חדשות יום שישי

למרות שיש לציין...

אתם לא תפגשו בפליאוף.. ז'תומרת הסטילרס תיהיה אחת מהקבוצות בAFC CHAMPIONSHIP... :)

חדשות יום שישי

כשלא נמצאים בבית עד עכשיו, אין עדכונים. אבל קרו לא מעט דברים מעניינים בעולם הבייסבול: -נתחיל עם אופציות: היאנקיז כצפוי מימשו את שלהם על אבריו, והוא שלהם ל2008 ב16 מיליון. יש להם עכשיו את אבריו, דיימון, מטסוי וקבררה כOF, צפוף גם בDH/1B עם ג'יאמבי אבל אם ממש רוצים אפשר לדחוס את כולם. -למרינרס יש עוד 5 שעות להחליט אם לממש את האופציה של חוזה גיאן ב9 מיליון. למרות כל הדיבורים על הארכת חוזה - היא לא הולכת לקרות וגיאן הולך להיות FA במידה והאופציה תבוטל. -בוסטון מימשה כמובן את האופציה של טים וויקפילד ב4 מיליון. היא גם החזירה את ג'וליאן טברז ב3.85 מיליון. טברז תלוי בשאלה האם שילינג יישאר - אם כן אז הוא הסטארטר השביעי, ויעבוד בעיקר מהבולפן אני מניח. אם לא אז יהיו לו לא מעט סטארטס בין ההגנה על האינינגים של באקהולץ ולסטר + פציעות אפשריות. -הGM של הג'ייאנטס הודיעו שידבר עם איירוד אך אמר שזה יפגע ביכולת הכלכלית של הקבוצה. כמובן, אחרי 7/126 לבארי זיטו...ולקבוצה אין הרבה סיכוי להתחרות שנה הבאה. בנוסף הקבוצה מקווה להחתים מחדש את הצד השמאלי באינפילד פדרו פיליז ועומאר ויזקל לחוזים של שנה אחת כל אחד. למה לא לתת לאחרים צעירים לשחק פשוט? -בריאן קאשמן אמר בזהירות שקאנו ל3B זאת אופציה ששוקלים, למרות שהוא לא מעוניין בזה. -הרוקיז מעוניינים להחזיר את ג'ייסון ג'נינגס שעזב אותם רק חורף שעבר אחרי קריירה יפה בקולורדו ונפל בגדול ביוסטון. אז טרייד גדול זה יהיה אם הם הרוויחו את ג'ייסון הירש, טיילור באקהולץ וווילי טברז בשביל אובדן שנה אחת נוראית של ג'ייסון ג'נינגס? הוא היה פצוע כמובן אבל עבר ניתוח ואמור להיות בריא. אז הרוקיז מעוניינים בסטארטר ואולי הוא התשובה. -מאט סטיירס חתם עם טורונטו על חוזה של שנתיים ו3.5 מיליון אחרי שנה יפה מאוד. -בוראס אמר ליאנקיז שכדי לדבר עם איירוד ההארכת חוזה שלהם צריכה להגיע ללא פחות מ...350 מיליון דולר! 10 שנים. הם ידעו שהם יסרבו כך שאם הם ממש רצו לצאת למרקט או שאיירוד ממש רצה לצאת משם. זה דיווח מבאסטר אונלי שגם מדווח שיש לו "מקורות" שאומרים שזה מאוד לא סביר שהדודג'רס יילכו ברצינות על איירוד. -ג'ון פרל דחה את ההזמנה של הפייראטס לראיון ויישאר עם בוסטון. וו-הו! -להחתים את טוני קלארק שוב אולי לא כל כך קל - לפי הסוכן שלו יש לו מרקט לא קטן. עדיין הסיכויים שהדיאבקס יסגרו משהו. -שון צ'אקון מחפש חוזה רב שנתי, והוא מעוניין להישאר עם הפייראטס. -הקארדס יצרו קשר עם שילינג היום. -גנייה יחזור לריינג'רס? זאת אפשרות - 2 הצדדים מתעניינים. -ספקולציה של כתב - טום גלווין אולי ירצה לסיים את הקריירה בבוסטון? הוא מהאזור, ואולי במקום שילינג...אבל קשה לי להאמין. -והכי מטורף...הכתב של FOX SPORTS (לא רוזנטל) כותב שהג'ייאנטס מעידים על כך שאפשר להשיג את טים לינסקום בתמורה ל"מחבט איכותי". נשמע מטורף, הנה ROTOWORLD: According to Tracy Ringolsby, the Giants have "let it be known that Tim Lincecum, their No. 1 pick in 2006, can be had for a quality bat." Maybe he has Lincecum confused with Noah Lowry. It wouldn't be his sloppiest writing in the column. Ringolsby leads off his article with: "After giving up three of its top five pitching prospects in July of 2006 to acquire Livan Hernandez from Arizona ... Arizona finds itself searching for rotation help." Ignoring the obvious gaffe that they made the trade with themselves, the Diamondbacks actually gave up only two prospects and the deal was done in August. But other than that, he's nearly spot on. OK, back to Lincecum. He simply cannot be had for a quality bat. Maybe he'll be available in return for an exceptional bat. The only player we can think of that qualifies and might be available is Miguel Cabrera. זהו בינתיים.

