חדשות ועידכונים:

• פותח הנושא Crunk
  • פורסם בתאריך

Crunk

New member
נכון, צודק../images/Emo70.gif

הם הרסו את השיר. ונקווה שבאמת זה ייעזור. כולם להתפקד!!! להפציץ תחנות רדיו!!! האמריקאים יכולים להתקשר ולבקש את השיר ברדיו אבל הם לא עושים כלום. גט רייט איבד מלא חשיפות, כדי להגיע לטופ 5 בבילבורד הוא חייב לפחות 100מיליון חשיפות. לג'ני פרום דה בלוק היו 156 מיליון בשיא... ועכשיו יש לו 47 מיליון, זה ממש כלום.

QueIronia

New member
אני מקווה שאחרי הירידה של

השבוע קרוב משהו יכנס להם לשכל והם יבינו שבלי push לא רק Get Right יהיה פלופ, אלא גם Rebirth. אני לא רוצה שלג'ן יקרה אותו דבר כמו לדסטיניז צ'יילד שכשהאלבום החדש יצא הוא מכר כמעט כלום

Crunk

New member
הוא מכר 50 אלף...

ועוד בתקופה של מכירות שיא... אני לא רוצה לחשוב כמו ריבירט יימכור בתקופה חלשה עם סינגל פלופ... וכבר אמרתי מה הבעיה, המנהל שלה פשוט לא מבין במוזיקה.. הוא "יס מן" של ג'ניפר , כל מה שהיא עושה הוא אומר "אמן". מי לעזאזל לוקח מפיק סרטים ליהיות מנהל מוזיקלי?? אפילו אנחנו מבינים יותר ממנו בבילבורד והכל. בטח המטומטם רואה עלייה למקום 13 הוא חושב שזה טוב. ביום חמישי רק הורדות דיגיטליות יוכלו להציל את גט רייט. כי זה עובד על 75% השמעות(בזה הוא כבר אבוד) ועל 25% הורדות, כשכל 1000 הורדות שוות למיליון חשיפות, כדי להכנס לטופ 5 הוא צריך שיורדיו אותו לפחות 50 אלף אנשים. וזה בלתי אפשרי...

QueIronia

New member
באמת בלתי אפשרי../images/Emo70.gif

כרגע השאיפה שלנו צריכה להיות שג'ן לא תרד
אבל בלי האמריקקים האלה שום דבר לא יעבוד
זה לא ייתכן ש- REBIRTH ימכור פחות מ- 100 אלף עותקים. פשוט לא ייתכן. אנחנו צריכים להשקיע כל דקה פנויה בהצבעות
אני מקווה שלא רק אני ואיתי חושבים ככה, אלא גם כולכם
שירה וכולם - תתחילו להצביע. שירה לבד - תבקשי שישנו את השורה שלמעלה ככה שהיא תכיל את הקישור ששמתי קודם להודעה של איתי עם הקישורי להצבעות. Get Right יכול להצליח יותר. זה שיר של מקום 1

Crunk

New member
גם 100 אלף בשבוע זה כלום...

זאת ג'ן: טימט מכר 400 אלף ג'יי לו מכר 350 און דה סיקס מכר 290 פחות מ290 אלף זה כשלון מוחץ!!! אם מישהו בסוני לא יתעורר שם ג'ן אבודה!!!! אני לא מבין, למה הם לא עושים רמיקס? המנהל שלה כל כך לא מקצועי, אני שלא עובד בזה כבר יכול להצביע על טעויות פטאליות שלו: 1.הוא הוציא את גט רייט מאוחר מידי, לא מוציאים סינגל 7 שבועות לפני האלבום. 2.ג'ניפר לא מקדמת את הסינגל בכלל בארה"ב. 3.הסינגל משתחרר בבריטניה ב14 לבפרואר, עוד טעות פטאלית, לא משקיעים בשני שווקים בבת אחת, קודם כל שייגמור לשווק את זה בארה"ב לפני שהוא מתפצל ל100 ארצות. 4.הכריז על תאריך ליציאת האלבום מוקדם מידי, לא מכריזים מתי האלבום יוצא לפני שרואים איך הסינגל במצעדים, הוא קבע תאריך עוד ליפני שגט רייט הושמע בכלל בבכורה. 5.לשחרר בלדה כסינגל שני זה עוד יותר גרוע, במיוחד שזה עם פט ג'ו, כאנשים יישמעו את זה הם התאכזבו מאוד מאוד, כי הם מצפים ללהיט מועדונים. הנה מה שבני מדינה היה עושה לדעתי: 1.קודם כל, דוחה מייד את האלבום. 2.מזמין את ליל ג'ון שייעשה קראנק רמיקס לגט רייט 3.לא נותן לג'ניפר לשיר שיר שקט עם אומרן כמו פט ג'ו, אם היא הייתה עושה איתו שיר מועדונים זה היה הצלחה היסטרית.

Crunk

New member
OMG

אם חשבנו שהמצב רע, הוא ניהיה עוד יותר רע, גט רייט כבר התחיל לאבד השמעות... זה פשוט לא ייאמן. שיר מתחיל לאבד השמעות כשהוא מגיע לשיא. jenny from the block לדוגמא התחיל לאבד השמעות רק לאחר שבועיים במקום 3.

למעלה