חדשות/שמועות

rapgamer4ever

New member
אני מעדיף את הקונסטלציה הנוכחית

על פני להחתים PF כלשהו ואז לבחור מבין הרכזים החלשים רונדו/רוז/קוליסון/נייט.

החתמנו את גורגי ג'נג על 60 מליון השנה, אני לא רואה סיבה להשקיע עוד הון בשחקן שישפר אותנו רק עוד קצת בעמדה. מילסאפ מבוגר מדי, איבאקה בן 27 אבל מרגיש יותר מבוגר ויקח חוזה של 100 מליון. גלינארי יכול להיות תוספת טובה אבל הוא לא מתאים כ-PF פותח כי טאונס לא מספיק טוב בהגנה להחזיק את הצבע בכוחות עצמו.
אם היינו יכולים להשיג אולסטאר אמיתי בעמדה 4 אז היה על מה לדבר.

ofer1732

New member
ג'נג ב-4 ליד באטלר ו-וויניגס זאת בעיה רצינית

אין לך קליעה, טיג בינוני וגם טאונס לא מפצה על זה מספיק, חוץ מזה אם תשתמש בו בעיקר כקלעי אתה מפספס המון מהיכולות שלו.
העובדה שג'נג מקבל משכורת כמו שחקן חמישיה לא אומרת שאתה לא צריך לחפש שדרוג, הקליעה והריווח ופתיחת הצבע לחדירות של וויניגס ובאטלר שגאלינרי יתן לך תתרום הרבה יותר מאשר ההגנה שלו תפגע ואני לא חושב שאיבקה יעלה 100M אחרי העונה החלשה שנתן (מסכים לגבי מילסאפ - הוא בן 100 וידרוש מקס, לא הייתי נוגע בו עם מקל).

חמישיה של רוביו-באטלר-וויניגס-גאלינארי/איבקה-טאונס לדעתי הייתה יכולה להיות עדיפה בהרבה על מה שיש עכשיו ואם ת'יבודו לא היה נותן את האקסטנשן המוגזם לג'נג' אז בכלל המצב היה מעולה, הייתם יכולים לשדרג את שתי העמדות הבעייתיות ולהעמיד חמישיה באמת מפחידה.

rapgamer4ever

New member
נכון זה החיסרון העיקרי בטרייד על באטלר

החמישייה שלנו מלאה בקלעים לא רעים אבל גם לא טובים.
&nbsp
גורגי ג'נג לא נגר, הוא קולע ב-80% מהעונשין ויש לו יד טובה מלונג 2. השאיפה שהוא ישפר את הטווח ויוכל לקלוע מהפינות באחוזים סבבה, לדעתי זה פרקטי בשבילו בדיוק כמו שאיבאקה עשה. בעונה האחרונה ג'נג קלע ב-43% מטווח של 16 פיט ועד קשת השלוש, זה יפה.
&nbsp
אני בעד שדרוג בעמדה של ג'נג אבל אין פה אפשרויות טובות. איבאקה דועך ויקר, נראה האם יקבל חוזה של 25M לעונה. אני מהמר שכן.
&nbsp
לגבי גלינארי לדעתי אתה לא מכיר את חומרת הבעיה. ג'נג הוא הנוכחות העיקרית שלנו בהגנה על הצבע שהיא גם ככה לא מספיק טובה. טאונס יכול להתפתח לסנטר הגנתי טוב אבל כרגע הוא לא שם. הרכב עם גלינארי בעמדה 4 יהיה מפחיד בהתקפה אבל גם בהגנה כי נחטוף כמות משוגעת של נקודות בצבע.
&nbsp
רק לציין שבעונה שעברה הייתה לנו התקפה יחסית טובה והגנה גרועה. יש לנו המון כישרון התקפי ואני נוטה לחשוב שנהיה טופ 10 בתחום אפילו בלי ריווח אידיאלי. האתגר שלנו יהיה להעמיד הגנה ממוצעת, אם זה יקרה יש פלייאוף.

