חדשות/שמועות

ofer1732

New member
עוד משהו, זה ממשיך את מגמת ההתחזקות של המערב

ג'ורג' ובאטלר עוברים השבוע מהמזרח למערב ולפי מספר שמועות גם מילסאפ בעקבותיהם, לפי ESPN רק שחקן אחד מתוך 14 המובילים שנה שעברה משחק במזרח.
זה כמו שתי ליגות נפרדות מבחינת הרמה ולדעתי הליגה חייבת לבטל את הקונפרנסים, זה כבר באמת נהיה מגוחך.

OrEl74

Well-known member
מנהל
מגוחך זאת לא מילה

לברון יכול לעלות לבד למגרש מול חמישה ועדיין להגיע לגמר

rapgamer4ever

New member
תיקון- אוקלהומה מבטיחה שבחירת הדראפט מוגנת הלוטרי שלה

דוקא תועבר השנה. כי היא לא תסיים בלוטרי.

ofer1732

New member
אופס, אתה צודק

88nothing

Active member
טרייד טוב לשני הצדדים

אינדי:
אני ממש לא מאמין שבוסטון הציעו להם את קראודר, ברדלי ו3 בחירות, אפילו לא קרוב...
אולדיפו על 21M לעונה לעוד 4 עונות זה סביר מאוד, חוזה של סה"כ 22% מהתקרה לשחקן שיכול עוד להתפתח לאולסטאר.
לאינדי אין התחייבויות לטווח הארוך, חוץ ממילס טרנר שזאת התחייבות מצויינת.
עוד טרייד שבהחלט ניתן לביצוע: לשלוח את יאנג ו\או מונטי אליס יהפוך אותם לקבוצה שמתמודדת על הבחירות הגבוהות בדראפט, או יאפשר להם להחתים שחקן מוכח יותר בעתיד.

OKC:
חוסכים כסף העונה.
מאמין שיצליחו להשאיר את ג'ורג' שנה הבאה.
מול קבוצה עם סטיבן אדאמס בצבע ראסל, ג'ורג' ורוברסון יהיה מאוד קשה לעשות סל.

Cade Foster

New member
די מאכזב

לא מבין מה בער לשלוח אותו ב1.7 במקום לחכות לקבוצות שיעשו מהלכים נואשים.
&nbsp
אני מקבל את הרושם שזה איזשהו עיקרון באינדיאנה שחייב להיות home grown אחד לפחות בכל נקודה. ג'ף טיג כנראה הודיע שהוא עוזב אז הזדרזו להביא את אולדיפו.

rapgamer4ever

New member
שאלה

איך אתה מעריך את ההגנה של ג'ף טיג בהשוואה לרכזים אחרים?

Cade Foster

New member
שנמוך לעומת רוביו

ומתחת לממוצע בסך הכל. הוא איפשהו באזור של דרק רוז.

picki23

New member
תראה, ככה או ככה היה פה הימור

השאלה איפה היית מפסיד יותר.

קווין לאב הייתה ונשארה אופציה - לא רצו את קווין לאב כי החוזה שלו ארוך שמן/ לא ראו בו מוביל/ לא היה בזה יותר מדי עתיד.

העניין שמה שהם קיבלו עכשיו היה הרבה יותר נמוך. אני מאמין שהקאבס פחדו לעשות את הטרייד עם קווין לאב אם הם לא מקבלים משהו שהוא יותר מרק פול ג'ורג' ( לא מבחינת ערך אלא מבחינת נכסים של ממש ) , אבל אינני אומר את זה בידיעה.

זו הייתה הצעה הרבה פחות טובה מג'וליוס ראנדל וקלארקסון שהציעו עבורו...

וההימור הוא כזה - אם אני מוכר עכשיו, אני מקבל יותר מבטרייד דדליין או לא? בעייתי, איך מודדים כזה דבר? אני מאמין שמי שסגר את העסקה הסתכל על בוגי, ראה שהשוק לא עף עליו ובנוסף, הבין שאף אחד לא ירצה את ג'ורג' להשכרה של חצי שנה, מה גם שכפי שאליקו ציין, זכויות הבירד לא שוות הרבה אם לא נכנסת ל All _ Team כי מעבר לחוזה השמן המוגדל שבא עם הבירדס (שבתכלס מחיה ב LA ולהיות הפנים של הלייקרס יכניסו לך יותר מבחינת שוק), הוא יכול לחתום ל200 מליון ד', וזה מתקיים אם נכנסת ל all nba team . מה הסיכויים של קבוצה שלא מקבלת אותו מראש להפוך את האינטגרציה בקבוצה לחלקה + להכניס אותו לרשימת all nba ? נמוכים יותר כנראה ולכן המחיר שלו יורד אם זה לא בדלתא שלושה חודשים לפני תחילת עונה.