חח...איך זה הולך?

זה משהו קבוע או שלא ברור עדיין אם הפאטס או הקולטס יצטרכו לשחק נגד הסטילרס?

זהו שיש גם סיבוב בונוס...

אני עדיין לא ממש מנוסה בזה אבל לפני ה4 הללו יש עוד סיבוב של 4 קבוצות שעולות מוויילד קארד כזה. או משהו כזה. נצטרך לחכות ולראות אני מניח

LADodger

New member
בעיקרון עולות 6 לפלייאוף

2 מובילות הבתים בעלות המאזן הכי טוב עולות אוטומטית לחצי הגמר האזורי. 2 האחרות יתמודדו מול 2 קבוצות הווילד קארד בסיבוב המוקדם. הראשונה במאזן הכללי תתמודד מול הקבוצה הגרועה שניצחה באחד ממשחקי ה-WC והשנייה מול הנותרת.

כוסאמו לא רוצה את צ'אקון!

הוא חתיכת אפס שזורק טוב רק בODD YEARS. וצריך להעביר את ג'ייסון ביי לג'איינטס בשביל לינסקום. אם הם רוצים אז תוסיפו כל אחד אחר מהליינאפ.

כמו מארק בלהורן כזה

רק שאצלו זה בEVEN YEARS...למרות שגם זה לא נכון יותר
תיארתי לעצמי שלא תאהב את זה...

סמי סוסה עשה לי את הבוקר

קודם כל - המרינרס לא מימשו את האופציה של חוזה גיאן. הוא FA. הם עשו אותו דבר עם קריס ראיסטמה. סוסה רוצה חוזה של 7 מיליון כדי לא לפרוש. כן, 7. לא 700 אלף - 7 מיליון. סוסה היה סביר לDH ב2007 עם 311. OBP (מתחת לממוצע) אבל 468. SLG (מעל). רק מה - היו לו הרבה RBI. עוד דוגמא איזה לא שימושי הנתון הזה... הוא שחט שמאליים עם 328/.410/.613 מעולה אבל היה די גרוע נגד ימיניים. בתור PLATOON עם בן ברוסרד או סקוט האטיברג (=שמאליים ששוחטים ימיניים) זה יכול להיות אחלה קומבינציה. אבל 7 מיליון? בדיחה טובה...

עדכונים מהקאבס (דריל ווד חתם!)

