חדשות ועידכונים:

• פותח הנושא Crunk
  • פורסם בתאריך

Crunk

New member
חדשות ועידכונים:

הקליפ של גט רייט עם פאבלוס צפוי לצאת בקרוב מאוד. לפי מה שאומרים בפורום הרשמי.
בגלל שמאזינים התלוננו בתחנות הרדיו שגט רייט עושה להם כאב ראש בגלל החצוצרות אז סוני שלחו גירסא עם פחות חצוצרות, יש לי את זה, מי שרוצה אני אשלח לו.
סטטיסטיקות: גט רייט זה הסינגל הפותח של ג'ניפר מאלבום היחיד שלא נכנס לטופ 10 בארה"ב בכל הקריריה(חבל, נהרס רצף): if you had my love(#1 love don't cost a thing(#1 i'm real remix(#1 jenny from the block(#3 Hold You Down זה הסינגל הכי נכשל איי פעם של ג'ניפר, זה הסינגל שעשה הכי הרבה חשיפות ביום הראשון לשחרורו. הוא שבר את השיא של let's get loud שעשה מיליון ביום.

j e n n y lopez

New member
../images/Emo99.gifמושלמת../images/Emo70.gif

חחחחחחחחח תודה ליאת
ותודה איתי על העידכונים חבל שאני לא מבינה שם כמעט כלום אבל בקטנהההההההההההההההההההההההההההההההההההה חחחחחחחחחחחחחחח

QueIronia

New member
אמנם מדהים, אבל חוץ מכמה

סוטים לא נראה שיקנו את האלבום בשביל התמונות, אז קדימה
תפגיזו בבקשות והצבעות

QueIronia

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאנשים../images/Emo70.gif דחוףףףףף../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif

כמו ששמתם
, Get Right הוא די כשלון, ואסור שזה ימשיך ככה
אני מצרף פה הודעה שאיתי שם לפני כמה זמן עם קישורים לבקשות בתחנות רדיו חשובות. אל תתעצלו
תצביעו
זה חשוב
אסור לשבת סתם
החשיפות לא יעלו מעצמן
קדימה, הנה הקישור, תתחילו להקליק
איתי
תתחיל במסע הפצה בפורום האמריקאי הזה שלך, ותשכנע אותם להתחיל להזיז ת'תחת
כולם
לא להתעצל
תקדישו רבע שעה להצביע, ולא רק בתחנות האלה
בפולני יש רשימה עם הרבה הרבה הרבה תחנות שבהן אפשר לבקש את Get Right. תחשבו שכל הצבעה שווה יותר השמעות שווה יותר חשיפות שווה הצלחה יותר גדולה לג'ן
אסור לנו לתת לזה להמשיך להידרדר ככה. אם Get Right יצליח אולי זה גם יעזור ל- Hold You Down. קדימה
אתם עדיין קוראים את זה
למה אתם מחכים
תתחילו להצביע
וכשהסינגל ייצא
תקנו
את האלבום
תקנו כל אחד בשתי הגרסאות