picki23

New member
הוולבס סתומים, הג'אז יצאו נשכרים וסאן אנטוניו בהיי

הוולבס הפסידו שחקן הגנתי טוב ורכז ששיחק בצורה טובה אחרי האולסטאר וקיבלו במקום שחקן שלא מסוגל לשחק הגנה מול רכזים גדולים ממנו. סורי אבל טיג לא רכז מספיק טוב בשביל להעלות את מינסוטה לפלייאוף, למזלם (או בזכותם) יש להם את ג'ימי באטלר, וויגינס וטאונס שיכולים לעלות אותם לפלייאוף. אני לא רואה שום דרך בה רוביו פחות טוב מטיג.

לעומת זאת הג'אז לא הפסידו רכז והשאירו מזרן למקרה שהיוורד יפיל אותם מהגג.

וסן אנטוניו יכולים לקבל בברכה את ג'ורג' היל... (אם ירצו)

rapgamer4ever

New member
טיג יותר טוב מרוביו כסקורר וכקלעי 3

טיג מהיר וזריז, הוא מצליח להגיע לאיזור הסל ולסיים שם. לשם השוואה הוא לקח פי 3 זריקות לעומת רוביו מטווח של 10 פיט ומטה.
ריקי למד לסחוט עבירות בעונה שעברה אבל טיג עדיין מגיע לעונשין יותר ממנו.

בקליעה מ-3 רוביו חלש, טיג בינוני. אולם חלק ניכר מהשלשות של טיג הן בעלייה מכדרור כשעוברים לו מתחת לחסימה, אני מקווה שהוא יקלע באחוזים טובים set shots מהסוג שרוביו היה מקבל פנוי.

רוביו יותר טוב ממנו כמוסר וכפליימייקר. לדעתי לא יהיה נכון לתת משקל רב לסטרץ' של רוביו אחרי האולסטאר, עם כמה שהסטרץ' הזה היה מרשים.

כמובן שאין ציפייה מטיג "להעלות אותנו לפלייאוף", הוא בסך הכל האופציה הרביעית בהתקפה ושחקן הגנה סולידי.

picki23

New member
הגנתית נוצרת פה בעיה מטרידה

התקפית - לוולבס זו החתמה טובה.

הגנתית - אם אני מול מינסוטה, אני לוקח פורוורד ומערב את טיג בפיק אנד רול. הוא יותר חלש מרוביו בקטע הזה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הלייקרס פעילים

עד עכשיו הם יצרו קשר עם רונדו, איגואדלה ומקלמור.
&nbsp
&nbsp

Anfield

New member
עד כמה טוב פול ג'ורג'?

שנה שעברה דירגתם אותו מעל הארדן, מקום 7 בליגה.
אם זה נכון אני אמור לצפות לחצי גמר/גמר מערב עד שעפים לגולדן לא?

OrEl74

Well-known member
מנהל
הוא לא דוראנט

ולפחות לפי מה שהוא אמר לאינדיאנה, הוא מתכוון לחתום בלייקרס בעונה הבאה אז אם לסמוך על זה, הוא לא מתכוומ להישאר באוקלהומה ולכן גם אי אפשר לדעת מה רמת ההשקעה שתקבל ממנו.
ובכל מקרה בהרכב הנוכחי, הם לא שווים יותר מסיבוב שני במערב

rapgamer4ever

New member
לא דירגנו את הארדן נכון

לדעתי יש 6 שחקנים בליגה שהם ברמה הגבוהה ביותר: לברון, קרי, דוראנט, קוואי, ווסטברוק והארדן.
מאחוריהם יש סופרסטארים דרג ב' ופול ג'ורג' אחד הטובים בחבורה הזאת לדעתי.

rapgamer4ever

New member
אני מתעורר לטירוף!! ברייקדאון של מה שקרה פה:

1. פול ג'ורג' באוקלהומה:
צעד חכם של פרסטי. הוא בדיוק החתים את אולדיפו לחוזה שעלול להתברר כאוברפיי. סאבוניס סיים עונת רוקי חלשה.
אני לא בטוח שפול ג'ורג' ישאר באוקלהומה בהמשך אבל זה מקרה קלאסי של low risk high reward. בינתיים אוהדי אוקלהומה יכולים להתרגש לקראת העונה הקרובה ולהינות משני שחקנים טופ 10 בקבוצה שלהם.

