חדשות מזעזעות!

Lady of Buffdom

New member
מסכימה

אני אישית מאוד אוהבת את אשטון וחושבת שהוא גם חתיך וגם שחקן נהדר, אבל שרשורים כאלה נראים לי מאוד מיותרים.

מורדת14

New member
../images/Emo26.gifסבבה כנסו כולכן../images/Emo36.gif

למה אני אוהבת את אשטון: 1. הוא יפה 2. הוא חתיך 3. הוא מצחיק אותי 4. הוא נשמע לי מתוק 5. הוא נחמד וסימפטי זה בערך הסיבות לאהוב כל בן זוג שיש בעולם לא
וכפי ששמת
אני לא אוהבת את אשטון כי "יש לו חברים מפורסמים" נו באמת... אני פשוט דלוקה עליו. ואם השרשורים האלה לא מוצאים חן בעיניכם פשוט תתמודדו, כי גם אני לא אוהבת את הטופיקים המעצבנים האלה, אבל חבל מאוד...

Bohemian kid

New member
סליחה אבל את באמת מטומטמת...

מה זה תתמודדו עם זה
גברתי, ת-ש-ר-ש-ר-י
זה פורום מש"ה מותר לפתוח פעם ב שרשור על שחקנים אבל לא כל יום
הטופיקים פה מאוד טובים|! אז אם לא יאה את מוזמנת להתנדף מכן ולפתוח פורום אשטון קוצ'ר... אישית אם הייתי אחראי לפורומים, והייתי מכיר אותך ככה הייתי צוחק עלייך...

סליחה!?!??!??

מה זה זה? סליחה אבל את ממש מטומטמת...????? מה זה אמור להיות!? מה קרה? בגלל שהיא לא חושבת כמוך או אין לה אותה דעה כמו שלך אתה צריך לקלל אותה!? מי אתה בכלל!? אני מצפה מאד שתבקש ממנה סליחה כי אנחנו בפורום שעומד כבר חודש ומאד חבל להרוס את האווירה החברותית פה רק בגלל חילוקי דעות!!!

למה כ"כ הרבה ריבים??../images/Emo4.gif../images/Emo2.gif

אני אולי לא נמצאת פה הרבה זמן אבל למה אתם רבים כ"כ?? לכול אחד יש דעה משלו והוא יכול לבטא אותה אבל למה לקרוא לאנשים שמות גנאי באמת!!! זה די מעציב שהפורום ככה התדרדר לכול אחד יש את זכותו לדבר על מה שהוא רוצה!! ואם הם רוצים לדבר על אשטון שידברו ומי שלא רוצה להשתתף בהודעות על אשטון שלא ילחץ על הכפתור "תגובה" זוהי מדינה חופשית וכול אוהבי אשטון יכולים לעשות מה שהם רוצים אולי אני לא אוהדת ענקית של אשטון אבל אני לא יגיד לבני אדם אחרים לשתוק!! וכמו שזכותכם לכתוב על אנשים בסידרה גם הם יכולים ואם זה כ"כ מפריע לכם תכתבו דברים על אנשים מהסידרה שאתם אוהבים וזהו!! אין צורך להיכנס לעימותים סתם!!

Bohemian kid

New member
אבל תודי יש גבול. זה פורום לסדרה

לא לאשטון... ןכן היא מאוד
אם היא חושבת שהטופיקים מפגרים ולא צריך אותם, אבל את ההודעות שלאשטון יש חברה\חולצה\מטפחת חדשה זה כן.. יש גבול.

*superstar*

New member
ממש ככה...

פעם אחת סבבה פעם שניה אחלה פעם שלישית הבנו פעם רביעית דיייייי!!! *עדי*

טוב אני לא אמרתי.............../images/Emo13.gif

שאין צדק בדבריך אך לא היית צריך להגיד לה מטומטמת לא משנה מה אתה חש באותו רגע היא עדיין בן אדם אתה לא היית רוצה שמישהו יקרא לך ככה נכון?? גם אם אין ביניכם הסכמה אתם יכולים ללבן את העניינים בלי שמות גנאי אני חושבת שגם היא תיהיה יותר מתחשבת בדעותיך אם אתה תתחשב בדעותיה וזה לא משנה מי צודק או לא יכולת לכתוב תגובה גם בלי להעליב אותה ואפשר להתווכח אך כאנשים בוגרים אתה לא מסכים איתי??

Bohemian kid

New member
אני מסכים... אבל מסבירים, אומרים

מדברים, מבקשים אלב נמאס בשלב כלשהו
נ.ב. אולי נהיה בוגרים כמו הח"כים
... זה יהיה מאוד מצחיק...

Kryptonite

New member
מורדת חביבתי,../images/Emo168.gif

כל עוד זה גבל בגבול הטעם הטוב, זה היה בסדר. הפורום הוא לסידרה, ואני חוזר ל-ס-י-ד-ר-ה מופע שנות השבעים, לא לאשטון קוצ'ר! לכן ההודעות שלך עוברות כל גבול, אם את לא פה בשביל הטופיקים לסידרה, אז אני לא יודע מה את עושה פה בכלל...

*superstar*

New member
דוקא מאוד נראה לי שכן..

כי אם לא לא היית פותחת את הנושאים האלה לדיון כל פעם מחדש... *עדי*

mor kutcher

New member
סליחה?!

לפי דעתי זה ממש ממש מטומטם לאהוב מישהו בגלל שהוא יפה!!! אז בראד פיט יפה-אני לא מעריצה אותו!!!! זה נכון שיש בנות שאוהבות מישהו בגלל שהוא כזה חמוד וחתיך אבל אחרי יום הן יאהבו מישה אחר בגלל שיש מישהו חדש! אם מישהי "אוהבת" מישהו רק בגלל שהוא יפה- אז היא בכלל לא אוהבת אותו, ואני לא חושבת שהמעריצות של אשטון בפורום הזה אוהבות אותו רק בגלל שהוא יפה...אני לפחות לא... אני אוהבת אותו מעל הכול בגלל שהוא מצחיק אותי ובגלל שהוא שחקן ממש ממש מוכשר-כמובן שעוד סיבה היא שהוא חתיך...הוא מושלם לדעתי, מבחוץ ומבפנים ובגלל זה אני אוהבת אותו!!!!!!!

*superstar*

New member
אז מה???

מה כל כך מזעזע בזה?!? תחיו עם העובדה הזאת!!!! זה לא כזה סיפור.. כמו שזה עובד בהוליווד הם יפרדו עוד שבוע גם ככה אז מזה לא חשוב!!! אז די
*עדי*

מורדת14

New member
../images/Emo26.gifנמאס נמאס כנסו../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

א. מי אתה שתקרא לי מטומטמת למה מי אתה חושב שאתה
אמרתי את זה ואני אגיד את זה שוב- אתה לא מנהל הפורום אז תפסיק לחשוב שיש לך פה זכויות יותר מלאחרים
ב. מה כולם מייחסים את התגובות כאילו שאני פתחתי את ההודעה
אני כולה הגבתי אליה ולא רשמתי אותה
זו בעייה שלי אם אני אוהבת את אשטון אבל שימו
מי רושם את ההודעה
וצחי, אולי תחסום כבר את בוהיימן המעצבן הזה כבר
הוא סתם גורם צרות
הוא זה שגורם מתחים בפורום
אני ממש על סף התמוטטות עצבים אתו

למעלה