חדשות/שמועות

מור תור

New member

ושוב לברון ישייט לגמר

ושום מילה על החוזה שנתנו בשיקגו? חחח

כריסטיאנו פליציו חותם ל-32 מיל על 4.
&nbsp
נשבע שאורן חזן היה עושה שם עבודה טובה יותר.

picki23

New member
דווקא חוזה סבבה

פליסיו רים פרוטקטור. - לא מצוין אבל ממש לא זבל.

לביומבו יש 17 מליון לעונה אתה חושב שההפרש שלהם שווה 9 ?

תן לבן אדם קצת כסף, 8 מליון זה נמוך ביחס לחוזים היום

ביומבו בעונת הרוקי בגיל 19 כבר היה על כמעט 3חס' PER36

פאליסיו הוא שחקן אנונימי לרוב, שלא משחק יותר מ-15דק' למשחק ולא פתח באף משחק אשתקד.
&nbsp
זו סתם החלטה תמוהה, ואין טעם גם להשוות לשחקן שהוא די אוברפיי כדי להצדיק החלטה אחרת.
&nbsp
וזה מצטרף לעוד החלטות תמוהות ששיקגו עושים בקיץ הזה.

picki23

New member
תעזוב את עונת הרוקי שלו

ב PER36 עכשיו פליסיו יותר טוב ממנו כמעט בכל פרמטר סטט', וביומבו מגביל את יריביו בצבע ל0.5 נק' פחות - כלומר לא משמעותי.

אתה מוזמן להסתכל על זה איך שאתה רוצה אבל רים פרוטקטורים עולים הרבה בימינו ואם אתה צריך למכור בית שלא באמת שווה 2 מליון אבל הוא עלה לך 2 מליון אתה תמכור אותו ב2 מליון. זה אותו דבר רק יותר טוב. פליסיו הוא רים פרוטקטור ממוצע ב NBA ו8 מליון לעונה זה חוזה זול לרים פרוטקטור ממוצע

הוא לא ממוצע

הוא שחקן עונה שניה שכמעט ולא רואה מגרש.
&nbsp
ברור שתיקח את העונה הכי גרוע של ביומבו ותעשה ממנה הכלל, שהם בני אותו גיל אגב, רק אחד עם 5 שנים בליגה.
&nbsp
ואיך בדיוק הגעת לזה שבPER36 הוא עולה עליו בכל פרמטר..
&nbsp
PER36 העונה יש לו חצי חסימה למשחק.. מול שחקן של חסימה וחצי ב-20דק'..
&nbsp
&nbsp
דווין דדמון אולי נופל לתיאור הזה של "ממוצע"..
&nbsp
&nbsp
הוא אולי האסל פלייר, אבל לא הוכיח שום דבר מעבר לכך וגם לא קיבל את ההזדמנות(מסיבה מסוימת, אף לא פתיחה אחת אשתקד), והשכר שלו ב-2016 מעיד על כך (500K)
&nbsp
לא רואה בו שום דבר שהצדיק קפיצה ב7.5 מיליון מעבר לכך ששיקגו כנראה הולכת לריבילדינג
&nbsp

picki23

New member
לא בדקתי מה העונה הכי גרועה של ביומבו

למה שאני אשווה סטט של אשתקד אם אני יכול להשוות סטט עכשיו?

ראית פעם את פליסיו משחק שהוא נראה לך כ"כ גרוע ?

לצערי יצא לי לראות אותו משחק כמה פעמים בשנתיים האחרונות ובכל פעם שהוא עלה למגרש הוא היה בסדר גמור.

אולי הטרייד עם OKC היה בכלל בעל אופי אסטרטגי?

לפי הכדור הכתום:
"שמועות לפיהן אינדיאנה ושיקגו למרות הצעות מפתות יותר מבוסטון וקליבלנד העדיפו את הטריידים שהתרחשו, כדי לא לחזק יריבות במזרח. ההצעה של בוסטון הייתה קראודר, שחקן חמישייה נוסף (ככל הנראה בראדלי) ו-3 בחירות סיבוב ראשון כולל של ברוקלין והלייקרס (איינג' התנגד רק להוספה של בראון).
גם של קליבלנד על פי הדיווחים הייתה טובה יותר משל הת'אנדר או מינסוטה בשני המקרים. "

לא הבנתי את ההיגיון

קודם כל היגיון ושיקגו לא מסתדרים בכל מקרה. אין בפרנצ'ייז הזה שום ניהול הגיוני כבר כמה שנים.
לגבי אינדיאנה - לא לחזק יריבות במזרח? גם ככה היריבות במזרח גדולות עליה עכשיו בכמה מידות אחרי הטרייד. אז מזה משנה? אם הם יכלו לקבל את קווין לאב או מישהו בסגנון לפחות הם היו מתחזקים קצת לעומת מה שנשאר מהם עכשיו.

Cade Foster

New member
נשמע כמו פייק ניוז קלאסי וגם כתבתי את זה שם

אפשר לחשוב שאינדיאנה מתישהו בעתיד הקרוב אמורה להתחרות מול בוסטון על משהו.

נכון מה שאני חשבתי גם

אבל זה לא מסביר את ההעדפה של OKC על מה שבוסטון יכלו לתת לאינדי, ואם נשאיר את השחקנים בצד, זה בעיקר הרבה בדראפט.

לא קשה לבוסטון לנפק הצעה טובה יותר מסאבוניס ואולדיפו

במיוחד בהתחשב בעובדה שהטרייד נעשה איך שנפתח מועד ההעברות בערך, משמע, לא באמת ניסו לייצר משא ומתן.
&nbsp
אני לא מבין על מה הדיון כרגע, הרי ברור שיש פה משהו מעבר, פייק ניוז או לא.
אולי אינדיאנה לא רצו לקחת את הסיכון שPG יוותר על הרפתקאות בלייקרס ויאריך חוזה בבוסטון?

FrecCo

Active member
הולי שיט לא קראתי חדשות יותר מ24 שעות ביום הכי חשוב של הקיץ

פול ג'ורג' דה פאק!!
טיג במינסוטה!? לפי איך שהוא נראה באינדיאנה- סורי ראפ, אני לוקח חזרה את ההזמנה שלך לפלייאוף שנה הבאה

עוד לא הספקתי לקרוא הכל, הייתי חייב לכתוב הודעה
*רץ לבדוק את מי החתמנו*

OrEl74

Well-known member
מנהל
2 החתמות בקטנה

מייקל קארטר וויליאמס חתם בשארלוט לעונה אחת על חוזה מגוכח של 2.7 מליון.
אמיר גונסון חתם בפילדלפיה לעונה אחת תמורת 11 מליון.

OrEl74

Well-known member
מנהל
גולדן מציעים לאיגואדלה 45 מליון ל 3 עונות

עוד לפני הפרסום הזה, איגי היטל את הפגישות שלו עם הקבוצות האחרות ועושה רושם שהוא נשאר בגולדן.
אגב, גם דיוויד ווסט נשאר לעוד עינה וצפוי לפרוש בסיומה.

למעלה