אינדיאנה יצאו טמבלים לדעתי. יכול להיות שהיה שם משהו אישי עם דני איינג' כי לפי דיווחים בוסטון שמו להם הצעות יותר טובות על השולחן. זה גם הגיוני כי אינדיאנה קיבלה כרגע עבור פול ג'ורג' חבילה שסביר להניח שלא תניב לה הופעת אולסטאר אחת בקריירה. אולי מעורבת שם בחירת דראפט שעוד לא שמענו עליה.

בצד המפסיד אפשר לסמן גם את דני איינג' שלא הצליח להוציא לפועל את העסקה. בדומה למקרה כריס פול הרף לטרייד היה נמוך, יכול להיות שאיינג' לא מספיק בעניינים או לא מספיק אגרסיבי וכל הכוכבים עוברים מבלי לחכות לקבוצה שיכולה להגיש את הצעות הטרייד הכי טובות.

מבחינה מקצועית אוקלהומה עולה מדרגה. היא מקבלת סופרסטאר אמיתי שיודע לעשות הכל על המגרש. הוא יוריד מווסטברוק נטל התקפי כיוצר, יקלע מבחוץ יותר טוב מכל שחקן בסגל וייצור מפלצת הגנתית דו ראשית לצד רוברסון.
הת'אנדרס משפרים עמדות לטופ 4 במערב- לצד גולדן, יוסטון והספרס. הם צריכים לצפות לעבור סיבוב פלייאוף כאשר התקרה שלהם היא גמר מערב. לשאלתך אנפילד הסיכוי לאליפות קלוש בעיני. אפילו אם ג'ורג' ישתלב בצורה מושלמת אתם לא תעברו את גולדן וברמה התיאורטית גם לא את קליבלנד. אבל אתה תהנה מאחד הצמדים הטובים בליגה ותקווה לעונה סופר-מוצלחת שתשפר את סיכויי ההישארות של ג'ורג' בקבוצה.

אינדיאנה הולכת לפגוש חזק את הלוטרי.

עוד נקודה למחשבה היא שהסופרסטארים לא מפסיקים לנהור למערב. ללברון היו 3 סגנים במזרח: ג'ורג', באטלר ויאניס. שניים מהם כבר בקונפרנס השני.

2. רוביו בטרייד ליוטה, ג'ף טיג חותם במינסוטה:
נתחיל מהשורה התחתונה: התעוררתי למצב יותר טוב מזה שהלכתי לישון בו.
בהתחלה נחשפתי לטרייד ששולח את רוביו ליוטה ודאגתי שמא ת'יבס ירדוף אחר פרי אייג'נטס יקרים ומבוגרים כמו לאורי או ג'ורג' היל בני ה-31.
שמחתי לראות שזה ג'ף טיג בן ה-29 ולא פחות שמחתי על החוזה ל-3 שנים. כלומר אנחנו מקבלים אותו לשיא הקריירה. 57 מליון ל-3 שנים זה סכום מכובד, אולי טיפה יקר אבל שווה את זה בהתחשב באורך החוזה. לרוביו שילמנו 14 לעונה, שווה להוסיף 5 מליון ולהביא את טיג שהוא במינימום ברמה של רוביו ועדיף על פניו כקלעי וכפינישר בצבע.
בנוסף קיבלנו בחירת סיבוב ראשון ב-2018 שהיא קצת חתול בשק. מדוע? כי יוטה העבירה לנו בחירה של אוקלהומה שברגע הטרייד הייתה צפויה להיות באיזור של 15-18, לג'אז כנראה היה inside information לטרייד של PG לOKC שהוריד את ערך הבחירה לסוף הסיבוב הראשון.
כך או כך אני מרוצה, קיבלנו רכז שמתאים יותר לסגל מבלי להתחייב לחוזה לא נוח. הבחירה של אוקלהומה היא ה-cherry on top.

