לא יודע אם הנתון נכון או לא, אבל יש רק סוג אדם אחד שיהיה מאושר מנתון כזה:חדשות טובות
מוח שמאלני מעוות שרוצה להשאיר את החמאס בשלטון ואז להאשים שוב את הממשלה בטבח הבא. לא סתם נחשף שפסיכופטים ושמאלנים חולקים את אותו גן. תמיד חשדתי שאתם פסיכים, אבל מתברר שאתם פסיכופטים.רק 54% התיצבות לצבא של ביבי
יש 3 אוגדות בבני ברקמוח שמאלני מעוות שרוצה להשאיר את החמאס בשלטון ואז להאשים שוב את הממשלה בטבח הבא. לא סתם נחשף שפסיכופטים ושמאלנים חולקים את אותו גן. תמיד חשדתי שאתם פסיכים, אבל מתברר שאתם פסיכופטים.
זה הרבהרק 54% התיצבות לצבא של ביבי
כקריאת שונאי ישראל המבקשים במפלתה. עבור אוהבי ישראל המעוניינים בהצלחתה במלחמתה על בטחונה, התייצבות היא צו השעה.לסרב זה צו השעה
שונאי ישראל הם אלה שמוכנים לשחרר את המגזר החרדי מהשתתפות בנטל רק בשביל לשמר קואליציה שתאפשר לנתניהו להמשיך לכהן.כקריאת שונאי ישראל המבקשים במפלתה. עבור אוהבי ישראל המעוניינים בהצלחתה במלחמתה על בטחונה, התייצבות היא צו השעה.
רלוונטי לדיון כקליפת השום. אף חייל לא נמנע מלהתייצב בגלל סוגיית גיוס החרדים. אם וכאשר תחשוק נפשך להתייחס עניינית לדברי ו/או לנושא הדיון, אני מניח שאשמע על כך. עד אז, הצורך שלך למשוך את השרשור לנושא בו נוח לך לדעתך יותר להתמודד, אני לא שותף לו.שונאי ישראל הם אלה שמוכנים לשחרר את המגזר החרדי מהשתתפות בנטל רק בשביל לשמר קואליציה שתאפשר לנתניהו להמשיך לכהן.
אז מה הסיבות האמיתיות של אלה שאלה שמסרבים / לא מתייצבים?רלוונטי לדיון כקליפת השום. אף חייל לא נמנע מלהתייצב בגלל סוגיית גיוס החרדים. אם וכאשר תחשוק נפשך להתייחס עניינית לדברי ו/או לנושא הדיון, אני מניח שאשמע על כך. עד אז, הצורך שלך למשוך את השרשור לנושא בו נוח לך לדעתך יותר להתמודד, אני לא שותף לו.
בריאות.
אישיות ונסיבתיות בדרך כלל.אז מה הסיבות האמיתיות של אלה שאלה שמסרבים / לא מתייצבים?
רלוונטי לדיון כקליפת השום. אף חייל לא נמנע מלהתייצב בגלל סוגיית גיוס החרדים. אם וכאשר תחשוק נפשך להתייחס עניינית לדברי ו/או לנושא הדיון, אני מניח שאשמע על כך. עד אז, הצורך שלך למשוך את השרשור לנושא בו נוח לך לדעתך יותר להתמודד, אני לא שותף לו.
בריאו
על סמך מה אתה קובע למה חייל לא רוצה להתייצב ? תן תשובה מנומקת ואנסה להתייחס אליה באופן ענייני.רלוונטי לדיון כקליפת השום. אף חייל לא נמנע מלהתייצב בגלל סוגיית גיוס החרדים. אם וכאשר תחשוק נפשך להתייחס עניינית לדברי ו/או לנושא הדיון, אני מניח שאשמע על כך. עד אז, הצורך שלך למשוך את השרשור לנושא בו נוח לך לדעתך יותר להתמודד, אני לא שותף לו.
בריאות.
כך נטען במשתמע בפוסט שפותח את השרשור.על סמך מה אתה קובע למה חייל לא רוצה להתייצב ? תן תשובה מנומקת ואנסה להתייחס אליה באופן ענייני.
לא נאמר דבר על הסיבות לאי התייצבות.כך נטען במשתמע בפוסט שפותח את השרשור.
ועל כן אמרתי "במשתמע"לא נאמר דבר על הסיבות לאי התייצבות.
אתה מסיק מסקנות מעולמך הפנימי.
לא מתקנים עוול בעוול. אתה בדיוק כמו פייגלין במלחמת לבנון השנייה כשבעקבות ההצהרה המקוממת של אולמרט שהניצחון במלחמה ייתן תנופה לתוכנית ההתכנסות, פייגלין קרא לסרב להתגייס כדי לא לחזק את צה"ל לקראת ההתכנסות. אמירה מקוממת שאם היו נשמעים לה החיזבאללה היה מנצח בגדול כבר אז והיה יכול לכבוש את הר דוב בלי כל הסדר והיה יורה על רמת הגולן עד שהיינו בורחים גם משם. אז כפי שפייגלין טעה באמירה לסרב בגלל רצון של ראש ממשלה לבצע תוכנית עקירה נרחבת, כך גם הפטור הלא מוצדק לחרדים, לא מצדיק סרבנות של אלו שכן מתגייסים.שונאי ישראל הם אלה שמוכנים לשחרר את המגזר החרדי מהשתתפות בנטל רק בשביל לשמר קואליציה שתאפשר לנתניהו להמשיך לכהן.