(נאלצתי לרשום מחדש את מה שכתבתי לאחר שלחצתי בטעות על BACK בעכבר) . * דריל ווד , OF L/L בן 32 , ימשיך בקבוצה גם בעונה הבאה אחרי שהוא והמועדון הגיעו להסכמה בעניין החוזה, ו-וורד ירוויח 1.2 מיליון . וורד, שהגיע לקאבס כ-FA בדצמבר שעבר, ימשיך להיות ה-PH הראשי , מחליף לדילי ב-1B ובקאפ של הבקאפ ב-RF. וורד חבט העונה 327. , 11 ווקס , 3 הומראנים , 19 RBI 22/23 (BB/K) , 436. OBP , 36 היטס (מתוכם 13 דאבלים) ב-110 AB . הגנה סולידית ב-RF וכמחליף לדילי ב-1B. עונה לא רעה בכלל . עבודה טובה של הנדרי. הייתי בטוח שוורד יחליט לנסות את מזלו בפרי אייג'נסי . לדעתי הוא שווה יותר ממה שהוא יקבל בקאבס, והייתי בטוח שתהיה קבוצה שתציע לו, אבל יותר טוב לנו שהוא החליט לא לצאת לפרי אייג'נסי. גם ככה יש לנו לא מעט בעיות. הקאבס הוסיפו את אדם הרבן (RHP בן 24) לסגל 40 השחקנים. הרבן, שהגיע ב-2005 בטרייד מהטווינס כחלק מהעברת פיל נבין, החמיץ את רוב העונה האחרונה בשל פציעה במרפק. הוא רשם העונה 0-1, 1.80 ב-3 הופעות במסה, הקבוצה של הקאבס בליגת הרוקיס. ב-2006 הוא רשם 3.96 ERA , בעיקר כסטארטר, במדי ניו-בריטין AA . אמנם צעיר יחסית וכבר שיחק ברמה של AA , אבל הוא חוזר מפציעה ואף אחד לא יודע איך הוא יהיה. אני מניח שהוא כרגע בסגל של 40 השחקנים רק בגלל שיש לנו מקום עם השחקנים שיוצאים לפרי-אייג'נסי , ולפני החתמות חדשות. * שחקנים אחרים שכן יהיו FA : 1. סטיב טרקסל - הגיע לקראת סיום העונה בטרייד מבולטימור ורשם 1-3 , 8.31 , בדרך לזכייה בדויז'ן. 2. קליף פלויד - עונה חלשה, אבל ספטמבר מצוין עם 4 מתוך 9 ההומראנים שלו. התמודד עם מותו של אביו ואולי זאת הסיבה לירידה באפקטיביות שלו. יהיה בן 35 בעוד חודש, ואני לא חושב שיש לו מקום בקאבס. תודה בכל זאת על התרומה שלך העונה. עזרת לנו לזכות בדויז'ן. 3. ג'ייסון קנדל - חבט 270. , 362. OBP ב-57 משחקים בקאבס. הגיע בטרייד מאוקלנד בתמורה לרוב בואן (שהגיע בטרייד מהפאדרס תמורת מייקל בארט) ופיצ'ר מה-AA שלנו . בסה"כ היה לא רע. היה לו חלק בניצחונות בפאנט רייס ובזכייה בדויז'ן. אני מודה לו על התרומה שלו והיה כיף לראות אותו בקבוצה. אני בטוח שהנדרי היה מחתים אותו על חוזה חדש, אלמלא הינו מגלים את ג'יובאני סוטו, קאצ'ר צעיר ו-MVP של ה-PCL ב-AAA, לקראת סיום העונה. סוטו יהיה הקאצ'ר הראשי שלנו בעונה הבאה . אני מאחל לו בהצלחה בהמשך ! 