו את מירוץ קבררה (עם האיינג'לס, אגב ג'ו קרידי הוא תוכנית ב' של 2 הקבוצות), אבל זה עלול להיות מאוחר מדי ולואל יחליט להגיע להחלטה כבר... בתכלס? כרגע נראה שהסיכויים הכי גבוהים שהוא יחזור לבוסטון. הברורס, פאדרס, אסטרוס, איינג'לס ורוקיז הביעו עניין באיגוצ'י. הוא אולי אופציה לא פחות טובה מקסטילו, רק בגלל שיקבל פחות...אם נפרק את זה: ברורס ואיינג'לס - אין חור ב2B, אבל וויקס אולי יעבור לפוזישיין אחר וקנדריק אולי יישלח בטרייד. לקבוצות יש חור אפשרי ב3B (אם ברוון יעבור לאאוטפילד...) אבל איגוצ'י סירב לשחק שם לפיליז, אז זה לא יקרה. פאדרס ורוקיז - חורים ב2B, אפשרות למלא את החור מהקבוצה. אסטרוס - הGM שלהם כבר "הביע עניין" בחצי מהFA. הברייבס עדיין "קרובים" לסיכום עם גלווין. זה ייגמר בימים הקרובים. הסיכום בין איירוד והיאנקיז עלול להימשך קצת זמן לעומת זאת. הסוכן של רואנד אמר שיש 2 צדדים לעניין בין אארון לדודג'רס. קריס בנסון יתחיל לזרוק בקרוב...הוא עוד אחד מהפרוייקטים האלו של השחקנים הפצועים ל2008. המנג'ר של הברורס ביקש מראיין ברוון לקחת 1000 גראונדבולים ביום ב3B בזמן האוף סיזן...איזה כיף. ההתקדמות בREHAB של מארק מולדר מתקדמת "טוב מאוד" לפי הקארדס. האסטרוס וג'ף בלום הגיע לסיכום על חוזה, עדיין לא ברור אם שנה או שנתיים. ריברה פגש את מנג'ר היאנקיז ג'ו ג'ירארדי בDR. ריברה רוצה שנה רביעית או יותר כסף אבל יכול להיות שבקרוב יסתפק ב3/45. דיוויד אקסטיין מחפש כסף "חוליו לוגו" סטייל - 4/36. הברורס וקורדרו לא קרובים לסיכום.

שאלה

ראיתי ילדים משחקים ביסבול אתמול בשבת אז שאלתי מאיפה הפפה והכדור והם אמרו שאבא שלהם הביא מאמריקה ואפשר לקנות כפפה במגה ספורט יש שם בכלל ? ובספורט וטהיימר ? והיה להם כדור גדול כזה מ יש שני סוגים לכדורי בייסבול?

NYMets Man

New member
אין ציוד בייסבול בחנויות "רגילות" בארץ

וכדור בייסבול גדול נקרא סופטבול, הוא גם רך יותר... סופטבול זה כמו בייסבול לבחורות (כדור גדול ורך, מגרש קטן, וכו' וכו')

Bו אני אומר להם זה לא כדור סופטבול והם מתווכח

איתי ולירון אחותי דיברה איתי בטלפון ואמרה לי שאני צריך לדעת תמידה של הכפפה איך יודעים?

NYMets Man

New member
נגיד שהבנתי את מה שרשמת...

הם מתווכחים? שיתווכחו... כדור בייסבול זה כדור בייסבול. אם זה היה גדול אז או שזה היה כדור סופטבול או שזה היה כדור גדול... זה לא כדור בייסבול (בהנחה ואתה יודע איך נראה כדור בייסבול ולא חושב שהגודל שלו זה של כדור פינג פונג) מה המידה? בעקרון עדיף לך לראות מה הכי נוח לך, אבל מידה נורמלית לאדם בוגר היא בערך 12.5-13.5 אינץ'

Orr234

New member
אני אדם בוגר וגודל כפפה

ואני משחק עם שתי כפפות (לפתקידים שונים) אחת 11.5 והשניה 11.75, רק שתחשוב על זה

NYMets Man

New member
לא קטן מדי?

אני עם יד יחסית קטנה, יש לי 12 שיושבת טוב מאוד... אסף בקושי הכניס לשם את היד

זה תלוי בתפקיד וכו'.

והעובדה שאני לא מצליח להכניס אצלך ת'יד לכפפה זה כי הפתח ממש מצומק (זוכר שזה קרה בגלל שבישלת אותה או משהו כזה
) . הכפפה שיש לי והחדשה שקניתי בארה"ב הם 12.5. זה ממש אחלה. מי שקונה 13 + אז זה די סיכון כי אלה בד"כ כפפות של אאוטפילדרים (בגלל הגודל).

Orr234

New member
ממש לא קטנה

תראה את כל האינפלדרים משחקים עם 11.5 - הרעיון הוא שאם אתה יודע שה"הבעיה" שלך היא לא להגיע אל הכדור אלא להוציא אותו מהר מן הכפפה או תחשוה יותר מדויקת של מיקום הכפפה אז עדיף כפפה יותר קטנה. הרי בכל מקרה המיקום לתפוס את הכדור בכפפה הוא בחיבור בין הכיס לכפפה או אולי קצת יותר גבוה, אוט פילדרים צריכים כפפה יותר גדולה כי הם הרבה יותר בתנועה וגם תופסים את הכדור בריצה בניגוד לאיפלדרים. זהו קצת על כפפות וגודלם היום.. :)

אין לי מושג :S

בעיקרון הייתי ממליץ לך לנסות כפפות בחנות או להראות את היד שלך למישהו שמבין שימליץ לך על מידה.

למעלה