אז למה ב 1.7 ?

כמה פרי אייג'נטס נשארים מחוסרי עבודה לא ב1.7 ? גם הקטנים.. הוא צריך להרכיב קבוצה סבירה לאוהדים באינדי, מיילס טרנר לא מספיק מסריח בשביל שהקבוצה הזאת תהיה התחתית של התחתית.

למען האמת אני גם לא מאמין שיש קשר לטיג. אולדיפו לא רכז בשום צורה, ניסו את זה באורלנדו ולא הלך לו וזה בלם גם את ההתפתחות שלו, שגם ככה לא הייתה צפויה להיות גדולה בהנתן גילו ואיך שהוא הגיע מ אינדיאנה (מכללה) .

השאלה היא - למה לא לקחת את ההצעה של בוסטון?

Cade Foster

New member
איזו הצעה של בוסטון?

השמועות האלה על בחירה של ברוקלין + בראדלי + קראודר? אני לא מאמין לזה אפילו לרבע שניה ואפילו אם ווג' ישבע לי שאיינג' כיתב אותו במייל שהוא שלח לפריצ'ארד. אם הדיווח הזה נכון הוא צריך לעוף על טיל ולא מעניין אותי שהוא הרגע קיבל את התפקיד. זה גורם לטרייד על הארדן להראות בסדר אפילו בדיעבד.
&nbsp
לגבי אולדיפו אין קשר לעמדה. אולדיפו שיחק באוניברסיטת אינדיאנה שהיא קודש הקודשים של הכדורסל במדינה. הקהל משוגע עליו. אמרתי את זה בכלל בחצי הלצה... אם יתברר שזה באמת היה שיקול בהחלטה אז המצב שלנו קטסטרופה בלי שום קשר לג'ורג' - יש לנו פשוט דחלילים שם למעלה.

myway23

Active member
בוסטון לא הציעו את זה *עכשיו*

הם הציעו את זה כשבירד היה בתפקיד, לפני הטרייד דדליין (פברואר כמדומני).
ההצעה כרגע לפי מה שאומרים זה משהו כמו 3 בחירות דראפט סיבוב ראשון (אבל לא הבחירות ה"טובות") וקראודר וסמארט.
&nbsp
אני אישית לוקח כל יום את קראודר וסמארט *בלבד* מאשר אולדיפו וסבוניס.

OrEl74

Well-known member
מנהל
ו....התחלנו

סטף קרי חותם בגולדן על 201 מליון ל-5 עונות.
&nbsp
גם ליוונגסטון חותם מחדש בגולדן על 24 מליון ל-3 עונות.
&nbsp
ג'ף טיג במינסוטה 57 מליון ל-3 עונות.
&nbsp
הספרס מאריכים חוזה לפאטי מילס תמרת 50 מליון ל-4 עונות.
&nbsp
טוני סנל מאריך חוזה במילווקי - 46 מליון ל- עונות.
&nbsp
הבולס מחתימים אל פלאסיו ל-4 עונות תמורת 32 מליון.
&nbsp
יוסטון סוגרים עם ננה על 15 מליון ל-4 עונות.
&nbsp
דנבר ומינסוטה מחזרות אחרי מילסאפ.
&nbsp
ג'י ג'י רדיק יפגש עם נציגים מהסיקסרס.
&nbsp
&nbsp

OrEl74

Well-known member
מנהל
עכשיו אני קולט!! פאקינג 40 מליון לעונה לקרי!

אחרי שלוש העונות האחרונות

היו שולחים אסטרונאוטים לירח בשביל להביא לו חתיכה, אם היה מבקש.

ofer1732

New member
חוזה מוגזם לטיג

שחקן טוב שבהחלט הולך לשפר אותם בהתקפה אבל הוא לא שווה 19M כפול 3, בטח לא בשוק הזה שבו לאף אחד אין קאפ ספייס ויש מיליון רכזים בשוק כולל כמה שעדיפים עליו בהרבה (הולידיי, לאורי, היל).