סרבנות היא זכותו של כל אחד במאבק פוליטי כחלק מהמחאה נגד מעשים שאי אפשר לקבל אותם.לא מתקנים עוול בעוול. אתה בדיוק כמו פייגלין במלחמת לבנון השנייה כשבעקבות ההצהרה המקוממת של אולמרט שהניצחון במלחמה ייתן תנופה לתוכנית ההתכנסות, פייגלין קרא לסרב להתגייס כדי לא לחזק את צה"ל לקראת ההתכנסות. אמירה מקוממת שאם היו נשמעים לה החיזבאללה היה מנצח בגדול כבר אז והיה יכול לכבוש את הר דוב בלי כל הסדר והיה יורה על רמת הגולן עד שהיינו בורחים גם משם. אז כפי שפייגלין טעה באמירה לסרב בגלל רצון של ראש ממשלה לבצע תוכנית עקירה נרחבת, כך גם הפטור הלא מוצדק לחרדים, לא מצדיק סרבנות של אלו שכן מתגייסים.
סרבנות לגיטימית בשני מקרים:סרבנות היא זכותו של כל אחד במאבק פוליטי כחלק מהמחאה נגד מעשים שאי אפשר לקבל אותם.
הממשלה צריכה לשכנע את כולם שמעשיה הם משרתים את המדינה.
הממשלה הזאת לא מצליחה בעניין הזה.
לי אישית היו התלבטויות לא מעטות על סרבנות בלבנון הראשונה ובשירות בתוך לבנון בהמשך מה עוד שבגין עצמו קבע שזאת מלחמת ברירה .
בכל מקרה הלגיטמיות של הסרבנות צריכה לעבור את המסננת של בית המשפט.סרבנות לגיטימית בשני מקרים:
1. כאשר החייל נדרש להתמודד עם משהו (פקודה כלשהי) שמסיבות כאלה או אחרות קשה לו להתמודד איתן.
2. כאשר החייל נדרש לפעילות מסוימת שסותרת את האידאולוגיה שלו.
אין דבר כזה שלהחלטות פוליטיות אין קשר לכל אזרח גם אם הוא חייל.כמובן שבשני המקרים על החייל הסרבן להיות מוכן לשלם את המחיר על סרבנותו מבלי להתבכיין (מה שפחות קורה בימינו כשזה מגיע משמאל).
לעומת זאת סרבנות מתוך טענה שאין לה שום קשר ישיר לחייל עצמו ועניינה מחלוקת פוליטית עם הממשל הנבחר, זאת לא סרבנות לגיטימית על-פי שום קנה מידה. דינה להיענש ברמת חומרה יתרה ועל הסרבן להיות מסולק מהצבא, לאחר שירצה את עונשו, תוך הורדתו לדרגה הנמוכה ביותר שקיימת בצה"ל (והפעלת כל השלכות ההורדה בדרגה לרבות התקציביות-עתידיות).
אף אחד לא מתעניין בהבנה שיש לך או אין לך .לשני סוגי הסרבנות הראשונים ניתן לגלות הבנה. אמנם סרבנות יכולה להיות בעיה גורפת יותר, אבל בדרך כלל במקרים הללו מדובר בבודדים, לעתים כמות בודדים גדולה יותר, והצבא יודע להתמודד עם זה. לעומת זאת הסרבנות מהסוג השלישי היא לא סתם סרבנות, אלא חתירה תחת אושיות ורשויות המדינה. היא מהלך אנטי-דמוקרטי בעליל והמדינה לא יכולה לעבור עליה לסדר היום. "מאבק פוליטי" כהגדרתך? בשביל זה המציאו את האזרחות, זה לא עניין לצבא.
מבחינת בית המשפט סרבנות לא יכולה לעולם להיחשב לגיטימית. הדיון הזה, מבחינתי בכל אופן, אינו משפטי והדעה שהבעתי איננה כזאת.בכל מקרה הלגיטמיות של הסרבנות צריכה לעבור את המסננת של בית המשפט.
ומה לעשות, בכל זאת יש הבדל בין שלושת הסוגים. תרצה תתייחס אליו. תעדיף לעשות כאילו המציאות לא קיימת? לא נוכל לצערי להמשיך בדיון. או אז אתה תצווח שלי יש מציאות חלופית על אף שאתה זה שמתעלם מהמציאות האחת והיחידה שקיימת, אני אגחך, מי מאיתנו יכריז שמיצינו ובא לציון גואל. לא עדיף פעם לנסות דרך חלופית של התייחסות עניינית וקיום דיון ענייני מלא לשם שינוי? אמנם חריג, יתכן שיהיה קשה בהתחלה, אבל אפשרי לחלוטין ומעניין פי כמה וכמה!אין דבר כזה שלהחלטות פוליטיות אין קשר לכל אזרח גם אם הוא חייל.
שיבושם למר אף אחד. אני, לצערי בניגוד אליך, נמצא בדיון ענייני בפורום חברתי במרשתת. במסגרתו אני גם מגלה ומביע את עמדתי. יחשוק המתדיין האחר ויתייחס עניינית. יגלה פרצופו ודעתו שאינו מסוגל להתייחס עניינית? ינסה לערפל זאת על-ידי התקפות אישיות, תיכף שיטת ההשלכה תיכנס לתוקף, ושאר מרעין בישין.אף אחד לא מתעניין בהבנה שיש לך או אין לך .
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.