עדכונים מהקאבס (דריל ווד חתם!)
(נאלצתי לרשום מחדש את מה שכתבתי לאחר שלחצתי בטעות על BACK בעכבר) . * דריל ווד , OF L/L בן 32 , ימשיך בקבוצה גם בעונה הבאה אחרי שהוא והמועדון הגיעו להסכמה בעניין החוזה, ו-וורד ירוויח 1.2 מיליון . וורד, שהגיע לקאבס כ-FA בדצמבר שעבר, ימשיך להיות ה-PH הראשי , מחליף לדילי ב-1B ובקאפ של הבקאפ ב-RF. וורד חבט העונה 327. , 11 ווקס , 3 הומראנים , 19 RBI 22/23 (BB/K) , 436. OBP , 36 היטס (מתוכם 13 דאבלים) ב-110 AB . הגנה סולידית ב-RF וכמחליף לדילי ב-1B. עונה לא רעה בכלל . עבודה טובה של הנדרי. הייתי בטוח שוורד יחליט לנסות את מזלו בפרי אייג'נסי . לדעתי הוא שווה יותר ממה שהוא יקבל בקאבס, והייתי בטוח שתהיה קבוצה שתציע לו, אבל יותר טוב לנו שהוא החליט לא לצאת לפרי אייג'נסי. גם ככה יש לנו לא מעט בעיות. הקאבס הוסיפו את אדם הרבן (RHP בן 24) לסגל 40 השחקנים. הרבן, שהגיע ב-2005 בטרייד מהטווינס כחלק מהעברת פיל נבין, החמיץ את רוב העונה האחרונה בשל פציעה במרפק. הוא רשם העונה 0-1, 1.80 ב-3 הופעות במסה, הקבוצה של הקאבס בליגת הרוקיס. ב-2006 הוא רשם 3.96 ERA , בעיקר כסטארטר, במדי ניו-בריטין AA . אמנם צעיר יחסית וכבר שיחק ברמה של AA , אבל הוא חוזר מפציעה ואף אחד לא יודע איך הוא יהיה. אני מניח שהוא כרגע בסגל של 40 השחקנים רק בגלל שיש לנו מקום עם השחקנים שיוצאים לפרי-אייג'נסי , ולפני החתמות חדשות. * שחקנים אחרים שכן יהיו FA : 1. סטיב טרקסל - הגיע לקראת סיום העונה בטרייד מבולטימור ורשם 1-3 , 8.31 , בדרך לזכייה בדויז'ן. 2. קליף פלויד - עונה חלשה, אבל ספטמבר מצוין עם 4 מתוך 9 ההומראנים שלו. התמודד עם מותו של אביו ואולי זאת הסיבה לירידה באפקטיביות שלו. יהיה בן 35 בעוד חודש, ואני לא חושב שיש לו מקום בקאבס. תודה בכל זאת על התרומה שלך העונה. עזרת לנו לזכות בדויז'ן. 3. ג'ייסון קנדל - חבט 270. , 362. OBP ב-57 משחקים בקאבס. הגיע בטרייד מאוקלנד בתמורה לרוב בואן (שהגיע בטרייד מהפאדרס תמורת מייקל בארט) ופיצ'ר מה-AA שלנו . בסה"כ היה לא רע. היה לו חלק בניצחונות בפאנט רייס ובזכייה בדויז'ן. אני מודה לו על התרומה שלו והיה כיף לראות אותו בקבוצה. אני בטוח שהנדרי היה מחתים אותו על חוזה חדש, אלמלא הינו מגלים את ג'יובאני סוטו, קאצ'ר צעיר ו-MVP של ה-PCL ב-AAA, לקראת סיום העונה. סוטו יהיה הקאצ'ר הראשי שלנו בעונה הבאה . אני מאחל לו בהצלחה בהמשך ! 4. קרי ווד - עליו כבר דיברתי. אין עדכונים לגבי מו"מ איתו. צפוי לחתום על חוזה ארוך טווח בקאבס ולהיות הקלוזר של הקבוצה. * בוב דרניר, שחקן העבר של הקאבס ושל הפיליס, גם העונה יצטרף לספרינג טריינינג. בעונה שעברה, דרניר קיבל טלפון מההנהלה של הקאבס שהזמינו אותו להצטרף לספרינג טריינינג ולעזור ל-OF - פיליקס פיי הצעיר, ואלפונסו סוריאנו שהצטרף לקבוצה. דניר הצטרף ל-10 ימים. הוא עבד על ההגנה ב-OF ועל ריצה בבסיסים. יש סיפור נחמד על טעות פטאלית שלו בריצה בבסיסים במהלך משחק אחד בקריירה שלו , אבל על כך אספר בהזדמנות אחרת. on that note , לא שכחתי את ראיין סנדברג , שחקן העבר של הקאבס ו-HOF . סנדברג אימן העונה את פאוריה צי'פס (A) של הקאבס, והוא כמעט לקח אותה לפלייאוף. הצ'יפס סיימו עם אותו מאזן כמו של הקבוצה שהגיעה לפלייאוף, אבל במצ'אפ הישיר בין שתי הקבוצות הצ'יפס הפסידו יותר משחקים ולכן הם לא עלו. בסה"כ מדובר בהצלחה גדולה . זאת היתה העונה הראשונה של ריינו כמאמן, והוא עדיין מחכה על חתימה על חוזה חדש, בתקווה שהוא יתקדם למעלה. אוהדים רבים קוראים להנדרי לפטר את מייק קואדי ולהביא במקומו את סנדברג לתפקיד ה-3B של קבוצת המיג'ורס. סנדברג היה 2B בתפקידו , ולכן הוא מכיר את האינפילד (וכמובן את ריגלי). הוא יעשה עבודה מצוינת. אין לי ספק. ואם כבר מדברים על החלפת מאמנים, הייתי רוצה שהנדרי יפטר גם את ג'רלד פרי ההיטינג קואץ' (שהגיע לקאבס מאוקלנד) ושיביא במקומו את טוני גווין. גווין פנוי ואמר שהוא ישמח להיות היטינג קואץ' אם יציעו לו. אסור לפספס את ההזדמנות ! יש עוד קבוצות שמעוניינות בו . חייבים להחתים אותו עכשיו לפני שיהיה מאוחר מדי. עד כאן בינתיים. מחר אביא את הסיפור על בוב דרניר. להתראות בשמחות בייסבול ואחרות !