החתמה טובה של יוסטון, ננה לא יכול לשחק הרבה דקות אבל בשביל תפקיד של 20 דקות מהספסל הוא מעולה, הם גם מחתימים אותו באמצעות זכויות ה-non bird ולא פוגעים בexceptions שלהם אז זה לא ימנע מהם החתמות אחרות הקיץ.

rapgamer4ever

New member
הולידיי לא עדיף על טיג

לאורי יחתום כנראה ל-5 עונות בטורונטו והיל גם ירצה חוזה ל-4 עונות. באקלים הזה אני ממש בסדר עם להחתים את טיג שהוא הצעיר והבריא מביניהם ולא יתקע אותך בסוף החוזה עם אוברפיי מוגזם.
היה אפשר לחסוך כמה מליונים אבל לחוזה קצר הטווח יש משמעות (מה שמפריע לי בעיקר הוא ה-player option בעונה השלישית).

ofer1732

New member
הולידיי שומר יותר טוב, קלעי יותר טוב וצעיר יותר

הוא מופיע לפני טיג בכל דירוג שראיתי וההערכה הכללית אליו היא יותר כשחקן שני בקבוצה או 3 בקבוצה באמת טובה בעוד טיג הוא שחקן חמישיה טוב.

מבין את החששות לגבי לאורי והיל הקשישים, גם אני לא הייתי מתלהב מלהחתים שחקן בן 31 לארבע שנים, השאלה היא כמה זה היה עולה להם והאם מיני הייתה נאלצת לתת חוזה ל-4 שנים.

היל ירצה באמת חוזה ל-4 שנים(אגב הוא דחה שנה שעברה הצעה של 89M ל-3 שנים מיוטה) אבל זה לא אומר שהוא יקבל אותו, יוטה לא היססו לעבור הלאה לרכז חדש לנוכח הדרישות המגוכחות שלו ואני לא בטוח שיותר מדי קבוצות יקפצו על הזדמנות לשלם לו כמו לכוכב בגיל 35, במיוחד לנוכח סימני השאלה הבריאותיים והעובדה שרק בעונה האחרונה הוא הגיע באמת לרמה שהוא בה היום ולא בטוח שהוא באמת כזה טוב.
לאורי כפי שאמרת ירצה חוזה ל-5 וגם לגביו יש סימני שאלה, טורונטו לא קונטנדרים והם גם לא הולכים להיות קונטנדרים עם הcore הזה, האם הם ירצו לתת 200M לשחקן בן 31 כשיש להם כבר עכשיו פיירול יקר?

השוק הרבה יותר team friendly מאשר היה צפוי, התקרה נמוכה יותר (99M לעומת 108M שהעריכו בהתחלה) ולמעט קבוצות יש קאפספייס אחרי הביזבוזים של הקיץ שעבר.

שוק הרכזים רווי בשחקנים חופשיים מכל הרמות, החל מכוכבים כמו לאורי, דרך הולידיי, היל וטיג ועד מחליפים/סטארטרים בקבוצות פח כמו רונדו ורוז ויש גם כמה שפנויים בטרייד יחסית בזול (בלדסו, נייט)

בנוסף רוב הקבוצות שהגיעו לקיץ הזה עם חור בעמדת הרכז כבר מילאו אותו (ברוקלין, סקרמנטו, דאלאס, אפילו הניקס), גם יוטה והספרס כבר מסודרות בעמדה הזאת, לדעתי באקלים הזה 19M לשחקן שמחליש אותך קצת בהגנה ולא באמת פותר לך את בעיית הקליעה (אחוז קריירה ממוצע ל-3 וגם זה בעיקר בזכות עונה אחת משוגעת באטלנטה, בדר"כ הוא אפילו מתחת לממוצע) זה אוברפיי.

לא אומר שההחתמה רעה אבל יש מספיק שחקנים חופשיים איכותיים כרגע בעמדות הבעייתיות שלכם (1 ו-4) בשביל לפעול בהילוך נמוך יותר, אני חושב שמיני הייתה צריכה לחכות קצת ולתת למישהו אחר לעשות את האוברפיי של תחילת פרי אייג'נסי.

rapgamer4ever

New member
חולק עליך בעניין הולידיי

הפער המשמעותי היחיד ביניהם הוא בריאותי. הולידיי לא השלים עונה מלאה כבר 4 שנים, טיג לא סבל מאף פציעה משמעותית לאורך הקריירה.