את הצד של יוטה אני יכול להבין אבל אני לא מאוד אוהב. בתכלס הם מנסים להשאיר את היוורד, לכן הם החליפו את הרכז שהם מאבדים (היל) ברכז סולידי אחר שנותן להם צ'אנס להתחרות. רוביו הוא שנמוך לעומת היל, בפרט במארג הקבוצתי ביוטה. כרגע יש וייב שהיוורד הולך לעזוב (כך אני מקווה, שיעבור למזרח לשם שינוי). אם היוורד אכן יעזוב אז יוטה נדפקה שהעבירה לנו את בחירת הדראפט של אוקלהומה, היא יכלה לשמור עליה ולהביא רכז בקליבר של רוביו מהשוק החופשי.

3. בלייק גריפין: 172 מליון ל-5 שנים בקליפרס:
אני במקום הקליפרס הייתי מפחד לתת לו חוזה כזה. מפחד מספיק בכדי לא לתת לו. הוא אמנם בן 28 אבל עבר פציעות משמעותיות ונמצא מעבר לשיא הקריירה, זה קצת מרגיש כמו שחקן בן 30 שחתום ל-5 שנים. גריפין לטעמי כבר לא שחקן טופ 20 בליגה. הוא יעשה הכל בקליפרס וידפוק סטט' אבל אני בספק האם זה יספיק להם לפלייאוף. במקרה הטוב למקום 7-8. במקרה הרע זו תהיה קבוצת לוטרי שתשלם 35 מליון דולר לכוכב שלה.
אם התוצר הסופי של הקליפרס הוא אוסף של גארדים בינוניים (בוורלי, לו וויליאמס, ג'מאל, ריברס) ושני ביג מן מובילים (גריפין, דאנדרה) אני כבר מעדיף לוותר על גריפין וללכת לריבילד.
בכל מקרה אני מסמן את הקליפרס כקבוצה שיכולה ליפול מהפלייאוף ולעשות מקום לוולבס.

4. קרי חותם על 200 מליון דולר:
החוזה היקר בהיסטוריה של הליגה. רם כמו שאתה רואה הוא לא עשה להם הנחת בית. היה אנדרפייד כל הקריירה והוסכם שיקח את המקסימום ושדוראנט יקצץ במשכורת.
ליווינגסטון גם חתם על משכורת יחסית נוחה והווריורס בדרך לשמור על הגרעין שלהם. האתגר הראשי יהיה איגודאלה.

5. פטי מילס בספרס: 50 מיל ל-4 שנים:
חוזה ספרסי נוח אבל אני קצת מאוכזב שהם לא חיפשו להשתדרג בעמדה. אם ג'ורג' היל עוזב את יוטה אין מקום יותר קלאסי שיחתום בו מאשר סאן אנטוניו. עכשיו אין להם מקום בתקרה להביא שחקן בקליבר גבוה.