4. קרי ווד - עליו כבר דיברתי. אין עדכונים לגבי מו"מ איתו. צפוי לחתום על חוזה ארוך טווח בקאבס ולהיות הקלוזר של הקבוצה. * בוב דרניר, שחקן העבר של הקאבס ושל הפיליס, גם העונה יצטרף לספרינג טריינינג. בעונה שעברה, דרניר קיבל טלפון מההנהלה של הקאבס שהזמינו אותו להצטרף לספרינג טריינינג ולעזור ל-OF - פיליקס פיי הצעיר, ואלפונסו סוריאנו שהצטרף לקבוצה. דניר הצטרף ל-10 ימים. הוא עבד על ההגנה ב-OF ועל ריצה בבסיסים. יש סיפור נחמד על טעות פטאלית שלו בריצה בבסיסים במהלך משחק אחד בקריירה שלו , אבל על כך אספר בהזדמנות אחרת. on that note , לא שכחתי את ראיין סנדברג , שחקן העבר של הקאבס ו-HOF . סנדברג אימן העונה את פאוריה צי'פס (A) של הקאבס, והוא כמעט לקח אותה לפלייאוף. הצ'יפס סיימו עם אותו מאזן כמו של הקבוצה שהגיעה לפלייאוף, אבל במצ'אפ הישיר בין שתי הקבוצות הצ'יפס הפסידו יותר משחקים ולכן הם לא עלו. בסה"כ מדובר בהצלחה גדולה . זאת היתה העונה הראשונה של ריינו כמאמן, והוא עדיין מחכה על חתימה על חוזה חדש, בתקווה שהוא יתקדם למעלה. אוהדים רבים קוראים להנדרי לפטר את מייק קואדי ולהביא במקומו את סנדברג לתפקיד ה-3B של קבוצת המיג'ורס. סנדברג היה 2B בתפקידו , ולכן הוא מכיר את האינפילד (וכמובן את ריגלי). הוא יעשה עבודה מצוינת. אין לי ספק. ואם כבר מדברים על החלפת מאמנים, הייתי רוצה שהנדרי יפטר גם את ג'רלד פרי ההיטינג קואץ' (שהגיע לקאבס מאוקלנד) ושיביא במקומו את טוני גווין. גווין פנוי ואמר שהוא ישמח להיות היטינג קואץ' אם יציעו לו. אסור לפספס את ההזדמנות ! יש עוד קבוצות שמעוניינות בו . חייבים להחתים אותו עכשיו לפני שיהיה מאוחר מדי. עד כאן בינתיים. מחר אביא את הסיפור על בוב דרניר. להתראות בשמחות בייסבול ואחרות !

