חדשות מזעזעות!

mor kutcher

New member
חדשות מזעזעות!

אתם זוכרים שהודעתי על הרומן המתחיל בין דמי מור לאשטון שלנו? אז חבריי בעצב ובכאב רב-זה נכון!
השמועות נכונות-והנה ההוכחות.... עצוב עצוב...

mor kutcher

New member
ואחרונה-

איך אפשר שלא להיות עצובים מדבר כזה!!!! האישה בת 40 פור קרייניג אאוט לאוד!!!! וחכו עד שתשמעו לשמועה הבאה שצוברת תאוצה: דמי ואשטון יצאו למועדון עם חברו הטוב של אשטון-פי דידי(המשדך בין השניים...) כשבאמע הריקודים התחילה דמי להתפשט!!! הרימה את החולצה, העלתה את החצאית-כשאשטון בינתיים מחבק ומנשק אותה!!! הייתם מאמינים?!?!?!?!אני כ"כ מקווה שזה לא נכון!!!!!! אני לא מאמינה שאשטון ירד לרמה כזאת.... איזו #%$@ האישה!!!!!

shiran lee

New member
יאו הוא כזה חתיך בתמונות האלו

אין מה לעשות הוא כזה מדהים

Bohemian kid

New member
אוייי גאד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif...

1. ידענו את זה. 2. די לפתוח שרשורים לכאלה דברים מ-פ-ג-ר-ים
. נמאס, פשוט נמאס

מורדת14

New member
../images/Emo26.gifאוי מור........./images/Emo10.gif../images/Emo36.gif

אני כל כך עצובה....
תראי איך בתמונה השנייה הוא מחזיק אותה יואוווווווווווו..... בת ז*נה
איכככככככססססס מכוערתתתתתתתתתתתתתתתתת
די נמאס לי
ולך בוהיימן קיד או וואט אוור, תעשה טובה פשוט שב בשקט יא חתיכת מסכן נמאס ממך כבר

aYaLoLy

New member
../images/Emo7.gif

בלאטייששןןןןןןןןן זה לא היומפ שיילי למה אשטון.. למה

Bohemian kid

New member
ניי הי ני היי. אשטון עם משיהי אחרת

אוי החיים שלי הרוסים... כן בטח כי עם הוא לא היה עם אף אחת אחרת הוא היה נמצא עם משהי מעצבנת כמוך
את רוצה
תפתחי פורום אשטון קוצ'ר, זה לא פורום כזה, ברור
אז זה לא מעניין לי ת'תחת כל פעם שהוא מפליץ, מגהק, מחרבן, ולוקח תרופה נגד עצירות
אז ד-י

../images/Emo6.gif |מחיאות כפיים|

ו-ו-א-ו... האם הגעת לרמות כאלה גבוהות של עצבנות, או שסתם לא ממש אכפת לך לדבר בבוטות אל מעריצות-נלהבות-יתר-על-המידה(מניע"ה)? בכל אופן. כל הכבוד. אני כנראה לא הייתי אומרת דבר כזה...

Magi¢ Girl

New member
"מזעזעות".. פחח :]]]

תהיו שמחות בשבילו, בננות!!:-9 טוף אבל שלא יתמזמזו הרבה..

taltal girl

New member
תרגעו.. ../images/Emo25.gif

כאילו, יש לו חברה. תשמחו בשבילו. כי זה הדבר הכי טוב שתוכלו לעשות. יש לי הרבה להגיד על זה, ויעל יודעת, כי אמרתי לה את מה שאני חושבת. כיף לו איתה, תשמחו בשבילו. כי זה באמת כל מה שאתן יכולות לעשות. כן, אתן יכולות לבכות ולהיות עצובות, אבל תאמינו לי, אם תשמחו בשבילו תרגישו יותר טוב.

BlueBeIl

New member
אוף די כבר!../images/Emo142.gif

מעריצות אשטון יקרות, כמו שאתן יודעות אפילו אם אתן ואשטון נודעתם אחד לשני אין סיכוי שתפגשו אי פעם ותוכלו להתאהב, אז למה שלא פשוט תשמחו בשמחתו שיש לו מישהי שהוא אוהב ואוהבת אותו? ושהוא לא לבד כל הזמן? הייתן רוצות שהוא ישאר רווק עד גיל 35 כדי שתוכלו לפנטז עליו? אתן יכולות בכל מקרה מה זה משנה. אם אתן באמת אוהבות אותו כל כך תשמחו שיש לו מישהי, שבטח הופכת את החיים שלו לקצת יותר טובים מאשר אם הוא היה לבד.

mor kutcher

New member
אויש תפסיקו!!!!!!!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

למה אתם כ"כ מתעצבנים כל פעם שאנחנו מחדשים משהו על אשטון?! פשוט עליו יש הכי מה לחדש!!!!! אם היה מה לחדש על מילה, לורה, טופר, דני או וילמר היינו מחדשים פשוט אין מה!!!! ואנחנו מעריצות אותו וזה טיבעי שלא נרגיש טוב במיוחד, כשיש לו חברה חדשה(שבמקרה גם יכולה להיות אמא שלו!!!)... תפסיקו כבר להיות כאלה קטנוניים כל פעם שאנחנו שמים משו על אשטון!!!! זו זכותנו כי גם הוא חבר בקאסט של הסדרה למקרה ששכחתם!!!!! ותאמינו לי שכשיהיה מה לחדש על שחקן או שחקנית אחרת מהצוות-נחדש!