6. עוד בקטנה:
טוני סנל- 46 מליון ל-4 עונות: לא זול אבל חוזה סביר. הוא מתפתח לשחקן 3&D ששיקאגו לא הצליחה לפתח.
ננה ביוסטון, 15 מליון ל-4 עונות: סחתיין, הצליחו לשמור עליו במשכורת שנתית זולה. הוא זקן אבל עדיין פרודקטיבי, בטח יחסית לשכר.
מינסוטה מחזרת אחר מילסאפ: לא התייחסתי פה לשמועות אבל במקרה של הוולבס אמשיך בקו החרדתי של לא לסמוך על ת'יבודו ולהיות מופתע לטובה מאשר לרעה. אז ככה: מילסאפ בן 32 ואין לנו מקום בתקרה. מה שאני לא רוצה שיקרה הוא חוזה רב שנתי למילסאפ שידעך במהלכו. אני גם לא רוצה לשלם את בחירת הדראפט שקיבלנו כדי שקבוצה כלשהי תעשה סלארי דאמפ לפקוביץ', מה שיאפשר לנו ליצור מקום בתקרה.
מצד שני גם לא הייתי רוצה לראות את מילסאפ בדנבר, הוא ממש מתאים להם וזו קבוצה שתאבק איתנו על מקום בפלייאוף.

Roeiii1

New member
טרייד אדיר לאוקלהומה

אז כן שמשווים בין ג'ורג לדוראנט ולקבוצה שהייתה לו אז באוקלהומה , אפשר להיות די סקפטיים לגבי הצלחה של הקבוצה הזאת

אבל עדיין הם הביאו סופרסטאר ושחקן שמתאים בול לאוקלהומה , נפטרו מהחוזה הענק של אולדיפו שהיה פשוט זוועה , עכשיו לאוקלהומה יש 2 סופרסטארים בשיא שלהם.
לא יודע אם ג'ורג ימשיך אחרי העונה הזאת , אני לא חושב שהוא יעבור ללייקרס כי לדעתי ה"פרוייקט" שלהם יכשל

זה גם מהלך חכם של פול ג'ורג' בנוגע ללייקרס

לבדוק קודם כל איך הם יתפקדו בעונה הקרובה מאשר להגיע אליהם עכשיו.
נמנע מאפשרות של להכניס ראש בריא למיטה חולה

OrEl74

Well-known member
מנהל
הולידי נשאר בניו אורלינס

126 מליון ל-5 עונות
&nbsp
לעזאזל, בחרתי במקצוע הלא נכון!

עוד לא מאוחר. לא, באמת.

בנובמבר ברטולו קולון חתם עם אטלנטה ברייבס [בייסבול] על עונה אחת תמורת 12.5 מיליון דולר בגיל 44 ובמשקל 130 ק"ג! ואחרי שכבר נתפס לפני כ-4 שנים על שימוש בחומרים אסורים!

הניסוי החברתי של שילוב קשישים בחוגים של הנכדים שלהם לא עבד, וכבר החודש, לאחר חודשיים בלבד לתוך העונה ויכולת לא טובה, שוחרר. וכל הכסף מובטח לו.

אם אתה רציני, אסדר לך טרייאאוט בניקס. האמן לי, כל מה שתעשה על המגרש, גרוע ככל שזה יהיה, יתגמד מול הכשלון המערכתי. ואם דברים לא יעבדו תמיד תוכל לחזור לישראל כ"ליגיונר". אבל שים לב שאם אני מייצג אותך, אני לוקח 25% עמלת תיווך. לא שווה לי לספסר אותך לג'נרל - מנג'רים בשביל פחות מזה, תבין אותי, גם אני צריך לאכול.

rapgamer4ever

New member
בהחלט... אטלנטה, אינדיאנה ושיקאגו יפנו את מקומן

שלושת הפייבוריטיות לעלות הן שארלוט, דטרויט ומיאמי אבל הייתי מסמן את פילדלפיה כרביעית בתור.

אני מקווה שהיוורד יעבור לבוסטון. שיאזן טיפה את מעבר הכוכבים, הוא הולך להיבחר שם לאולסטאר כל שנה. ושיפנה את המקום של יוטה מהפלייאוף.

הולך להיות הרבה all star snubs במערב עונה הקרובה

מסכן לילארד, עוד עונה בלי אולסטאר X:

למעלה