אחלה...

למרות שההחלטה על וורד של הקבוצה, הייתה להם אופציה כך שלא ממש הייתה לוורד ברירה, גם אם היה רוצה להיות FA

זה מה שכתוב

"will be back with the Cubs in 2008 after both sides exercised a mutual option on Saturday" "both sides" ו-"mutual option" - לפי איך שאני מבין את זה , שני הצדדים צריכים להסכים. זה לא כמו "player option" או "club option" . תקן אותי אם אני טועה.

יום ראשון...

מחר הGM MEETINGS...אומנם לא אקשן כמו הWINTER MEETINGS עוד חודש אבל אולי יהיה קצת יותר אקשן. אבל הולך להיות אוף סיזן חזק יחסית, אני מרגיש. אם אתם תוהים למה אין שום החתמות וזה - רק עוד איזה 10 ימים בכלל יהיה אפשרי לשחקנים לדבר עם קבוצות אחרות, כרגע הם עדיין מחוייבים לקבוצות האחרות שלהם. חוץ מזה, מי מסוגל לדבר על חוזה כשיש משחק ענקי בין הפאטס והקולטס היום?
הנה רשימת המיינור ליג FA מBA: http://www.baseballamerica.com/blog/prospects/?p=644 ואם כבר פרסום סמוי מצדי לאחלה כתבה של SI על הרד סוקס
http://sportsillustrated.cnn.com/2007/writers/tom_verducci/10/30/world.series1105/index.html -המטס מעוניינים בג'ייסון ג'נינגס. שנה שעברה חשבו שהוא הולך לקבל חוזה ענק אבל שנה מאכזבת ופציעות והוא דווקא יכול להיות BARGAIN לא רע לכמה קבוצות. האסטרוס מקווים להנכיס קצת OBP לליינאפ ולהביא את לואיס קסטילו ל2B במקום ביג'יו. לפי קן רוזנטל האופציות הכי טובות אחרי קסטילו הם אקסטיין (מעבר מSS) וקאז מטסוי. הרוקיז צפויים להציע דיל של שנתיים ו8 מיליון או משהו כזה כדי להשאיר אותו אבל מוכנים לוותר אם הוא ירצה יותר. מטסוי הוא לא אופציה למטס...כי הוא כבר היה שם
במקרה שקסטילו יעזוב את המטס לאסטרוס...אקסטיין או איזלי הם כנראה האופציות. הריינג'רס מחפשים CF לטווח ארוך. נמאס להם מהSTOPGAPS. הם כבר כידוע דיברו עם האנטר ורואנד ואני אהיה מופתע אם אחד הCFים הגדולים לא יהיה אצלם בסופו של דבר. יש גם את מייק קמרון ואנדרו ג'ונס. בטרייד יש את קריספ, דיהיסוס ומארק קוטסיי. הם גם מחפשים 1B לטווח הקצר. הם דיברו כבר עם מייק לאמב, ומעוניין גם בקווין מילאר. זמן יפניים. Masahide Kobayashi הוא קלוזר ימני בן 33 שצפוי להגיע לUS העונה. שימו עין עליו. Hiroki Kuroda יהיה רשמי FA ביום שני. יש ספקולציות שהמשכורת שלו יכולה לעבור את זו של דייסקיי, 8.6 מיליון לשנה. Kosuke Fukudome עדיין לא החליט מסתבר אם לבוא לUS או לחכות עוד קצת. יש לו הרבה הצעות מקבוצות ביפן. קני וויליאמס יכריז בקרוב איזה פוזישיין ישחק ג'וש פילדס שנה הבאה. זה צפוי להבהיר אם ג'ו קרידי יישלח בטרייד (יאנקיז?) או לא? אם הוא ישחק LF, קרידי יישאר והוויט סוקס לא יחפשו LF יותר. האאוטפילדרים בריאן אנדרסון וראיין סוויני צפויים להיות במרקט. ניק קאפרדו מהבוסטון גלוב לא הכי אמין אבל מספק כמה דברים: -הדוויל רייז מעוניינים בSS מנוסה עם הגנה טובה לצד הילדים. נשמע כמו עומאר ויזקל. או אולי סיזאר איזטוריס. הם גם מחפשים סטארטר ותיק ומנוסה ברוטציה הצעירה שלהם. -האינדיאנס מחפשים מחבט עם פאוור בLF. בונדס?
-קאפארדו הציע שהקאבס ייקחו את ג'יי די דרו בתור הRF השמאלי, OBP גבוה ו15-20 HR שלהם. האמת זה בדיוק מתאים להגדרה, אבל אני בספק אם זה יקרה. -למרות שפטיט ממשיך להבהיר שזה לא יקרה - הוא גם בספקולציה שפטיט עלול להמשיך עם טורה לLA. -גם הוא מציין את השמועה על לינסקום. הג'ייאנטס מחפשים "stud outfielder". דלמון יאנג?
-סקוט בוראס התחיל עם הקבוצות המיסתוריות שהוא משתמש בהם במשא ומתן שלו. אותה קבוצה שהציעה לג'וני דיימון 6/72 לפי בוראס...הוא גם מוסיף שאיירוד יישמח לשחק בשביל הרד סוקס. כמו שאליקו הזכיר: הקאבס מימשו את האופציה של וורד, ביטלו את אלו של פלויד וטרזקל. -הקארדס מחפשים אפגרייד לרוטציה ונראה שהמטרה מס' 1 שלהם היא קרט שילינג. -קרי ווד אמר שאין לו בעיה להיכנס ל2008 בתור רילבר. לא אומר שהוא ויתר על רעיון הסטארטר...ויכול להיות שהוא יישאר בקאבס. בקיצור, לא ממש ברור כמו שאליקו אמר... -מרלון אנדרסון חתם לשנה עם המטס וגם השנה יהיה אופציית הפינץ' היטר שלהם. -לפוסדה אין בעיה עם ג'ירארדי כמאמן, למרות שדיווחים הסותרים את זה.

