חדשות מזעזעות!

xander55

New member
there we go ../images/Emo129.gif

אתן באמת חושבות שיהיה לכן סיכוי עם אשטון קוטשר, אז אתן באמת חיות בפלאנטה לא מוכרית, אני במקומכן הייתי שמח שהוא מאושר ושטוב לו, אני לא התחלתי להתאבל כששרה מישל גלר נתפסה ע"י פרדי רינז ג'וניור, הייתי ממש שמח בשבילה, כי אני חושב שמגיע לה, ולפי מה שהבנתי, פרדי הוא אחלה בחור, וחוץ מזה, גילאים לא משנים כלום, וחוץ מזה היא נראית ממש מצוין, וחוץ מזה, אשטון הוא עדיין ילד וכל מה שהוא חושב זה זיונים, אז there you go דמי מור, קפיש? הרעיון המגוחך הזה שיהיה לכן סיכוי להיות איתו פשוט גורם לי לרחם עליכן.

xander55

New member

אתן באמת חושבות שיהיה לכן סיכוי עם אשטון קוטשר, אז אתן באמת חיות בפלאנטה לא מוכרית, אני במקומכן הייתי שמח שהוא מאושר ושטוב לו, אני לא התחלתי להתאבל כששרה מישל גלר נתפסה ע"י פרדי רינז ג'וניור, הייתי ממש שמח בשבילה, כי אני חושב שמגיע לה, ולפי מה שהבנתי, פרדי הוא אחלה בחור, וחוץ מזה, גילאים לא משנים כלום, וחוץ מזה היא נראית ממש מצוין, וחוץ מזה, אשטון הוא עדיין ילד וכל מה שהוא חושב זה זיונים, אז there you go דמי מור, קפיש? הרעיון המגוחך הזה שיהיה לכן סיכוי להיות איתו פשוט גורם לי לרחם עליכן.

xander55

New member

אתן באמת חושבות שיהיה לכן סיכוי עם אשטון קוטשר, אז אתן באמת חיות בפלאנטה לא מוכרית, אני במקומכן הייתי שמח שהוא מאושר ושטוב לו, אני לא התחלתי להתאבל כששרה מישל גלר נתפסה ע"י פרדי פרינז ג'וניור, הייתי ממש שמח בשבילה, כי אני חושב שמגיע לה, ולפי מה שהבנתי, פרדי הוא אחלה בחור, וחוץ מזה, גילאים לא משנים כלום, וחוץ מזה היא נראית ממש מצוין, וחוץ מזה, אשטון הוא עדיין ילד וכל מה שהוא חושב זה זיונים, אז there you go דמי מור, קפיש? הרעיון המגוחך הזה שיהיה לכן סיכוי להיות איתו פשוט גורם לי לרחם עליכן.

*superstar*

New member
סחטיין על ההצפה... חחח:)

דבר שני, אתה צודק מאה אחוז.. אין שום טעם בהודעות האלה.. רוצות לדבר על זה? דברו במסרים או באיסיקיו.. למה אנחנו צריכים להיות מוצפים בדברים שלא מעניינים אותנו?? *עדי*

xander55

New member
סופר סטאר?? שלי?? ../images/Emo129.gif

בכל מקרה אני שמח שנשארו אנשים שפויים בעולם, כי מיום ליום אני ממש לא בטוח בזה.

למעלה