חדשות יום שישי

אתה חושב...?

שבבית, ביום (אני חייב להניח...) יותר טוב של הפאטס ולפחות ביום יותר טוב עם השופטים (מה היו כל הPENALTIES האלו?
שברו איזה שיא), אינדי תנצח (תאכל אותנו
)? יש מצב...אולי המשחק הגרוע של הפאטס היה בגלל ההגנה של אינדי או משהו - לא יודע להגיד. אבל מה...יש מצב לעונה מושלמת עכשיו? או שיפסידו את אחד האחרונים כשייתנו לשחקנים לנוח?

אני אגיד לך מה...

ניו אינגלנד בלי משחק מסירה הם לא משהו בכלל. בפוקסברו, בפליאוף, כשיורד שלג מטורף ממש קשה לשחק משחק מסירה. ולפי דעתי זה ישפיע יותר על הפטס מאשר על הקולטס כי לקולטס יש את אדאי הסוס כראנינג בק והם יכולים ללכת אליו מתי שהם רוצים. יש מצב... בייחוד עם העובדה שבליצ'ק חתיכת שחצן זבל, אפס שאני די בטוח עכשיו שישאיר את בריידי לזרוק גם אם הקבוצה תבטיח את המקום בפליאוף עם 3 משחקים לסיום העונה. מאמן אחר בטח היה מכניס כל מיני בק-אפס ושומר את בריידי ואת החשובים לפליאוף ועל הדרך מפסיד משחק או 2... אבל נראה לי שבליצ'ק אם הוא מגיע למצב כזה הולך בשיא הכח על עונה מושלמת עם בריידי וכולם. מה שכן, אם הם יעשו עונה מושלמת ויפסידו בפליאוף, יחשיבו אותם ללוזרים טפשים. ומה שיזכרו מהעונה הזאת זה שהם הפסידו בפליאוף. כדי שיזכרו אותם כמו הדולפינס (שעשו עונה מושלמת לגמרי, עם ניצחון בסופרבול) הם צריכים לנצח הכל הכל הכל.

האמת שציפיתי ממך שתגיד...

שלא תהיה עונה מושלמת בגלל המשחק מול הסטילרס שוב
לא יודע...בקושי שיחקנו התקפה במשך 3 רבעים, חטפנו איזה 150 יארדס בpenalties ועדיין ניצחנו את האלופה המושלמת בחוץ...בבית נראה לי שנסתדר, אבל מי יודע...

נזכיר גם את הסלטיקס

שמ9:30 וקצת לתוך המשחק של הפאטס ראיתי אותם מנצחים בקלות את טורונטו עד הרבע האחרון שהוביל להארכה (החמצה של פירס עם הבאזר), ביתרון 3 ו7 שניות לסיום הלך השידור שמצאתי באינטרנט, אבל זה קרה לכולם - רשמת COMCAST ששידרה את המשחק לסלטיקס נפלה - התמונה נפלה השדר נשאר - כך שטורונטו איכשהו השוותה אבל אז ריי אלן קבר שלשה וניצח את המשחק 95-98....זה נשמע אחלה

BarcaBoy2

New member
פשש איזה מהפך הם עשו..

אין אף אחד כבר לא תעצור אותם בדרך אל התואר השנה.. אם הם לא זוכים זה יהיה כזאת הפתעה ענקיתתת!!!

למעלה