עדכוני פאדרס ואחרים

קודם כל שמועה שצוברת תנופה: ג'ו קרידי בשביל ג'וני דיימון. למה לא? היאנקיז מקבלים את ה3B שהם צריכים להחליף את איירוד, נפטרים מהשכר של דיימון ופותרים קצת את העומס בOF/1B/DH. הוויט סוקס מפנים מקום לג'וש פילדס ומביאים CF שהם מחפשים כבר כמה זמן. שמועות פאדרס רבות: -קווין טאוורס (GM פאדרס) מצפה להביא CF בטרייד. נראה שקודם כל יחכה לראות אם מייק קמרון יקבל משום מה את הצעת הARBITRATION ויישאר בקבוצה. -קוקו קריספ על הראדר, אבל הפאדרס לא יוותרו על צ'ייס הידלי בשבילו. -הקשר בין הפאדרס לאיינג'לס (דרך באד בלאק המאמן) עלול להוביל לאיזה טרייד. רג'י וויליטס? -הפאדרס אוהבים מאוד את פיליקס פיי, ואולי ייפתח משא ומתן עם הקאבס עליו, הם יכולים להציע את גרין הSS. -הם גם דיברו על דיהייסוס וטוני גווין ג'וניור. -הם צפויים להציע לאנדרו ג'ונס חוזה של שנה אחת ו14-16 מיליון. בניסיון לגרום לו לבוא, לתת שנה גדולה ולקבל חוזה גדול שנה הבאה. בוראס אמר שהוא לא ממש פתוח להצעות כאלו THOUGH. -הפאדרס מעוניינים מאוד בג'ף גנקינס, ויציעו הצעה כדי שיהיה חלק מPLATOON עם האריסטון בLF. -2 סטארטרים יגיעו גם אם וכשמאדוקס יחזור. 2 פרוייקטי "DUSTY BAKER REHAB" כמו פריור וקלמנט מעוניינים לבוא לסן דייגו. ברור, מי לא מעוניין לבוא לאצטדיון הזה בתור פיצ'ר? עוד אופציות: הם ברשימה של שילינג וקושרו לג'וש טאוורס בעבר (נחכה לראות איך האפס הזה יהפוך לפיצ'ר טוב בפארק הזה). -הם שוקלים להביא את דיוויד אקסטיין כ2B, אבל נראה שזה יחסום את מאט אנטולי ה2B פרוספקט הכי טוב במיינורס, כך שיצטרכו למצוא STOPGAP אחר. -טאוורס מחבב את ג'ייסון קנדל כבאק אפ קאצ'ר. -

ג'ים הנדרי פותח את הפה...(ועוד כמה GMים)