QueIronia

New member
ד"א../images/Emo26.gif אל תשקיעו ב- TRL

זה לא שווה
הרדיו יותר חשוב

Crunk

New member
הוצאת לי את המילים מהפה ממש../images/Emo2.gif

אני מפציץ כל יום. טי אר אל לא משנה. אם עכשיו בני מדינה היה מנהל שלה הוא היה יודע מה לעשות. אני זוכר שi'm real הרגיל נכשל והופ, בני מדינה נכנס לפעולה ויצא הרמיקס, והופ, ג'ניפר הרוויחה #1 בארה"ב. הבעיה היא שעכשיו בגלל שבני מדינה רב עם בן היא לקחה מפיק מהסרט ה"נרקוד" שאין לו חצי ידע במצעדים ודברים כאלא. בגלל זה הוא יושב כמו מטומטם, לא נראה לי שהוא אפילו יודע מזה בילבורד חחח וארז, תאמין לי שניסיתי בפורום האמריקאי, הם לא מקשיבים. הם לא קולטים שזה שהוא עלה למקום 13 זאת עלייה מזוייפת בגלל הרודות, א לא היו מוספים הורדות הוא היה רק מקום 26. הם בטוחים שזה להיט היסטרי. חחח נראה לי בגלל זה ג'ניפר לא מקדמת את השיר, היא קוראת בפורום האמריקאי שלה ובטוחה שזה להיט מחץ. המנהל שלה עכשיו ממש דפוק, הוא נותן לה לעשות מה שהיא רוצה. נכון, גט רייט זה שיר מדהים, אבל לא משהו שייגרום לאנשים להגיד "וואו" אחרי הפסקה גדולה כזאת. אם בני מדינה היה מנהל שלה הוא לא היה נותן לה להוציא את זה.

QueIronia

New member
בכל מקרה, לנו אסור להפסיק להפציץ../images/Emo70.gif

ואולי ככל שתכתוב שם יותר הם ייקלטו סופ-סוף
אני מקווה שבסוף השבוע הזה, כשיתפרסם הבילבורד המעודכן, לא יהיו לנו פאדיחות
ג'ניפר היא זמרת של מקום ראשון, לא 13

Crunk

New member
כל כך צודק../images/Emo70.gif

אני עכשיו יינסה... אולי יש לך רעיון לניסוח שייגרום להם להבין שזה נכשל ולא מצליח? משהו שהם ייקלטו?

QueIronia

New member
תכתוב להם שיתעוררו קצת, משהו כזה:

Yo people, WAKE UP! Get Rigthis a "GET FLOP"! wthout us helping it to reach to the top, it'll just o down and become her worst selling single, even less than "Let's Get Loud". can't you see it's not doing so well?! by now it should have been #1. Jennifer is not a top 20 singles artist, she it a top 5 singles artist. Get Right not being in the top 5 of the billboard means that Jenny belongs to the past! we can't just wait for it to go up, we are the ones that have to make it go up! DON'T BE LAZY! each one of you should take 20 minutes a day and just vote! we can make Jen take the #1 spot where she belongs!!!​

Crunk

New member
מעולה../images/Emo70.gif

אני כבר יירשום: והנה מה שאני הולך להוסיף: The song already loosing a lot of spins, this is very bad, the song is out just for 4 weeks!!!

QueIronia

New member
עכשיו צהריים בניו-יורק

אז בטח בשעות הקרובות רוב המעריצים יהיו online, אז שים את זה כמה שיותר מהר שיראו, יפנימו ויצביעו

Crunk

New member
אני מקווה..

חבל שהם לא קולטים שבתחנות רדיו עם 5 מיליון מאזינים כמו z100 אז כל השמעה שווה איזה מיליון חשיפות, שייתקשרו להקדיש את השיר בפינת ההקדשות, בפינת המסירת דשים, הם לא עושים כלום.

Crunk

New member
תראה את התגובה הראשונה:-\

eg you, chill ok, if the song's destiny is to be #1, it will be #1, if not too bad, because i think all of us have played are part, so just relax. we can keep requesting, but that's about it רק שתבין עם מי יש לנו עסק

Crunk

New member
*אופס...

הנה: italy, please, i beg you, chill ok, if the song's destiny is to be #1, it will be #1, if not too bad, because i think all of us have played are part, so just relax. we can keep requesting, but that's about it.

Crunk

New member
אוקיי, רשמתי../images/Emo45.gif

http://p199.ezboard.com/fbeautiful962frm8.showMessageRange?topicID=4464.topic&start=261&stop=275

QueIronia

New member
מחר ב- TRL הבכורה של הקליפ

לרמיקס עם פאב. גם לי יש את הגרסא הזו שבלי החצוצרות. זה עריכה של התחנה z100. תאמינו לי - הרסא הרגילה שווה פי 1000
לא שווה זמן הורדה
אני מקווה שהקליפ עם הרמיקס יעזור קצת...

למעלה