מבחינת יכולות אני חושב שהם מאוד דומים. המספרים שלהם זהים כמעט לחלוטין חוץ מעונשין (טיג מגיע יותר לעונשין וקולע באחוזים עדיפים). אחוזי הקליעה שלהם מהשדה, משלוש- זהים. גם כשאתה מסתכל על התפלגות זריקות אין ביניהם הבדלים של ממש.

מבחינת פליימייקינג אני חושב שהם ממש ברמה דומה. הולידיי אולי טיפה יותר מפוזר.

להולידיי יש יותר סייז שעוזר לו בהגנה (אני לא חושב שטיג מחליש אותי בהגנה, הוא ורוביו באותו tier בעיני). לטיג יש יותר ניסיון פלייאוף מהולידיי. בכל מקרה אם טיג הוא 100% אז הולידיי במקרה הטוב 105%, כאשר ההבדל המהותי שאחד בריא והשני סימן שאלה ענק. הולידיי החמיץ עונה וחצי של כדורסל ב-4 השנים האחרונות.

אכן השוק לרכזים נחלש וטורונטו לא תצטרך לתת ללאורי 200 מליון. אבל היא כן תתן לו לפחות 25 מליון לעונה, אני מעדיף לשלם לטיג 57 ל-3 שנים מאשר ללאורי 110 ל-4 שנים.

מבין השמות שציינת היחידים שהם ארגיובלי שדרוג על פני רוביו הם הרביעייה שאנחנו מדברים עליה: לאורי, היל, טיג, הולידיי. טיג הוא האופציה הכי טובה כשמשקללים גיל, בריאות ומחיר. לדעתי שלושת האחרים יחתמו על סכום צפונה ל-20 מליון כאשר שני הרכזים הטובים ממנו (היל ובודאי לאורי) כאמור ידעכו במהלך החוזה.

מבחינת קליעה אנחנו לא מצרפים צלף אבל זה שיפור על רוביו. טיג קולע ב-35% לאורך הקריירה, מה שאני מחפש ממנו בעיקר זה לקלוע סט שוטס באזור 38% שזה לא מופרך בכלל בהתחשב בכך שהוא שחקן ההתקפה הרביעי בטיבו בקבוצה ויהיו לו מבטים טובים. הולידיי אגב עם 36% משלוש לאורך הקריירה כך שאין ממש הבדל.

לסיכום אני מסכים איתך שאפשר היה לחכות קצת ולהוריד את טיג מ-57 מליון ל-50, בכל אופן אורך החוזה מוצא חן בעיני ולא מן הנמנע שאם היינו מתמהמהים היינו נתקעים עם רכז יותר מבוגר שלא מתאים לחלון ההזדמנויות של הסגל.
אחרי שנדע איזה חוזים מקבלים לאורי, היל והולידיי נדע האם ת'יבס יצא פראייר או שפעל מהר וחכם.

*עריכה
רק סיימתי לכתוב את ההודעה ומסתבר שהולידיי חתם על חוזה של 125 מליון דולר, זה מה שנקרא אוברפיי.

ofer1732

New member
מסכים לגבי הבריאות של הולידיי ו126/5 זה בהחלט אוברפיי

אם לצטט את זאק לואו - The ol' over-a-barrel special
אין להם שום אפשרות להחליף אותו במשהו שמתקרב לשחקן חמישיה, קאזינס מסיים חוזה ויכול לברוח בקיץ הבא ודל דמפס נלחם על המשרה שלו וחייב להיות תחרותי.

לא חושב שאנחנו רחוקים לגבי טיג, ה-50 שאמרת נשמע לי הגיוני, הייתי עדיין מעדיף לנסות להשיג את לאורי או היל על חוזה ל-3 שנים או 4 עם הנחה, השוק הדליל והעובדה שאף קבוצה אחרת כמעט לא יכולה להציע להם גם כסף וגם תחרותיות (חוץ מטורונטו עם זכויות בירד) משחקת לטובתכם.

אגב לא ניסיתי לטעון שכל השמות למעלה עדיפים על טיג, ברור שרונדו, רוז, קוליסון ונייט לא מתקרבים אליו אבל הם כן פנויים וזולים יותר ויכול להיות שהיה אפשר ללכת על רכז בינוני או להישאר עם רוביו ולהשקיע את המשאבים בPF רציני עם יד ל-3 כמו איבקה או גאלינארי

למעלה