חח סתם...לא במובן רע או משהו. הוא אמר שהקאבס מעוניינים בקרי ווד כרילבר בלבד. וגם אמר שהקאבס מאוד מעוניינים בפוקודום וקורודה היפניים. אין התקדמות בשיחות בין אקסטיין לקארדס. הוא צפוי להתחיל לדבר עם קבוצות אחרות על חוזה כבר בשבוע הבא כשיהיה אפשר. לואיס גונזאלז שינה את דעתו בעקבות הבאתו של טורה ומעוניין לחזור לדודג'רס. ממש מה שאתם צריכים, אוהדי דודג'רס
אני בספק אם הקבוצה רוצה אותו חזרה... רוטוורלד: Yankees GM Brian Cashman said he would consider dealing an outfielder after reiterating Saturday that Melky Cabrera was his everyday guy in center. That would have to be Johnny Damon, and after Saturday's rumor that the White Sox might know soon exactly where they'll be using Josh Fields next season, it's only natural that a Damon-for-Joe Crede swap has hit the rumor mill. The Yankees would almost certainly have to eat at least a few million of the $26 million that Damon is owed over the next two years to get the White Sox to bite. If the Yankees do move Damon for a rather cheap third baseman, then odds are that they will pursue Torii Hunter or Andruw Jones. לא משהו חדש במיוחד, כתבתי על זה כבר. אבל אני לא מבין את השורה האחרונה...אם הם יפטרו מדיימון הOF יהיה מטסוי-קבררה-אבריו. למה להביא את האנטר או ג'ונס? כאילו ברור שהם מחבט ימיני טוב להחליף את איירוד והאופציית פאוור הימינית הכי טובה שיש ליאנקיז כרגע זה שלי דאנקן...אבל כרגע הוא אמר שקבררה ישחק CF שנה הבאה...ואני בספק אם האנטר או ג'ונס לא ישחקו CF אם יגיעו. ואיפה יש מקום? מספיק צפוף מדי עם דיימון. אלא אם כן הם רוצים את ג'יאמבי כל יום ב1B או כPH מאוד מאוד יקר...אני לא מבין. דאג מלווין והסוכן של קורדרו סיכמו שלא ידברו על חוזה עד ה13 בנובמבר (יומולדת
) כשזה היום שלקבוצות אחרות מותר להתחיל לדבר איתו על חוזה...לא ברור לי ממש למה אבל כנראה שקורדרו רוצה לבחון טוב מאוד את המרקט. הוא צפוי לקבל דיל ענקי אבל הברורס צפויים גם לתת הצעה חזקה להשאיר אותו. הוא גם הודיע שהברורס מחפשים אופציות בקאצ'ר, בעקבות המחצית השנייה החלשה של ג'וני אסטרדה. בארט, קסטרו וקנדל הם אופציות להצטרף לאסטרדה ולעבוד כצוות. הברורס שוקלים גם לא להציע לקווין מנץ' חוזה בכלל, ובכך לשחרר אותו. הוא הרוויח 3-4 מיליון שנה שעברה ושיחק נגד שמאליים בלבד.

יש!!!

היה שווה להישאר ער. הפטריוטס במשחק נוראי פשוט, הכי גרוע שלהם העונה, מצליחים לחזור מ20-10 ולנצח את הקולטס. זה גם יכול להבטיח להם ביתיות בפלייאוף...איזה משחק... (למה זה קשור הנה, כי הזכרתי את המשחק בפסקה השנייה
)

לא יודע עם גרוע פשוט... אבל

הם פשוט לא שיחקו נכון כל המשחק, ז'תומרת כמו שניו אינגלנד צריכים לשחק. בגלל יענו שהם משחקים נגד קבוצה כמו הקולטס הם שיחקו על ריצה, של מארוני (הדי אפס יש לציין) במקום לשחק בדרך שהביאה להם מאזן של 8-0 ושחיטה אחרי שחיטה. ברגע שהיה 20-10 לקולטס ו9 דק' נותרו, בליצ'ק חזר לגרסא הישנה, הטובה והדורסת של הפטס ונתן לבריידי לזרוק. תוך 3 דק' היה 20-17 ותוך עוד 3 דק' היה 24-20 לפטס. מאנינג יצא לוזר עם פאמבל (או אינטרספשן.. לא סגור על זה) בהחזקה האחרונה, בריידי השיג 1ST DOWN עם פחות מ2 דק' על השעון והמשחק נגמר. ועם כל זאת, אינדי אוכלים אתכם בפליאוף.

למעלה