BlueBeIl

New member
Yeah, Right....../images/Emo142.gif

ושוב אני אומרת, אם היית מעריצה אותו באמת היית שמחה שיש לו מישהי והוא שמח. את רוצה שהוא יהיה בודד ועצוב רק כדי שאת, ילדה אלמונית בארץ אחרת תוכל לשמוח? Get a life נמאס לבוא כל יום ולמצוא חמש שרשורי "אוי איזה חמוד אשטון, אשטון היה בטלוויזיה, אני מתה על אשטון, אשטון נפרד מזאתי, אשטון חבר של זאתי" די כבר!

מורדת14

New member
../images/Emo26.gifזה ממש מעצבן באמת../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

נמאס מכם
אם זה היה אריק או דונה הייתם מגיבים בצהלות ושמחות, רק בגלל שזה אשטון התלהבתם
אני אישית רוצה שהוא יהיה שמייח אז סבבה לו שיהיה בריא וזהו

mor kutcher

New member
בדיוק!

אנחנו מעוצבנות בגלל החברה הספציפית הזאת!!! אם הוא היה חוזר היום לבריטני מרפי נגיד-הייתי מגיבה אחרת... אבל אם זה כ"כ מרגיז אתכם-מזל טוב לו ואני מקווה שהוא שמח איתה!

Miss CB

New member
אל תתחילו להגיב לי אחת אחת

כי זה לא מכוון אישית למישהי פה. זה כללי. אני היחידה ששמה לב שכל עניין ההערצה כמו שהיא מתבטאת היום (היום=תקופתנו, כללית מן הסתם) זה פשוט מטופש ונורא? לאהוב שחקן או זמר *שוב, הכל בכלליות* או מי שלא יהיה בגלל מה, בגלל שהוא יפה?!? אז מה? אז תגידו "בואנה הוא חתיך" הוא "איזה יפה הוא" אבל מה זה קשור לאיכויות שלו כאמן? לדוגמא: אני בטוחה שמספיק פה (כולל אותי, עוד לא מצאתי תחליף איכותי) קוראים ראש 1. תפתחו שנייה ת'גיליון האחרון. נכון יש כתבה על הכוכבים הבאים? הזמר שיעלה בקרוב, השחקנית וכו'? אז זהו. כללית זה רעיון ממש חמוד לדעתי. אבל 'סתכלו שנייה על השחקן הבא (נו האוסטרלי ההוא...), ועל "למה אנחננו אוהבים אותו". אין לי את הגליון לידי אבל אני זוכרת את הלך הרוח הכללי: כי הוא יפה, וכי יש לו חברים מפורסמים. וואו. ועוד לא מדובר פה על כוכב פופיסטי כזה. שחקן די רציני אם הוא שיחק בכזה סרט מתח, ועוד כמה דברים (לא זוכרת כרגע). קשה לכם לכתוב חצי שורה על כמה שהוא משחק טוב (והוא טוב)? כשאני אוהבת שחקן או להקה או וואטאבר מסוימים, אז כן הוא כל כך יפה והוא כזה חמוד אבל בעיקר כי הם כל כך מוכשרים, זה מה שבאמת משנה. צריך לעשות הפרדה בין הערכה (טוב) להערצה (עיוורת). דבר אחרון, בקשר לאשטון ספציפית: אם אתן באמת אוהבות אותו (וזה מוצדק הוא משחק ממש טוב בתור קלסו...), אז הייתן באות בגישה של "הוא משחק טוב" ואם אתן מתעקשות על הערצה, "הוא מאושר" כי יש לו חברה והוא אוהב אותה וזה מן הסתם משמח אותו. אם לתת דוגמא אישית: יודעות מי זו יוקו אונו? ג'ון לנון? אז זהו יש כלפיה שנאה שלדעתי היא לא מוצדקת, שהיא פירקה את הלהקה (ביטלז) וזה. אבל צ'מעו, לא ניכנס לזה - אפילו אם כן היא תפסה חלק בפירוק (שוב, לא נכון לדעתי). אז מה. הם היו מתפרקים בגלל ריבים אחרים בלעדיה, והיעקר הוא שג'ון היה מאושר עד השמיים. וזה היה ככה, אפשר לשמוע את זה. מישהו בכלל טרח לקרוא את זה? אם כן - אתם מסכימים?

למעלה